fredag 28 augusti 2015

Glossybox Augusti

Idag fick jag min Glossybox! Dock så var jag tvungen att gå till ICA för att hämta ut den. Brevbäraren har slutat leverera den till dörren. Aja, det var skönt så länge det varade.

Så, till innehållet då!

Fick en "Lash Primer" mascara  från Manna Kadar Cosmetics som ska framhäva ögonfransarna och ge dem näring. Funkar även som en bas till vanlig mascara. Jag hoppades dock på att få en "riktig" mascara och inte en primer. Men aja!

Sedan fick jag en "EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion" av Wella Professionals. Lotion som funkar som styling men även som UV och värmeskydd för håret.

Fick en liten tub med "Green Tea Moisturiser" av Proactiv+. Ska vara bra för hyn och motverka finnar.

Fick äntligen en sminkborste för ögonskugga av Emité Make Up. Yees!

Och till sist så fick jag en lite söt läppbalsam från Hot MakeUp. Nu kan jag äntligen slänga den som jag fick i Januari, haha!


Är väldigt nöjd över månadens innehåll! Fick även denna låda gratis då jag hade samlat ihop tusen "Glossy Dots" genom att recensera deras produkter, wooh!

Shopping och frisör

Denna vecka har varit lite mer händelserik än vad det vanligtvis brukar att vara. I tisdags så var jag och gubben och shoppade lite! Tanken var att köpa nya byxor till honom som han kan ha på jobbet, men det blev lite mer köp!

Köpte ett par skor till mig. Jag behöver lite skor inför hösten. Hittade ett par som jag provade. Skulle köpa dem tills gubben hade hittat ett annat par som var snyggare än dem jag först provade.


Är väldigt nöjd med dem! De är riktigt sköna att gå med och jag känner mig cool, haha.

Sedan köpte jag en ny hårborste. En ordentlig borste. Tänkte att det skulle vara bra med en ny borste nu när jag skulle klippa håret. Så det blev denna! En borste med vildsvinsborst. Annars hade jag en sådan billig plast borste, haha. Inte särskilt bra för håret. Den nya borsten är riktigt skön. De hårda vildsvinsborsten masserar skalpen och håret blir fint och lent.


Så var jag ju också och klippte mig nu i onsdags. Jag var sååå nervös, haha. Magen var upprörd och allt. Väldigt fånigt. Men när jag väl satt där i stolen hos frisören så kändes allt bättre. Jag klippte håret kortare. Klippte upp det och sedan tunnade ut det lite. Är super nöjd! Det känns så skönt att bli av med allt hår!

måndag 24 augusti 2015

Wow, ja, här har man minsann inte uppdaterat på ett tag. Snarare en månad! Har absolut inget vettigt eller kul att skriva om, alls.

Jo, mina föräldrar var på besök hos oss två veckor sedan. Vi fikade lite och sedan gick vi en lång promenad i det varma och fuktiga vädret. En stor, fet mygga satte sig på min arm och började suga blod. Viftade snabbt bort den när jag fick syn på det. Det sjuka var att det gjorde verkligen ont när myggan stack in sin "snabel" i min arm! Det stack till som om någon hade stuckit min arm med en nål. Dagen efter så hade jag en rejäl bula på min arm! Den försvann dock efter några dagar.

Vad händer annars här? Ingenting värt nog att skriva om i alla fall. Eller ja... Jag ska klippa mig på onsdag, ser inte fram emot det, haha. Men mitt hår börjar bli långt och trassligt.

Jag känner mig väldigt osäker på min blogg. Har inga läsare. Inga kommentarer. Det finns liksom inget som motiverar mig att fortsätta! Men samtidigt så har jag lagt så många år på att skriva i denna blogg, så man vill inte heller bara sluta. Men samtidigt så är det ingen som bryr sig att läsa min blogg för den är väl ganska ointressant. Så blir det när man lever ett normalt och trist liv. Det är synd att det oftast bara är skandalbloggar som får uppmärksamhet.