måndag 23 januari 2012

Mätt...

Åt precis en Nutrilett chokladbar! Och jag kan verkligen säga att jag är mätt! Den jag åt var en Crispy Chocolate. Den smakade mycket godare än den jag testade innan. Jag tror att den hette Creamy Caramell eller något i den stilen. Den hade inte alls samma bittra eftersmak som Creamy Caramell. Blir väl att smaka smoothien senare :). Och imorgon börjar jag med chokladshaken!

3 kommentarer:

Katja sa...

Jag håller tummarna på att det kommer att gå bra för dig, heja! :-D

Jag såg till och slå om kosten, tvingade mig att börja löpträna ibland samt att jag gav upp sötsakerna. Jag äälskar choklad i alla former, även glass och lite chips också, men utöver det så har jag snarare varit ett riktigt kakmonster, haha. Så jag fikade gärna över en film istället för och ha godispåse! :-)

Snacka om att det var tufft och ge upp fikat, i synnerhet när alla andra skulle gotta sig jämt, speciellt gubben, haha. Men jag började med kokosolja samt grönt ört té istället och jag upplevde att det hjälpte mig med sötsuget. hur vet jag inte. Den första veckan brukar ju vara värst, därefter släpper det. Kokosoljan är känd för att vara bakteriedödande, innehåller antioxidanter samt att den också ökar fettförbränningen. Istället för att lagras som fett så omvandlas den till energi i kroppen på en gång :-)

Icewolf sa...

Tack! :)

Ahh, ja, såklart. Bra kost, mycket motion och mindre (eller helst inga) sötsaker. Det är det bästa sättet att gå ner, såklart :). Jag själv avgudar allt chokladigt och annat smått och gott! Men istället för att förbjuda att äta sötsaker helt och hållet, så äter jag enbart godis på helgen och försöker bara äta nåt litet och inte köpa allt för mycket. Ibland funkar det och ibland inte haha.

För mig är det just sötsakerna som är boven. Jag äter inte så mycket mat, jag äter faktiskt för lite, haha. T.o.m. min sambo äter mer än mig! Jag tror inte att jag hade kunnat säga farväl till godis för gott. Jag ryser vid blotta tanken, haha!

Men det är jättebra hur det har lyckats! Men te är inte just min grej. Har smakat endel men ingen är god för mig :(. Dock dricker jag en massa vatten istället :).

Katja sa...

Att skära ner på godiset och enbart unna sig tillexempel på lördagar tycker jag är en jätte bra idé, jag personligen tror inte på att förbjuda sig att äta saker heller utan snarare jobba på diciplinen :-) Det var så jag började och det för mig funkade alldeles utmärkt efter ett tag, jag lyckades hålla mig till min chokladkaka eller muffins och inte överkonsumera :-) Ibland utmanade jag mig själv och vara utan varannan vecka dom gånger jag kände att jag ville och kunde och det verkade vågen uppskatta också.

Dock så genomgår jag en rening just nu, därav att jag skippar kolhydraterna, men i efterhand vill jag gärna avnjuta en bit sockerkaka, muffins eller chokladbit, i måttliga mängder förstås! ;-))

Oj, bara du inte går och får vitaminbrist! Men så länge du känner dig nöjd med din ranson med mat så borde det ju inte vara några problem, alla är vi ju olika med olika behov :-)

Men vatten är ju bra det med, sen går det ju att göra nyttiga smoothies och sånt också det kanske hade passat bättre :-)