söndag 31 maj 2009

Lyckades vakna tidigare än vanligt idag :) Så jag gick upp och duschade, klädde på mig. gjorde frukost (åt en som fortfarande låg och snoozade hehe ;) ) och diskade! Efter vi båda var klara gick vi ut på promenad runt sjön här. Det var så mysigt och väldigt varmt därute, jag gissar på typ 30 grader. Sedan gick vi förbi den vackra gröna skogen och sen över den nybyggda bron :) Det var första gången som vi kom över till andra sidan av sjön... Men där fanns faktiskt inget intressant. Efter det gick vi tillbaka, och gud vad trött jag var. Ont i fötterna, svettade som en gris och riktigt törstig. Så det var extra gott att dricka vatten när vi kom hem ;) Efter det spelade jag lite Sims 2 (uppvärmning innan Sims 3) och sen åt vi middag :)

Lucy gjorde även en söt grej idag... Efter jag hade kammat henne, gav jag henne lite godis, sen lämnade jag godispaketet på golvet för jag skulle fixa en sak i köket. Sen ropade Micke på mig, och när jag kom tillbaka höll Lucy på att ta mer godis genom att ta in tassen och dra ut en massa godis! Den lilla jäveln hehe ;)


fredag 29 maj 2009

7 dagar kvar!

7 dagar kvar tills The Sims 3 släpps! Vi har äntligen förbokat ett exemplar också! :D Det var också en av dem billigaste priserna som fanns! 399 kr! Det du ;) Annars kostar det runt 400-500 kr i vanliga fall... Men den här vi köpte var även helt på engelska, inget svenskt skit här :) Min Sims 3 nedräknare verkar ha försvunnit från min blog lol. Dammit! Oh well ;) Blir så kul att spela! Idag ska jag installera The Sims 2 på min dator, så jag kan bli av med min abstinens lol, som Micke säger xD Det enda jag pratar om är Sims 3 haha. Sen ska Micke installera Sims 1 på hans dator. Vi spelade endel Sims 1 förra året, blir kul att testa det igen :) Fast att grafiken inte är det bästa, så är ettan ändå väldigt charmigt <3

torsdag 28 maj 2009

Lite lolz! :D








Igår fick vi lite kattmynta som vi kunde ge till Lucy :D Vi tänkte använda det på hennes klösbräda eftersom hon inte klöser på den... Våra stackars möber får ta emot klorna istället hehe. Dock det ironiska är att hon klöser på själva tygen runt brädan, men inte själva pålen, tsk tsk! Så vi fick lite som vi kunde sätta på pålen... Hon luktade lite på det, men hon verkade inte särskilt intresserad av det =/ Hon verkar iallafall inte bli så "hög" av det. Kanske tar lite tid :P

Nästa vecka på fredag släpps äntligen... *trumvirvel*... THE SIMS 3!!!! *hoppar runt som en galning* Yaaay!! Kan knappt tro att det faktiskt släpps på fredag nästa vecka!! :D Haha, det var samma för ett par år sedan då The Sims 2 skulle släppas, haha. Det enda jag pratade om var bara The Sims 2, lol! Och när man äntligen fick det, så funkade det inte på dator-fanen! Blev så arg och ledsen lol. Det spelet har kostat endel för att kunna spelas, hehe. Men nu är jag i alla fall säker på att min dator kan köra The Sims 3 :) Även Micke är säker, och jag litar på honom <3 Och EA lovade att göra The Sims 3 lite mer "dator väntligt", så jag hoppas dem håller vad dem lovar ;) Men om jag nu kan spela Oblivion väldigt bra på min dator nu, så borde Sims 3 inte vara något större problem. Dock är det bara min hårddisk som har fuckat sig lite nu på den senaste tiden... Men vi ska ta med den in till dator butiken där vi köpte den, så dem kan få testa den, och så kanske vi förhoppnings kan få en helt ny :)

lördag 16 maj 2009

Snart dags!

Snart är det dags för The Sims 3!! Är helt hypad!! *dansar runt* Bara några veckor kvar!! *_* Det kommer att bli så kul att skapa simmar med det nya create a sim tool! Man kan göra dem feta och smala, ge dem en massa traits m.m.! Och man kan även ändra på deras röster så alla inte låter lika! Allt kommer att bli så kul! Ska göra mig och Micke med detsamma lol! Och försöka inte fuska med pengarna hehe ;)

Wanted!

fredag 8 maj 2009

Inte mer regn, tack!

Vart tog det fina vädret vägen? :O Det var skönt med lite regn, men nu vill jag ha tillbaka solen!

Jag saknar att kunna gå ut på en promenad i den varma vårsolen :( Men det skulle tydligen bli lite bättre väder i helgen, vi får hoppas på det bästa!

Det är även lite svårt med pengar nu... Nu får vi inga mer pengar eftersom kurserna är slut, och ingen av oss har jobb... Vi kollar ständigt efter lediga jobb, men det verkar aldrig finnas några :( Just nu har vi bara ett par kronor kvar i plånboken, vilket inte räcker till mat. Och vår mat håller också på att ta slut... *Suck!* Fan va jobbigt allt ska vara. Men som tur får vi månadens sista pengar plus lite bostadsbidrag att leva på... :)

onsdag 6 maj 2009

Bullterrier och Pitbulls

Har äntligen fått min tredje Littlest Pet Shop figur som jag köpte på Tradera! :D Det är en liten bullterrier! Jag har alltid älskat bullterrier, dem är så underabart söta och häftiga!*_* Och jag hatar när folk bara anklagar dem för att vara mordiska hundar som attackerar närsomhelst >_> Det är aldrig hunden som det är fel på, det är faktiskt ägaren :P Samma sak gäller kamphundarna pitbull hundarna... Ofta anklagas stackarna för att dem mördar allt dem ser :( Väldigt sjukt åsikt tycker jag... Istället för att snegla ogillande på en pitbull som vandrar förbi, borde folk snegla på ägaren istället. Något jag också avskyr är ofta när man läser i dagstidningen om en hund som har attackerat ett barn eller en vuxen, så skall hunden direkt avlivas! Jag menar, vad är det bra för?? Det är inte hundens fel... Istället borde ägarna som har hundarna få mycket böter eller t.o.m. fängsel och får inte ha hund mer! Kan man inte ta hand om sin hund så borde folk inte heller få äga nån heller :P

Aja, det var inte det som jag skulle prata om egentligen, lol. Blev bara lite "carried away" där :)
Här är i allafall en bild på min nya Littlest Pet Shop figur! Och det coola är att det kommer direkt frå Tucson Arizona i USA :D Hur coolt är inte det! ^^



Spread the love for the pitbulls and bullterrier! <33

söndag 3 maj 2009

Vår egna lilla diva

Idag var det inte lika varmt och soligt som det var annars varit så länge. Men vi får hoppas att värmen återvänder snart igen :)

Lucy har det bra hos oss, sover, äter och leker som hon ska! Hon klagar inte så mycket på hurvida om hennes vatten är för kallt eller varmt, och hon äter också gladligen sitt torrfoder. Men för ett par dagar sen protestkissade hon i duschen p.g.a. vi inte hade rensat lådan enligt hennes schema haha. Vi hade dock också nyligen vaknat, och hon hade både kissat och bajsat i sin låda, och vägrade sitta där. Så hon gick in i duschen, och då jag såg henne krafsa lite, tittade jag in bakom draperiet och såg den gula vätskan i avloppet. Men det var väl inget fel med det, hellre där än i sängen eller någon annanstans, och det är lätt att bara spola bort :) Så efter det rensade vi lådan och hon blev glad igen! Den där lilla divan, lol!