torsdag 30 april 2009

Lucy i koppel!

Idag köpte vi ett koppel åt Lucy så hon i alla fall kan komma ut lite då och då, nu när hon kommer att vara en innekatt. Det gick rätt bra, men hon var ändå väldigt alert och kröp ner mot marken och kollade överallt. Sedan satt vi i gräset medan hon låg där och inspekterade allt omkring :) Det var skönt att sitta ute lite, fast det blåste lite kallt. Sen gick vi in igen, efter hon hade fått en liten försmak av att få vara ute. Hon verkade gilla det mycket :)

Annars händer det inte så mycket här... Både jag och Micke sitter och spelar lite. Och vi båda har också börjat spela WoW igen! :D Vilket är skönt! Vi båda spelar även Oblivon, och har det installerat på båda datorerna, så vi båda kan spela det. Det är väldigt beroendeframkallande! Som om inga spel är det ;) Det är kul att bara ströva runt och göra lite småquests samt som man samtidigt levlar upp. Main storyn får vänta lol! Freestyle iz teh shit!!

tisdag 28 april 2009

Vår nya familjemedlem!

Nu har det gått en dag med vår nya katt! Vi har bestämt att kalla henne för Lucy :)
Det gick väldigt bra med att köra från Nässjö och hemåt också. Hon var lugn hela vägen hem men försökte gräva sig ur transportburen ibland, men annars var hon väldigt lugn. :) Och igår när vi kom hem gick hon nästan genast upp på fönsterkammen och tittade ut, men bara efter en stund gick hon runt och utforskade lägenheten. Och det tog inte heller lång tid innan hon blev kelen och lekful av sig. Hon hittade genast sin favorit plats bakom Micke's datorskärm :) Helda dagen gick bra och natten gick även bra. Dock verkar hon inte så van vid att klösa sig vid sin klösbräda ännu, så vi måste lära henne det.
Och så idag har det än så länge också gått bra, vi kom precis hem från Willys och vi fann henne bakom Micke's datorskärm igen haha :D Så allt har gått väldigt bra, och hon är en underbart gullig katt! <3




torsdag 23 april 2009

Bröllop

På lördag ska vi på min brors bröllop. Skönt att det snart är över, hehe. Men det blir dock skönt att träffa min familj igen :) Och Viggo! <3

onsdag 22 april 2009

Kitty!

Det är nu så at vi ska ha katt, den som vi hittade på blocket. Och idag fick vi äntligen lite fler bilder på henne :) Och hon är bara för söt!
Vi kommer nog att hämta henne antigen på söndag eller måndag.

tisdag 21 april 2009

Wii Ripoff

Haha, "Fungerar som en annan känd spelkonsol" Hmmm undra vilken... ;)


onsdag 15 april 2009

15 April



En bild jag tog idag! Gillar den! :D

tisdag 14 april 2009

Katt 2

Den förra katten vi ville ha från Blocket var tyvärr redan såld till nån annan. men dock har vi hittat en annan som vi ska ha, och vi ringde dit idag och pratade med henne som säljer katten. Hon ville ha sina två katter sålda p.g.a. allergi. De båda katterna är blandraser, alltså mixade mellan en bondkatt och norsk skogskatt! Jag har alltid velat ha en skogskatt, dem är så fina. Och nu hittade vi en som var även blandade med en bondkatt :) En blandras är alltid bättre att ha än en renrasig. Katten vi ska ha är en hona som är kastrerad, vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Hon blir också 1 år nu i Maj, men det är ingen större fara. Hon heter Alice, men vi kommer nog döpa om henne sen :) Vi kommer få några fler bilder på henne senare, så jag kan posta dem här då. Vi kommer att betala 200kr för henne plus en massa saker som vi får med, som transportbur, klösmöbel, kattlåda m.m. Det blir riktigt underbart att få en katt här! :D Och katten är van vid hundar, så det blir nog bra med Viggo sen...

