söndag 26 juli 2009

Dags att uppdatera bloggen med lite skitsnack! ;)

Nå, i fredags var jag Micke på studiebesök med vår jobbsök grupp. Det var öppet hus hos Växjö Universitet så lärarna på jobbsökar kurser tyckte det var en bra idé att ta med alla dit. Men eftersom jag och Micke redan har studerat där och vet det mesta om stället, frågade vi om vi kunde slippa åka med, men icke... Dem tyckte helt klart att vi borde följa med. *Suck* Vad är det för bra med det då?? Jag tyckte det var bortkastad tid att följa med på guide rundan. Men för all mödan fick vi i alla fall en rejäl lunch efteråt, och det är i alla fall något :) Pyttipanna med stekt ägg, sallad, rödbetor och morots... "sallad"?? Anyways... efter lunchen fick vi gå hem och senare på dagen skulle vi åka och kolla på en lägenhet som vi hade kikat på nätet. Men när vi väl kom dit kände man direkt den hemska känslan av gammal lägenheter med gammal stinkande trapphus med sin dörr som väger 50 ton! Men jag försökte i alla fall ha ett öppet sinne och hoppas på att lägenheten i alla fall såg någorlunda mysig ut... Men jag hade fel, så fel :P Lägenheten var den med lika gammal som Gandalf (om inte mer)och den var även mycket trång. Lägenheten var även byggd runt 50-talet. Alla skåp och fönsterna såg hemska ut. Och vi fick även veta att grannen var psycho och slog huvudet i väggen och skrek "håll käften". Trevligt! Man vill ju gärna bo granne med en psykopat, varför inte? :) Sedan tackade vi nej och åkte hem. Men vi har redan hittat två andra intressanta lägenheter värda att kolla in. Ena är en marklägenhet som säkert blir perfekt för Lucy att strutta runt i, och även Viggo, sen när han väl kommer hit... Saknar honom så... :( Viggo <3

Annars har det inte hänt så mycket. Imorgon kommer det bara vara två veckor kvar på jobbsökar kursen, skööönt!

Vaknade även upp idag med en sån smärta i mitt vänstra knä o_O Vet inte orsaken till det... kan vara en nerv eller nåt. Men ont gjorde det! Hehe, vi kom i alla fall upp tidigt (runt 7 tiden) och sedan kollade vi på helt flummiga barnprogram på Tv 4. Efter det åt vi frukost och sen låg jag i sängen och tittade på Edward Scissorhands :)

Får se vad vi hittar på med sen!




Saknar min Viggo-Piggo... :( <3

onsdag 22 juli 2009

World of Warcraft som film

Så idag på Aftonbladet fick jag då veta vem som ska regissera den omtalande World of Warcraft filmen som det har ryktats om. Och det visade sig vara Sam Raimi! Och visst tror jag det kan bli bra :) Jag har alltid varit rätt så skeptisk när det rör sig om filmer som är baserade på tv-spel, dem brukar aldrig bli så värst bra. Jag var också rätt skeptisk om filmatiseringen med WoW, men det kanske kan bli bra. Det kommer i alla fall bli en live action film... Sååå... ja, det kommer att bli intressant att se :)

Badat!

Igår var jag och Micke och badade på simhallen Aquamera! Vi fick två inträdesbiljetter av lärarna från jobbsöks kursen. Och var det skönt att bada? Jajamänsan! :D Dock var det en jäkla massa folk där, nu när det är semester och så. Och det var även en massa danskar där, plus några tyskar. Just nu i Växjö finns det en massa danskar och tyskar som härjar runt. Men ja, det var väldigt mycket folk där igår... Jag föredrar att åka och bada när folk är i skolan eller på jobbet, då är det inte lika trångt. Men det var kul och trevligt ändå :)

Jag och Micke har också äntligen hamnat i samma grupp hos jobbkursen! Äntligen! Nu känns det mycket bättre att åka dit, och även trevligare. Som tur är det bara två veckor kvar, och förhoppningsvis kommer inte Socialen med mer kurser.

Over and out!

fredag 17 juli 2009

Träning och nya Harry Potter filmen

Så igår var jag och Micke på friskvård med vår jobbsök grupp. Vi skulle träna boxning och spinning. Jag tänkte att det skulle vara rätt kul det :) Men spinning var hemskt lol! Och livsfarligt som f-a-n! Speciellt när instruktören ville man skulle cykla som fan och stå upp samtidigt, och sen när man skulle sätta sig ner igen höll man ju på att begå självmord :P Benen flög runt som fan haha. Och sen blev man svettig och händerna höll på att glida av styret ett antal gånger med. Så det var inte kul för mig :( Däremot var boxning väldigt kul :D Jag och Micke fick boxa mot varandra, alltså inte boxa på varandra så, utom slå på sådana där box... saker haha, vad dem nu kallas. Det var roligt och man fick ut lite aggressioner :D Men snacka om att man blev trött efteråt.

Warning: Here be spoilers!!

