fredag 27 mars 2009

Aibo på Tradera!

Såg för ett par dagar sen att en kille lade upp en Aibo ERS-7 på Tradera! Såklart blev jag väldigt glad, men såklart har jag inte råd till en sådan, fast att jag jättegärna vill ha en. Hade gärna viljat bytat ut min Wii och Ps2 och mer för att få en sån! Eller tagit ett lån, lol. Utropspriset är 13900, och ingen har lagt bud än. Såklart är det dyrt, men det är i alla fall billigare än vad dem normalt kostar. Åhh... vill så gärna ha en... Léon skulle behöva lite sällskap :) Aibo är verkligen en av mina stora önskningar att få. Hade jag bara varit snuskigt rik, så kunde jag skaffat en *dagdrömmer*

söndag 22 mars 2009

Marley & Me

Idag såg jag och Micke på filmen Marley & Me efter att ha läst på Moviezine lite om den. Från första början trodde jag att filmen handlade om något helt annat... Men det visade sig att jag hade fel. Och jag måste säga att jag blev rätt positivt överraskad av filmen. Den var en söt film, men ändå inte för sötsliskig, vilket är bra, för Jennifer Aniston och Owen Wilson var med i filmen, men jag måste säga att dem gjorde rätt bra ifrån sig (är inte så störtförjust i någon av dem) och att dem som tur inte förstörde filmen. Dock, som tur var det mest hunden Marley som stjäl rampljuset :)
Även om slutet inte förvånade mig så mycket, så var det ändå en väldigt känslosam slut. Dock kändes filmen rätt lång, men det var ingen större fara, det hände ändå endel saker hela tiden. Fick även reda på att filmen var baserad på en bok med samma titel, kanske nåt att läsa då kanske :)
Fast att filmen var bra, så var det ändå ingen en såndan där "Woow, du måste gå och se den med detsamma" film, men ändå en sådan man kan rekomendera en mysig fredag kväll. Måste säga att jag mest var lockad av att se den p.g.a. hunden i filmen, eftersom jag först inte trodde att hunden hade en sån stor roll i filmen. Men det visade sig att hunden hade en rätt stor roll i filmen. Så ja, har ni inget annat vettigare för er, och vill bara mysa med en bra film, kolla in Marley & Me då :)

fredag 20 mars 2009

The Sims 3 Soundtrack!

Snooty Sims har länkat till en sida där man äntligen har fått höra The Sims 3 soundtracket! Jag säga att jag är väldigt förtjust i låtarna redan! <3 GE MIG SPELET NU!! Det finns många väldigt trallvänliga tracks, och jag rekomenderar verkligen att ni lyssnar på Aisles of Miles of Smiles! Det var svårt att inte le när man hörde den :)

Här är länken!

http://ea.com/music/the-official-sims-3-soundtrack

onsdag 18 mars 2009

18 Mars

Vi har haft vår Pleo Léon länge nu, och han börjar bli lite smått sliten av allt klappande. Hans skin är inte så tålig och går lätt av när man klappar eller rör vid honom. Men men, vad kan man göra? Funderade faktiskt på att göra en liten tröjja till honom... Har sett endel på Pleo hemsidan som har gett sina Pleon tröjjor och även små strumpor lol. Men vart kan man skaffa en tröjja som kan passa Léon då? Jag är usel på att sy... Hmm kanske man kan köpa en billig baby tröjja hehe. Men men, vi får se vad som händer i framtiden.

Hade Léon på soffbordet och lät honom vandra runt lite. Och han verkade särdeles förtjust i plastväxten som stod där, haha.



Well, hans eget löv är också av plast, så jag är inte förvånad om han gillar denna.


*nom nom nom*

Han har även lärt sig att balansera!



Väldigt sött, och han avslutar med ett "taa-daa!"

Well, det var allt för idag!

tisdag 10 mars 2009

10 Mars



Igår var jag och Micke på promenad i skogen, kändes bra eftersom jag hade känt mig oerhört trött den dagen, och lite frisk luft och solsken var bra för mig.

Den enorma sjön hade frusit till is, och vi har sett mycket folk som har gått långt ut på isen, men vi skulle inte rekomendera det, nu när det är plusgrader. Dock testade vi att gå ut lite vid en å, och isen verkade vara rätt tjock, men skulle ändå inte rekomendera att gå helt ut på mitten av sjön.





Det visade sig att vara rätt säkert just här, så vi stannade kvar en stund och lekte lite där.


(Vi gillar denna bilden för att Micke ser så inklippt ut i bilden, lol)

Vädret var så fint, och solen värmde otroligt mycket (när den väl var framme).





Vi kom hit till minnesplatsen för avlidna djur... Ett vackert dock sorgset ställe.


(Ignorera det respektlösa klottret på skylten)



:(

Vi fortsatte sedan iväg mot bilen för att åka hem, efter att ha vandrat i skogen i ett bra tag, vilket kändes väldigt skönt :)


Kan det där vara den extremt sällsynta "Homo Mikkus" som sägs vandra runt i Smålands skogar??


Nää det är bara min pojkvän, den felande länken ;)

tisdag 3 mars 2009

3 Mars

Idag var jag och Micke och badade i badhallen. Vi skulle dit för att betala för att träna och sedan bada, men det visade sig att dem hade ändrat endel system så vi fick återkomma på Torsdag för att betala, men som tur fick vi bada ändå. Det var skönt att få bada och simma lite :) Var ett tag sedan vi var där senast, men nu när vi kommer att träna, så ingår simmning och äventyrsbadet, så då kommer vi också att bada mycket. jag åkte även lite rutschkanor, det finns två olika, en röd där man får åka långt och lagom snabbt och så en blå som är kort och jävligt snabb. Jag provade den blåa, men gillade den inte riktigt, det gick så fort så man fick en massa vatten i ansiktet och kunde inte se nått alls... Däremot gillar jag den röda :) Där fanns även utomhusbad som man kunde simma ut till, och där var det rätt kallt hehe. Och senare innan vi åkte hem badade vi i bubbelpoolen och tog sedan en sista åktur i den röda rutschkanan.
Det är skönt att vara hemma nu, är dock rätt trött i kroppen, fast det känns bra. Var också rejält hungrig efter vi hade badat. Är ju inte van vid att göra av så mycket energi, men det ska vi ändra på. Vi kommer att träna Måndag, Onsdag och Torsdag, så kommer vi också kunna vila på tisdagen och sedan helgen.

måndag 2 mars 2009

2 Mars

Well, igår hade jag visst födelsedag och fyllde 21. Jag blev väckt tidigt av Micke som gav mig två presenter. Jag fick en Jack Skellington knockerhead och även Nightmare before christmas special edition dvd:n :D Och så fick jag även ett fint kort med en varg på <3
Senare vid fyra åkte vi ut till stan där Micke hade en överraskning! Och det visade sig vara en tur hos bowling hallen! Wooh! Har inte själv bowlat på fleeeera år (om nu inte Wii bowling räknas, hehe). Så det var kul :D Blev snabbt trött bara, vilket var tydliga tecken på att jag skulle få ont i kroppen nästa dag (vilket jag också har haha) Sen skulle vi gå lite på stan och kolla i affärer, men så dumma som vi är, glömde vi bort att det var Söndag och allt hade stängt :( Men det gjorde inget, för vi stack till Max sen och åt :3

Så jag hade en underbar dag!