fredag 9 januari 2009

9 Januari

Nu i ett par veckor har det funnits en massa snö liggande runt området, och det var runt 10 minus grader på kvällen. Men nu, idag, har allt snö försvunnit! Inte ett enda spår finns kvar, och man skulle tro att någon har trollat bort allt utan när vi såg på.

måndag 5 januari 2009

Måndag 5 Januari

Idag kom jag och Micke lite tidigare upp än vanligt, vilket är väldigt skönt. Vi brukar annars ha svårt för att komma upp ur sängen. Men idag lyckades vi äntligen! Vi ska till stan idag, vi ska lägga in lite pengar på Mickes bankkort. Vi har varit ute och köpt en massa grejer den senaste tiden... Vi har dels köpt en massa filmer (köpte ytterligare 4 nya filmer igår). Idag ska vi även köpa en ny hårdisk till min dator. Den jag fick av Micke är rätt gammal och låter endel ;)
Vi har också börjat spela endel Black & White 2, eftersom jag aldrig har klarat tvåan blev jag sugen på att installera det och börja spela igen, men Micke beslagtar min dator och spelar det själv, hehe ;) Att spela som Gud är kul, men det bästa biten med Black & White spelen är såklart din Varelse som man har, dem hittar alltid på med konstiga grejer. Igår hade min varg varelse för sig konstiga ideér. Jag gav honom ett träd, han såg ner på den och började springa bort till ett annat träd, senda sparkade han ner det andra trädet som stod på marken och sedan planterade han det trädet som jag gav honom på det stället han sparkade bort det andra. Jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg det, och även när vi skulle sova hade jag fortfarande bilderna i huvudet när min varelse sparkade ner trädet.

Nu ska vi strax äta lite frukost, och sen ska vi iväg till stan :)