måndag 9 augusti 2010

Nu har vi sett "Predators"!

Nu har vi kommit hem från bion och vi känner oss väldigt nöjda över filmen! Trots 11-årsgränsen så var filmen ändå väldigt våldsam och blodig, vilket är bra! Filmen var även mycket spännande och effekterna var coola! Jag gillar även alla creture-effekten och deras make-up! Jag älskade dessa "hundarna" man ser i filmen, den var riktigt coola! Bara synd att vi inte fick se så mycket av dem... Designen på de tre predatorerna var riktigt coola! Jag måste säga att filmen var oväntat bra!

Dock fattar jag inte varför folk envisas med att kolla mobilen stup i kvarten. Dem är ju för fan på bio! Varför slösa pengar på att se en film när man måste sitta och kolla sms osv. T.o.m. tre killar i rad satt och kollade deras mobiler! Man borde vara tvungen att lämna sina mobiler utanför biosalongen, så att inte kan störa folk! Det är ju sååååå viktigt att kolla mobilen under en film...!

Aja, fast att det var några störiga killar som prasslade med godis och höll ständigt på att viska till varandra, så var det ändå en bra bioupplevelse! :)

Inga kommentarer: