onsdag 30 juni 2010

Shrek Forever After

I Måndags var jag och Micke och såg på Shrek Forever After i 3D! Det var en smygpremiär och som tur fick vi se den på engelska! Den svenska dubbningen är ju bara så horribel!

Så vad kan man säga om filmen då? Jo, det jag kan säga är att den var mycket bättre än Shrek the Third, som kändes mer som en barnfilm. Men i fyran verkar dem återigen gå över till lite mer vuxna skämt. Animationen var superb, musiken var nice och skämten roliga! 3D'n var även också riktigt bra!

Nu väntar jag bara på att det ska släppas en nice samlingsbox med alla fyra filmerna på DvD eller Blu-ray! ;)


fredag 25 juni 2010

Lång dag!

Jaha, idag är det visst midsommar... Sååå trevlig midsommar!!

Igår var jag och Micke ute och shoppade lite :) Vi åkte till Apoteket och köpte lite munskölj och läppbalsam och sedan åkte vi till Tassar & Morrhår och köpte lite grejer till Lucy. Och efter det åkte vi till Max och käkade lite :D Det var så varmt ute... så det kändes passande med en kall milkshake! Och senare efter det drog vi till City Gross som ligger precis bredvid. Vi handlade en massa och tog så bra tid på oss att vi missade den sista bussen som gick in in stan... så vi fick gå hela vägen in till stan. Det var jättejobbigt, men det gick.

Det var riktigt skönt att komma hem igen! Vi hade gått så mycket att mina fötter var helt fördärvade med blåsor och gud vet vad. Sedan slängde vi oss ner på soffan och tog varsin Piggelin glass som vi köpte på City Gross! :D

lördag 5 juni 2010

Viggo hemma igen

Igår åkte Viggo hem till Mamma och Pappa igen. Det var kul att ha honom här! :) Men det är även skönt nu när han är borta. Nu har vi även storstädat efter honom... ;) Allt hans päls var överallt! Det räckte att man dammsög en gång och så efteråt var det redan en massa hår på golvet! Och även hans mat låg överallt! För han skulle hela tiden går runt överallt medan han tuggade på sitt torrfoder... *suck* Aja, sånt får man väl leva med, haha. Men jag kommer aldrig att klaga på att Lucy fäller, för hon fäller knappt så mycket som Viggo gör. Men även om han stökade till en massa, så var det väl trevligt att ha honom här. :)