tisdag 17 januari 2012

Vad som hände förra veckan...

Ah, vad dålig jag har blivit på att uppdatera min blogg! Har bara en sådan period där jag har varken ork eller lust att tänka på vad jag ska blogga. Men nu kommer det äntligen lite nytt... :).

Förra veckan fick vi ju en matkasse från City Gross. Men jag har blandade känslor om den... Den är jättebra och vi får en massa mat för en bra pris plus att man slipper att handla och planera maten för veckan. Men, det tar rätt lång tid att laga till maten och ibland ska man laga ett recept som inte är så tilltalande. Men innan någon börjar skrika "Sluta var så barnslig och kräsen!" så ska jag säga att jag faktiskt har smakat på allt vi har lagat. Och bara två recept vad goda tycker jag. Så vi ska inte skaffa matkassen igen, haha.

Det var roligt att laga maten dock. Jag älskar att laga mat, det är egentligen roligare än att äta maten, haha.

Något som också har hänt under förra veckan var att jag testade på Nutrilett dieten. Det är typ milkshakes som man ersätter sina måltider med. Jag ersatte dock inte alla måltiderna, jag åt vanlig middag, men frukosten, lunchen och andra mellanmål ersatte jag med Nutrilettshaken. I början gillade jag inte smaken alls, eller konsistensen förövrigt. Det var så pulvrigt och smakade skumt. Men efter att ha druckit den fem gånger per dag och i en hel vecka, så är man rätt van. Den smakar mycket godare nu än vad den gjorde första gången.

Min sambo var också så snäll och söt och köpte en Nutrilett Chocolate Bar. Det är som en chokladbit fast bättre. Den var god i början, men senare kom en skum och bitter eftersmak. Men jag blev så mätt av den! Så det är definitivt ett bra sätt att hålla sig mätt på ifall man inte kan nöja sig med en shake. När veckan väl hade gått så hade jag gått ner en kilo! Så nästa vecka ska jag köra med Nutrilett igen! Jag ska kanske ersätta alla måltider med Nutrilett, d.v.s. även middagen. Men jag är inte helt hundra på det ännu, då man ändå vill äta lite fast och varm mat.

Annars har det inte hänt något speciellt :).

2 kommentarer:

Katja sa...

Jag har också provat nutrilett dieten, den funkade inte så bra på mig dock :-( Hoppas den funkar bättre på dig! Jag tyckte nutrilett bars var jätte goda, kändes som och äta godis till frukost, lunch och middag, haha.

Sammanlagt har jag lyckats gå ner 38kg, jag gick nyligen i mål. Nu gäller det och försöka hålla det också, inte det lättaste precis, haha, jag älskar mat :-D

Icewolf sa...

Ska testa den nu i tre veckor (börjar nästa vecka) och så får vi se vad som händer :) Kommer även köpa fler nutrilett bars och kanske testa på lite smoothies också!

Oj, wow! Hur lyckades du med det? :D Bara kört med en bra kost eller? Haha ahh, kan tänka mig att det är svårt! Min svaga punkt ligger dock mer åt sötsakerna. Fan att man alltid ska tycka att onyttigt är godast, haha.