fredag 31 december 2010

2011!

Gott nytt år!!!

Blir skönt med ett helt nytt år :) En massa nya möjligheter!

Och nästa vecka blir det dags för träningen igen... en bra start på året! Vi har varit lite slarviga nu denna månaden och har inte tränat alls... Och ätit en massa godis har vi också... Vilket är inte bra.

Så nu blir det andra bullar!!!

torsdag 23 december 2010

God Jul!

Imorgon är det julafton... Känns som det nyss var sommar, haha.

Jag och gubben ska fira jul hemma ensamma i år. Så det ska bli mysigt :)

Det blir inga julklappar för oss i år, vi är för fattiga, haha. Visst skulle det har varit mysigt med klappar... Men det får vi ta igen nästa år :)

God Jul!!!

måndag 20 december 2010

Varit sjuk

Har inte uppdaterat så mycket här eftersom jag har varit lite sjuk... sådär lagom sjuk till Jul. Blev sjuk i Torsdags förra veckan, då jag på natten hade svårt med att somna, för jag hade samma sjuka dröm om WoW hela natten lång! Jag blev så frustrerad av all trötthet och att jag inte kunde sova. Sedan på morgonen var jag alldeles varm av feber och svett och hade väldigt ont i huvudet plus att jag kände mig hängig. Micke gave mig en tablett och lite vatten, och sen bar det åt till soffan för min del.

Dagen efter mådde jag dock mycket bättre, sedan i helgen var jag i princip frisk. Nu har jag mest en massa rethosta.


Och på Fredag är det redan Julafton... Så fort det har gått, det känns ju som att December redan har börjat!

måndag 13 december 2010

Filmerna på Lucia Movie Night

Vi kom hem från Lucia Movie Night runt 7 imorse, och efter det gick vi direkt till sängs.

Det har varit en väldigt underbar natt med tre bra filmer!

Den första filmen hette "Love and Other Drugs". En romantisk drama/komedi som handlar om en man som börjar arbeta som medicinförsäljare och träffar en ung kvinna med parkinsons.




Andra filmen hette "The Town". En krimi/drama som handlar om en man som heter Doug som är uppväxt i det våldsamma och fattiga slummen. Tillsammans med sitt gäng rånar dem en bank förklädda med maskar och tar en kvinna till gisslan. Utan att skada kvinnan släpper dem henne men hotar att döda henne om hon går till FBI. Efter det söker Doug upp kvinnan och börjar träffa henne, utan att hon vet att han var med att råna banken.




Sedan, den tredje filmen var en highschool komedin "Easy A". Där tjejen Olive råkar sprida ett falskt rykte om sig själv, och alla i skolan tror att låg med en äldre kille. Eftersom Olive var en tjej som ingen brukade lägga märke till innan, börjar hon ta fördel för dåliga rykten, och allt bara eskalerar.



Alla filmerna var väldigt bra och om det inte vore för Lucia Movie Night, så skulle vi nog inte ens kollat in dessa filmerna. Och som tur visade dem ingen svensk film, haha! Jag gillade dem alla, och alla filmerna var en bra mix av komedi, tragedi och romantik.

Dock det enda störiga som hände inatt var två tjejer som satt bakom oss som verkade vara väldigt omogna, eller bara ha väldigt störiga beteenden... eller ja, kanske båda, hehe. Dem skulle konstant kommentera saker i filmerna och kallade alla tjejer i filmerna som grät för störiga kärringa osv.

Men annars har allt varit underbart roligt! Längtar redan till nästa års Lucia Movie Night! :D

söndag 12 december 2010

Lucia Movie Night

Inatt är det dags för Lucia Movie Night!!! Det blir spännande att se vilka filmer vi får se! :D

torsdag 9 december 2010

Cataclysm

Cataclysm är underbart roligt och häftigt! Det finns många roliga och underhållande quests och att spela i det nu fördärvade Azeroth är spännande. Att spela som worgen är det roligaste jag har varit med om i World of Warcraft!

Fast att spelet har varit ute sen Tisdags, så har vi knappt upplevt mycket i spelet. Det är fortfarande så mycket att se och göra. Vi har knappt hunnit att levlat våra mains, eftersom våra worgen karaktärer tar upp all tid, haha.



Min worgen rogue :)



Min pojkvän skapade också en worgen såklart :)

Det finns så många nya roliga grejer i Cataclysm... Ett exempel är att man nu kan flyga på sina flying mounts runt om i Kalimdor och Eastern Kingdoms, vilket man inte kunde tidigare. Alla är nöjda!








Allt det gamla som man kände till i WoW innan är helt förstört...


Men som tur har vi fått lite nya ställen som man kan njuta av. Som t.ex min nya favorit ställe Vashj'ir, ett vackert undervattenvärld.








Det finns så mycket att utforska än, och vi har inte ens testat att skapa en Goblin :)


Mer bilder kommer förmodligen sen, haha!

tisdag 7 december 2010

Cataclysm är här!

Idag är det en väldigt speciell dag! Och alla som spelar World of Warcraft vet vad jag pratar om. Idag släpptes nämligen den nya expansion paketet "Cataclysm"!!!

Jag vaknade lite innan elva och gick upp för att fixa frukost, men samtidigt höll jag utkik efter postbilen. Och efter några minuter kom brevbäraren, och ett duns hördes vid dörren. Ett stort brunt paket från CDON hade anlänt!! Jag gick in till gubben i sovrummet och vi började öppna paketet med stjärnor i våra ögon.


Cataclysm!!!





Längtar så tills jag kan få skapa min första Worgen!!!

Men vi måste först fixa lite grejer innan vi kan installera det... Vi måste duscha och städa... Sen efter det kan vi börja!!!

Och vi har laddat up med pepsi och lite godis från helgen! Det kommer att bli riktigt nice!

fredag 3 december 2010

Lucia Movie Night

Idag är det Fredag, härligt! Och idag ska vi smygstarta med lördagsgodiset hehe ;)

Och nu har vi även köpt biljetter till årets Lucia Movie Night! Det kommer att bli spännande att se vilka filmer de tänker att visa för oss. Skulle ha varit jättekul om dem visade "Tangled", men eftersom Disney är rätt snåla av sig, så är det nog inte så troligt... Men förhoppningsvis kommer dem att visa bra filmer. Det brukar alltid vara en eller två bra filmer. :)

Ska strax fixa till mig och sen drar vi iväg till affären och köper gott-gott!