torsdag 9 april 2009

Katt

Jag ha r blivit väldigt intresserad av en katt jag såg på Blocket igår! En åtta månader kastrerad, vet. besiktad och avmaskad, för 100 kr! Och den finns även här i Växjö! :D Jag har länge velat ha en katt, och tycker kanske det också vore bra för Viggo att få en kompis när han väl kommer upp hit. Men jag är fortfarande lite osäker om det hela. Jag vet att Viggo tycker om min syrras katter, men kommer han att gilla andra katter? Och vågar man lämna Viggo och en katt ensam hemma? Kanske inte i början... Men ja, jag är i alla fall rätt sugen på att skaffa en katt :) Och att denna är ung och redan kastrerad och besiktad gör hela bättre! Och billigare för vår del ;)
Jag saknar också Viggo väldigt mycket :( Och saknar även att ha lite liv här, så en katt plus Viggo vore suveränt!

måndag 6 april 2009

Littlest Pet Shop figurer

Jahapp då hände det... Jag har köpt två små Littlest Pet Shop figurer från Tradera och fick dem idag med posten! Ända sen jag var liten har jag älskat de små djuren med sina små leksaker, men det var då det. Nu är det en hel ny generation av Littlest Pet Shop, well de kom ut för ett par år sedan, men har just nu först fått den här begäran av att köpa dessa små djuren, för att samla på dem! Jag minns, ända sen jag såg just den där söta sköldpaddan, så ville jag ha den! Den var så söt! Och såklart är jag svag för allt som är smått och gulligt lol. Och då för ett par dagar sen, så slog det upp mig att kolla dessa på Tradera, och där hittade jag en sköldpadda! Jag blev fast besluten på att skaffa den, så jag lade bud på den. Det var tänkt att jag bara skulle köpa den, men sedan såg jag en annan liten figur jag inte kunde motså... :) En liten söt Grand Danois valp med jättestora söta ögon! Och sedan lade jag bud på den med... Efter en beslutsam kamp för att vinna auktionen (en envis mamma försökte sätta högre bud än jag)så vann jag båda! Jag kör alltid min taktik att vänta tills det bara är några minuter kvar av auktionen, så man vet att JAG får den ;) Hihihi sneaky I am!





Jag har även funderat på att köpa en terrier liknande figur, och sedan måla om den till min egen hund Viggo! Fick idén när jag kollade runt på de olika hundfigurerna, och lustigt nog såg jag på DeviantArt att det redan fanns några som hade gjort samma sak, lol. Idé tjuvar!! Hehehe...
Här är i alla fall en model som man kanske skulle kunna måla om till Viggo...



Det blir intressant att se om jag får tag på en sån och sen får måla :) Blir med akrylfärg såklart, lätt att använda och torkar snabbt!

lördag 4 april 2009

Aibo är nu nere på 9000 kr!

Aibon på Tradera kostar nu 9000 kr! Och jag är i princip bara några tusenlappar ifrån, men kan ändå inte köpa den... :´( En Aibo kan kosta upp till 20000 och denna kostar 9000! Och det är också den enda jag har sett här i Sverige som går att köpa... Det är även en unik svart mmodel som är rätt svår att få tag på... Åhh, varför kan jag inte köpa den?! :(

fredag 3 april 2009

Äntligen värme!

Wow! Nu är det verkligen vår och värme! Micke och jag var precis ute på promenad, och geez va varmt det var! Jag tänkte att ta på mig en tröjja istället för min jacka, men t.o.m. det var varmt. Det var verkligen skönt :) Det är många studenter ute nu och passar på när det är varmt, många av dem har hund också... Saknar verkligen Viggo :( Blir skönt att ha honom här. Kommer bli kul att gå promenad med honom i skogarna och allt! Även jag och Micke har börjat gå på promenad oftare nu :) Igår var vi på en lång promenad och lekte även på en lekplats, eller ja, Micke gjorde det. Vilket resulterade i att han ramlade och skadade sig såklart, haha. Stackaren fick ett stort rött sår på ena sidan av foten. Men han mår bra, som tur :)
Hoppas vädret håller sig länge, det vore skönt!