onsdag 18 december 2013

Tidiga julklappar till Lucy!

Idag fick vi ett paket från Supercat.se som vi hade beställt i söndags! Vi har köpt en leksak till vår katt som kallas för "Da Bird". Det är en typisk leksak på en pinne som man viftar med. Men just denna leksak har riktiga fasan fjärdrar på tråden och när man viftar med den i luften, så snurrar den. Det finns även en liten pingla på som låter när leksaken flyger igenom luften.

Det har alltid varit lite svårt att få Lucy att leka ordentligt. Hon har alltid gillat att sitta och titta på istället för att hoppa runt. Jag hade läst en del om "Da Bird" och många som sa att deras katter blev helt vilda av den. Även i tv-programmet "My Cat from Hell" så använder de av sig denna leksak flitigt.  Så man blev ju så klart sugen att skaffa en och se ifall vår katt blev lika vild av sig. Speciellt nu när hon är lite rund om magen, så har man försökt att leka en massa så att hon får motion, så det blir lite frustrerande att hon inte vill leka.

Så idag kom den då!


Så fort jag packade ut leksaken och började att vifta på den, så tittade hon direkt på den och försökte fånga den. Hon blev så till sig att hon råkade sätta sig på tv-fjärrkontrollen och starta tv:n, haha! Hon hoppade efter leksaken överallt med ögon stora som tefat. Hon älskar verkligen att lukta på fjädrarna och stoppa in dem i munnen. Det enda nackdelen är att fjädrarna lär nog inte hålla allt för länge, men som tur så kan man köpa extra fjädrar till den.


En annan liten leksak som vi köpte var denna....



Det är en tuggleksak med mintsmak som ska vara bra för tänderna. Än så länge så har hon inte rört den och luktar på den bara. Så dum som jag är, så glömde jag för stunden att hon inte gillar mint...  Hon kanske använder den sen.

Det var egentligen tänkt att hon skulle få dessa på julafton, haha. Men jag var så ivrig att testa speciellt "Da Bird" med henne. Och som tur verkar den leksaken i alla fall godkänd!

Inga kommentarer: