måndag 13 december 2010

Filmerna på Lucia Movie Night

Vi kom hem från Lucia Movie Night runt 7 imorse, och efter det gick vi direkt till sängs.

Det har varit en väldigt underbar natt med tre bra filmer!

Den första filmen hette "Love and Other Drugs". En romantisk drama/komedi som handlar om en man som börjar arbeta som medicinförsäljare och träffar en ung kvinna med parkinsons.




Andra filmen hette "The Town". En krimi/drama som handlar om en man som heter Doug som är uppväxt i det våldsamma och fattiga slummen. Tillsammans med sitt gäng rånar dem en bank förklädda med maskar och tar en kvinna till gisslan. Utan att skada kvinnan släpper dem henne men hotar att döda henne om hon går till FBI. Efter det söker Doug upp kvinnan och börjar träffa henne, utan att hon vet att han var med att råna banken.




Sedan, den tredje filmen var en highschool komedin "Easy A". Där tjejen Olive råkar sprida ett falskt rykte om sig själv, och alla i skolan tror att låg med en äldre kille. Eftersom Olive var en tjej som ingen brukade lägga märke till innan, börjar hon ta fördel för dåliga rykten, och allt bara eskalerar.



Alla filmerna var väldigt bra och om det inte vore för Lucia Movie Night, så skulle vi nog inte ens kollat in dessa filmerna. Och som tur visade dem ingen svensk film, haha! Jag gillade dem alla, och alla filmerna var en bra mix av komedi, tragedi och romantik.

Dock det enda störiga som hände inatt var två tjejer som satt bakom oss som verkade vara väldigt omogna, eller bara ha väldigt störiga beteenden... eller ja, kanske båda, hehe. Dem skulle konstant kommentera saker i filmerna och kallade alla tjejer i filmerna som grät för störiga kärringa osv.

Men annars har allt varit underbart roligt! Längtar redan till nästa års Lucia Movie Night! :D

Inga kommentarer: