fredag 30 april 2010

Film, film och mera film!

Phew, äntligen har vi fått igång vårt internet igen! Vi fick stå ut med två veckor utan internet, det är såå synd om oss! Aja, vi har spelat en massa och kollat på film, så vi har klarat oss :) Även om man har saknat internet väldigt mycket. Så idag fick vi äntligen vår kära gamla internet tillbaka! <3 Det var mycket att ta igen...

Igår var vi på bio och såg Ironman 2. Den var helt okej, men då förväntade jag mig inget speciellt heller. Den var en underhållande film helt enkelt :)
Sen har vi även varit och sett Kick-Ass! Den var därimot väldigt bra! Väldigt underhållande, bra story, rolig men även seriös. Klart den bästa superhjälte filmen på lääänge! Gå och se den! :D

Och ni till den stora nyheten...
Vi har fått Avatar på dvd!!! Jag vet att Blu-Ray versionen vore att föredra just för en film som Avatar. Men jag måste säga att kvaliteten på dvd-versionen var skitbra! Dem har såklart plockat bort all extra-material så kvaliteten blir som bäst. Men för mig gör det inget, så länge jag får se filmen! :D Vi fick även en snygg poster på köpet, men tyvärr får den ligga inne i gaderoben sålänge tills vi kan rama in den :) Har sett den engång på dvd, men vill se den igen! Och igen och igen, igen, igen!! Den är så bra! Jag fullkomligt älskar den! Och Micke älskar den också såklart! :)



Avatar <3

fredag 9 april 2010

Helg!

Så skönt nu när det är vår :) Det är t.o.m. väldigt skönt med allt regn som vi får, det känns så fräscht och mysigt nu efter all snö och så. All gräs och träd får dricka och små söta blommor tittar fram! :D Yay!

Trevlig helg allihopa!


lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

Hoppas ni alla får en underbar påsk!! Glöm inte äta en massa godis!! :D

torsdag 1 april 2010

Furminator!

*phew* Äntligen hemma igen, och tandläkaren gick bra, fast att jag var väldigt nervös. Tänderna och tandköttet såg fina ut och min visdomstand var inget heller att oroa sig för :) Så det känns skönt att det är över.

Idag fick vi även vår Furminator som vi hade köpt från Tradera! En hund/katt borste som har fått en massa bra kritik. Vi har sett en massa videos på när folk borstar sina djur med Furminatorn, och all underull och död päls bara ramlar av! Så efter all bra vi hörde om den köpte vi en egen på Tradera för runt 140kr! Normal prisen brukar ligga runt 400kr, så det var ett superbra kap!


Så här mycket hår var det efter några minuters borstande! Om vi hade hållit på längre så hade vi säkert fått en större hög. Men det här var ändå bara ett test, ett lyckat test! :D

Jag rekomenderar verkligen Furminator! Den tar verkligen all död päls som annars kommer ligga runt hela lägenheten! Och efter vi hade kammat Lucy med den vanliga kammen, så var hennes päls jättemjukt och fin! Go buy one... NOOOW!!