måndag 17 maj 2010

Nu har det gått några dagar och allt går bra med Viggo! Han busar, gosar och följer efter Micke överallt. Även när vi spelar tv-spel eller kollar på film så gillar Viggo att ligga och sova tätt intill Micke :) Han verkar gilla att vara här hos oss. Vi har mycket natur i området, så han har mycket att nosa efter. Lucy har också snott Viggos korg och sover i den på kvällarna, haha. :)

Viggo och Lucy verkar vara goda vänner, men säger inte så mycket till varandra. Lucy kan ibland slå lite lekfullt på honom med sin tass. Men Viggo, han luktar henne bara i rumpan hehe.

fredag 14 maj 2010

Viggo

Nu har det gått endag med Viggo här i hemmet! :)

Och det har gått jättebra!

Lucy blev lite väl chockad först när Viggo trädde fram i lägenheten, men hon var väldigt nyfiken på honom. Hon varken fräste eller visade sig aggresivt mot honom. Och Viggo var såklart vääääldigt nyfiken på henne, hehe. :) Viggo följde efter henne, och när Viggo försvann någon annanstans så var det Lucy som följde efter honom. Men när det blev lite lugnare så kunde dem båda nosa lite på varandra. Lucy verkade gilla Viggo väldigt mycket... Men något som hon verkligen gillade var hans hundkorg haha! :D Hon gillar att ligga i den och spana efter Viggo, och kommer han för nära så slår hon lite lekfullt efter honom. Hon gillar även att ligga och rulla runt och busa i sin korg. Senare när mina föräldrar hade åkt blev det lite lugnare och Viggo och Lucy hade vant sig med varandras närvaro.

Natten gick även väldigt bra :) Vi som känner Viggo vet att han ALLTID ska ligga i sängen och sova med folk. Men faktiskt höll han sig i sin korg hela natten, utan att säga ett knyst. Förutom när han hörde Lucy leka utanför dörren och morrade lite hehe...

Så idag vaknade vi redan vid sju :D

Och Lucy har hittat på en ny aktivitet! Hon går in i sin lektunnel i köket, tar sats, och skjuter ut sig likt en raket och springer in i vardagsrummet och ner i Viggos korg. Hon verkar tycka att detta är jättekul haha :)

Viggo verkar trivas här också och mår jättebra!



onsdag 12 maj 2010

Imorgon kommer Viggo!

Imorgon kommer mina föräldrar som ska lämna min hund Viggo här, eftersom dem ska på semester! Jag längtar så mycket! :D Jag har saknat honom så mycket, så det ska bli kul att ha honom här! :)



Yay!

söndag 2 maj 2010

Katter...

Varför ska katter ALLTID ligga på saker som ligger framme?? Lucy kan ligga på allt från räkningar till mina ritblock m.m. Katter kommer alltid att förbli mystiska...





Hon har även legat och sovit på fjärrkontrollen till tv:n utan att bry sig

*suck*

lördag 1 maj 2010

Happy Birthday!

Idag fyller en viss katt 2 år! Och det är ingen annan än Lucy!








Grattis gumman!