söndag 27 juli 2008

Underbar helg



Jahopp! Då var den helgen med min pojkvän över igen... Som vanligt hade vi en underbar helg. Vi var även på Helsingborgsfestivalen igår (vilket var överfullt med folk) och kollade, och efter det gick vi på bio och såg på The Dark Knight. Och jag måste erkänna, att den var en av dom bästa filmerna jag har sett på länge. Den var så bra, storyn var genial, och skådisarna var asbra. Om inte säga Heath Ledgers underbara roll som Jokern. Han var om nåt genial! Så komisk och läskig på samma gång. Och dialogen mellan han och de andra rollerna. Ja, han var verkligen om nåt genial :)


Idag har vi bara tagit det lugnt. Åkte och träffade på min pojkväns bror och mamma idag också. Det gick väldigt bra :) Sen åkte vi hem och skulle äta grekiska biffar, yumm! Och efteråt tog vi det bara lugnt framför datorn, och sendan åkte han redan hem vid åtta :´(

fredag 25 juli 2008

Fredag och idag kommer gubben!

Idag är det åter Fredag, vilket betyder att min pojkvän kommer på besök över helgen :D Och eftersom den den 23 Maj var den dagen då vi har varit ihopa i 6 månader, så ska vi fira lite idag :) Vi ska ge varandra presenter ^-^ Och imorgon ska vi bara ta det lugnt, fram till på kvällen, då ska vi på bio och se på The Dark Knight :D Blir hur underbart som helst ^^ Oh, och innan vi ska på bio ska vi gå och kolla in lite på marknaden på Hbg festivalen ^^ Vi ska kolla efter t-shirts med varg tryck på ^^ Micke vill så gärna ha en sån :D Så vi får hoppas att det finns några fina tröjjor där då ^^ Och att dom har lite bättre utbud än förra sommaren. Då jag var där fanns det bara en massa Tokio Hotel tröjjor, hehe. We do not want!

Just nu sitter jag bara och chattar, samt laddar min mp3 och lägger in lite nya låtar. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var på Väla och köpte gubbens present, sen kom jag hem och satt ute ett litet tag (försöker få lite sol på benen) sen ringde min pojkvän från jobbet och vi pratade på ett bra tag ^^ Efter det fixade jag mina naglar, klippte dom lite, filade och satte på lite lack som gör dom starka. Efter det spelade jag lite Nintendogs. haha xD Var så längesen, och var överraskad att mina hunder inte hade rymt eller nåt. Och nu väntar jag bara på att timmarna kan gå fort så min älskling kan komma hit :D

Over and out!

onsdag 23 juli 2008

Det är den 23:e idag!


Det är den tredje idag, vilekt innebär att jag och min pojkvän har varit ihop i 6 månader! Vilket är så underbart! ♥


Älskar dig så min älskling, och det kommer jag alltid att göra!

tisdag 22 juli 2008

Måndag

Idag gick dagen lite slött men frammåt. Spelade lite WoW, där blev jag dödad och gankad ett par gånger. Har även städat rummet =D Dammade av, dammsög och tvättade golvet. Senare på kvällen tittade jag på filmen Funny Games (amerikanska versionen) för andra gången. Asbra film! Dock hade jag en mardröm om den filmen inatt... Men jaja, den är nu glömt sen några timmar tillbaka. Ska sova nu!

Godnatt!

måndag 21 juli 2008

WoW och Jag

World of Warcraft är en av mina favorit spel, och som är svårt att inte bli beroende av. Har spelat sen Januari, men har även provat på WoW för ett par år sen. Men då min bästa kompis började köra det förra året, blev jag också lite sugen på att börja köra det seriöst. Skaffade mig WoW för 99 kr, och åkte hem för att installera det. Men såklart ville det inte funka ordentligt, då det det var nåt fel på fjärde skivan. Åkte tillbaka till PC City för att byta det, men först ville personalen inte låta mig byta det, för att spelet var på Rea. Men tillsist fick jag ändå ett nytt exemplar och åkte hem igen. Jag höll mina tummar då jag stoppade in fjärde skivan och lät det köra. Och med ett lättad suck, såg jag hur det flöt på utan problem. Efter att det var kvar, började jag skapa min första karaktär, en female Night Elf warrior. Och sen Januari har jag kört WoW, och nu är min Night Elf lvl 62. Kunde dock ha varit lvl 70 för längesen, men har inet orkat köra med henne på ett tag, då min pojkvän inte heller har kunnat spela, sedan han började sommarjobba.
Dock spelar jag mycket med min annan main karaktär, en male Blood Elf hunter på lvl 36. Tack vare den nya patchen som kom förra veckan, kunde min blood elf få sin första rid mount redan vid lvl 30, innan skulle man vara lvl 40 för att kunna skaffa mount. Vilket är skönt, då man slipper att springa hela tiden.

Första bloggdagen!

Har precis börjat att blogga. Eftersom jag har blivit väldigt sugen på det nu på det senaste tiden. Så jag är en nybörjare på detta, men det kommer nog att gå bra :)

Gör inget annat speciellt nu annars, ritar lite och lyssnar på musik. Och njuter av dagen helt enkelt ^^

So long!