Senare på dagen åkte vi och såg på den nya Harry Potter filmen... Den var bra, men inte perfekt dock. Den handlade inte så mycket om Halvblodsprinsen. Det var mer om kärlekskranka tonåringar och horrorkruxar :P Och slutscenerna var inte heller något att ropa hurra för... Det fanns ingen fight mellan lärarna och dödsätarna och Snape sa inte heller så mycket till Harry om att han var Halvblodsprinsen. Han bara: "I am the Halfblood Prince!" Sen var det inte mycket mer med det... Och dem hade inte ens med Dumbledores begravning! Tsk tsk... Oh well, den var i alla fall bättre än femte filmen. Den var i alla fall rätt rolig då och då :)

måndag 13 juli 2009

Jahopp, idag var vi på jobbsöknings skitet, det var väldigt tråkigt... :P Vi satt bara och pratade om hurvida vem man borde ansöka till ett visst jobb och så vidare. Jag sa inte så mycket, hehe. Jag brukar aldrig vara så pratglad när det gäller sånt här, och speciellt inte med folk jag inte känner. Men om jag har tur kommer kanske jag och Micke i samma grupp sen :) Well... det var det tråkiga idag, men som tur har dagen redan blivit roligare! Efter jobbsökningen stack vi till bion för att köpa biljetter till filmen Brüno :D Men det var stängt där och öppnade först vid fem, så vi stack till kyrkogården och gick en promenad där sålänge. Sen blev klockan fem och vi stack in och köpte våre biljetter! Efter det körde vi till Gottegrisen och köpte lite godis till kvällen och efter det åkte vi till MacDonalds och åt. Men om jag ska vara ärlig så är MacDonalds inte lika gott mer :P Det börjar bli dyrare och man får inte riktigt valuta för sina pengar... Nää, Max är godare, och även Burger King :) Sen åkte vi hem för att se till att Lucy mår bra, och även umgås lite med henne innan vi åker iväg igen om en halvtimme ungefär. Ska bli kul att åka på bio :) Och sen på torsdag blir det den nya Harry Potter filmen såklart ;)

onsdag 8 juli 2009

Idag var jag och Micke på en sorts ungdom kurs för arbetssökande, nåt som socialen hade fixat åt oss. Det är en fyra veckors kurs där vi får söka efter jobb, få friskvård och annat tråkigt skit. Som tur är det inte så mycket, men ändå... bleh! Det värsta var att jag och Micke fick inte komma i samma grupp, eftersom dem här "lärarna" tyckte att vi var för "tighta" Liksom what the fuck?? Det är ju klart vi vill vara i samma grupp, det känns mest bevämt och även för att komma dit och åka hem samtidigt. För jag har typ en och en halv timmes lektion innan han och ibland har han det före mig, och vi har inga pengar till buss och sånt heller, och att gå hem är alldeles för långt... Så vi får antigen sitta och vänta på varandra eller kanske gå på stan. Kul! Och dem sa även att om vi är med i samma grupp så kommer kanske vår grupp att påverkas av det! The hell?? Det är ju inte så att vi kommer att sitta och klänga på varandra och utropa hur mycket vi älskar varandra för att sedan hoppa på varandra och gosa och ha oss. Vi vill bara vara i samma grupp för det känns bäst och är lättast för oss båda när det gäller att åka dit och hem igen. Man, jag hatar sånna här typer :P

måndag 6 juli 2009

PMS

Varit hos socialen

Idag vaknade vi nio och skulle sedan på möte hos socialen, angående pengar... Och det gick bra :) Var lite nervöst eftersom jag hatar möten och liknande... Men som tur gick allt bra... Och sen så fick vi även matkuponger så vi kunde köpa lite mat, så vi åkte till City Gross och handlade :) Och sedan hemmåt! Skönt med ett kylskåp med massor av mat och frukt i! så idag åt vi... Ta-daa! Taaacos!! Yum!!

söndag 5 juli 2009

Wiee!

Vädret har äntligen dämpat sin värme! Äntligen kan man gå runt utan att svettas som en gris! Hatar när värmen är sån där fuktig och påträngande... Men nu är det äntligen svalare :D

Imorgon ska jag och Micke på möte hos socialen... *ryser* Och vi får hoppas att vi får pengar så vi kan överleva =/

torsdag 2 juli 2009

Wow, vilken värme vi har... och vilken blandning av väder! Soligt, åska och regn. Jag gillade när det åskade för ett par dagar sen, det var galet! Phew, och det är så varmt just nu, en sån fuktigt äcklig värme... Det kvittar om man går och duschar sig fräsch, man blir svettig igen. Skulle varit väldigt skönt att få bada... :) Men vi har inga pengar, so noo pool for me...



Men annars har det inte hänt så mycket... Jag och Micke var igår på stan och fixade lit viktiga ärenden. Som t.ex matkuponger så vi kunde få mat, och sen registrerade vi oss på skit-arbetsförmedlingen... och sen på måndag ska vi till möte om socialbidrag. Hoppas vi får det, för vi behöver verkligen pengar till mat och diverse räkningar, så jag hoppas det går bra :)