torsdag 20 november 2008

Levla på!

Jag och Micke har kört en massa WoW nu, och utforskat en massa i det nya kontinenten Northrend. Jag har redan fallit för Grizzly Hills, en nordisk lummig skog med härlig musik som får en att drömma sig in i en annan värld. Just nu är min warrior lvl 73, och det går lagomt fort att levla upp :) Inom en vecka är vi kanske redan lvl 80! Vi har även också skaffat Lich King Collectors Edition nu! Vi hittade en på Tradera för runt 600 kr, ja det är dyrt, men vissa betalar över 1000 kr för ett sådant. Så nu har vi både Burning Crusade och Wrath of the Lich King :D Så nu fattas vi bara första collectors edition, som är svårast att få tag på.


Grizzly Hills

Wrath of the Lich King är en väldigt bra expansion, och slår lätt första expansionen The Burning Crusade. Det finns många roliga och episka quests att göra, och den nya Hero Classen Death Knight är hur cool som helst, har dock inte kört så mycket med min än sålänge, därför att jag vill gärna levla upp min main gubbe innan jag kör nåt mer på min Death Knight. Man börjar som en Death Knight redan redan vid lvl 55, vilket är skönt, så man slipper att levla ända från lvl 1. Man får även en mount gratis efter ett enkelt quest :D Mounts kan kosta upp till 900 guld, med riding skills, men här slapp man slösa pengar på det... Har dock köpt en flying mount med min warrior för 900 guld.
Musiken i spelet är också bra, även bättre än Burning Crusades :)

onsdag 19 november 2008

Utmaning

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv-

Har tyvärr bara haft ett enda jobb hittils...

Fyra filmer jag kan se om och om igen-

Lejonkungen, Edward Scissorhands, Jurassic Park, Spirit: Stallion of the cimmaron.

Fyra städer jag har bott i-

Bjuv och just nu Växjö.

Fyra teve-serier jag gärna ser-


Simpsons, Familyguy, Two and a half men, Scrubs.

Fyra ställen jag vill åka till-

Japan, England, USA, Polen.

Fyra webbsidor jag besöker dagligen-

DeviantArt, Elvis the comic, WoWwiki, aftonbladet.


Fyra favoriträtter-

Tacos, Pizza, Spaghetti, Pasta.

Fyra ställen där jag trivs-

Hemma, sängen, Växjö, skogen.

Fyra personer jag utmanar:

Ingen.

lördag 15 november 2008

Lördag

Lördagen idag började rätt sent, men alltid skönt med lite sovmorgon ;)
I torsdags var det Mickes födelsedag, och han blev ett år äldre :) Han fick två filmer av mig, plus förskottspresenten (svampen från Mario) och han fick även det nya WoW expansionen av mig ^^ Och vi firade dagen med lite sushi (eller Micke gjore) och lite WoW spelandet plus fika.
På Onsdags natt, vid midnatt, var vi på midnattsreleasen på Game och köpte nya Wrath of the Lich King, och vi köpte även andra expansions Collectors Edition, The Burning Crusade, och vi funderar på att även skaffa Lich King collectors edition :D

Idag tar vi det bara lugnt, och städar lite, vi har en stor disk som skulle fixas igår, men helt oväntat kom Mickes bror på besök. Micke diskar nu, och jag får inte hjälpa honom, haha :) Han säger att jag ska ta det lugnt och han ska fixa det.

söndag 9 november 2008

Go´morron!

Ännu en underbar dag här i Växjö :) Vaknade för en stund sen, gick upp och klädde på mig! Och nu är det bara Micke som fattas, som ligger just nu och myser i sängen, kanske lite för länge ;) Men jag är snäll och låter honom sova lite till :)
Idag ska vi nog bara ta det lugnt här hemma, som vanligt hehe. Troligen kommer vi att spela WoW ;) Vi har redan levlat upp till lvl 66, och förhoppningsvis blir vi lvl 67 idag! Blizzard har fixat så det går fortare att levla när man är runt lvl 60, vilket är super. För innan gick det så långsamt, så man knappt orkade levla upp.

Ska strax fixa frukost :)

onsdag 5 november 2008

Onsdag

Idag kom en router med posten :D Det var en som vi vann på tradera... Så nu har vi båda internet på våra datorer, vilket är hur bra som helst! Vi har även börjat spela WoW igen, eftersom vi båda hade en rätt lång paus från det nu sen augusti. Och alla WoW spelare är hypade eftersom den nya expansionen "Wrath of the Lich King" snart är här. Den släpps nästa vecka på torsdag och troligtvis kommer vi att skaffa den :P Först var tanken att vi skulle vänta ett tag på att skaffa den. Men vi båda är frestade på att skaffa den, så vi också kan utforska det nya landet Northtrend! Ett väldigt... nordiskt ställe lol. Vi båda är även lite sugna på att testa den nya Death Knight class. Sedan en massa annat kul som kommer att vara med i den nya expansionen :D Blir kul att testa sen...
Både jag och Micke är rädda för att vi kommer att knarka WoW nu alla morgnar och kvällarna, haha.

lördag 1 november 2008

Lördag

1 November idag, ja jamänsan! Snart jul! :D

Idag vaknade jag redan halv 9, då Micke åkte till jobbet. Han sa att jag skulle somna om, men kunde inte somna, så jag gick upp istället. Startade datorn, gick på toa, läste Illustrerad Vetenskap, satte mig vid datorn, kollade DeviantArt, gick och gjorde frukost, kollade på Miami Ink, satte mig vid datorn igen, startade lite musik, städade lite, gick ut med soporna, och vips! Så är jag här igen... Tänkte spela lite The Sims 2 strax och fortsätta med Sims avlandet :) Försöker skapa så stora generationer som möjligt, hehe.

Igår var jag och Micke på stan, där kunde jag inte låta bli att köpa en liten förskottsfödelsedags present till honom.


Japp! En svamp från Super Mario! :D Riktigt söt! Och han blev så glad när han fick den :) Och efter det var han så underbart snäll och köpte The sims 2 Djurliv åt mig! Äntligen har jag den!

Kunde dock inte låta bli att leka lite med den idag...


Hjälp! Svamp i underlivet!!