fredag 23 oktober 2009

Wooh!

Imorgon är det dags! Vi har packat ner allt smått och gott och har bara stora saker kvar. Och idag hämtade Micke våra nya nycklar :D Det blir så spännande! Och dagens middag blir: Pizza!! :D

onsdag 21 oktober 2009

Zombieland

För en stund sedan kom jag och Micke hem från stan, efter vi har kollat på Zombieland!

Filmen var en väldigt rolig och uppfräschande upplevelse, men annat än bara samma klichéer som man ser i de flesta skräckfilmerna. Nu är detta egentligen inte direkt en skräckfilm, men ja, you get the point ;) För en gångs skull är det inga karaktärer som gör dumma drag utom faktiskt karaktärer (eller ja, en av dem) som är smart och vet vad som skall göras, när det handlar om zombies. Inledningen kändes mer eller mindre poetisk och vacker med sina slow-mo scener. Det var verkligen snyggt på sättet dem hade gjort namntexterna i början. Filmen började ganska snabbt, men det är inget negativt, då det är en zombiefilm som inte oftast behöver någon speciell inledning, då man redan vet att någon har blivit infekterat och smittan sprids och sedan: Voila! Zombies on a killing spree!! Filmen börjar också med att en av karaktärna berättar om de viktigaste reglerna, såsom att skjuta zombiesen i huvudet och inte kolla till en extra gång om dem verkligen är döda och att alltid kolla i baksätet i en bil. Jag gillade även alla karaktärerna i filmen, och gillade att alla verkade vanliga och (oftast) normala, och inga sterotyper, som en översexig tjej, nörd, idiot och en hjälte. Jag brukar vara den typen som stör mig lätt på olika karaktärer i filmer, men i just denna så fanns det inget som jag störde mig på. Det fanns en massa bra stunder i filmen, och även en scen med en klockren cameoroll, säger inte vem dock! Det enda som är lite synd med filmen är det finns inte så många zombies med, trots sin titel och genre. Man förväntade sig mer zombies, men i själva verket handlade det mest om karaktärerna. Det är dock inget negativt, men det är ju klart att man förväntade sig lite mer. Trots att det inte fanns med så mycket zombies, så är denna klart en av dem bästa zombiefilmerna jag har sett, tillsammans med Shaun of the dead och Dawn of the dead. Och denna är helt klart en film jag rekomenderar om man gillar zombies och lite gore! :)



En 4/5 av mig!

tisdag 20 oktober 2009

Packning och bio!

Igår packade vi ner alla tallrikar, bestick, glas och annat kökstillbehör! Även plockat ner lite planscher, och nu ser det jättetomt ut. Köket ser trist ut hehe. Vi ska också strax packa ner lite till. Packa ner lite diverse kläder och spel kanske.

Sen ikväll ska vi också på bio! Kolla på Zombieland, vilket var en gratis förhandsvisning. Gratis is the shit! :D Och tack vare min kära syster, kan vi äta lite ute nu. Och vi har bestämt att äta på Max! Yumm! Det blir en mysig kväll :)

Lucy är väldigt överförstjust i våra flyttlådor, och har hållt på med dem hela natten. Vad är det med katter och lådor egentligen?

måndag 19 oktober 2009

Yeey!

Idag ska vi börja packa lite! Och på Lördag ska vi äntligen flytta härifrån!! Blir spännande! Min allra första riktiga flyttning! :) Vi har även köpt plasttallrikar, bestick och muggar, så vi slipper disk och så vi kan packa ner det.

Imorgon ska vi också på bio! Det är gratis förhandsvisning av Zombieland! Woot! Det blir kul att se! :D

söndag 18 oktober 2009

Hallow's End

Jag och Micke hann äntligen få lite pengar, och med dem kunde vi äntligen starta WoW igen!! Och idag började då World of Warcraft's egna halloween helg: "Hallow's End"! Det är första gången jag och Micke är med på det (vi missade det förra året) och jag tycker att den eventen är ett av dem roligaste! Förutom Love is in the air, Childrens Week och Noblegarden! För dem är också väldigt roliga! Och nu eftersom att förra året fick WoW ett sådant här achievement system, så man har lite mer mål och annat kul att göra i spelet. Och alla events har sina egna mål. Jag och Micke har klarat alla, utom Midsummer som vi missade, p.g.a. pengabrist. Hade vi gjort den plus det sista kommande nu, så hade vi fått en drake som man kan flyga på av all mödan. En "Violet Proto-Drake" som är en av dem snabbaste mounten (ridbara djur, fordon o.s.v.) Men nu måste vi vänta till nästa år så vi kan fixa alla achievementen i Midsummer. Aja, då slipper vi i alla fall resten! :D Men aja, nu är det entligen Hallow's End! Och inatt fixade vi en boss, som man kan möta varje dag i denna eventen. Och när man har dödat honom får man en massa coola saker.

Vi fick en Magic Broom av bossen, som är så cool!! Men tyvärr verkar det som att man bara kan ha den i två veckor... :( Eftersom det är en halloween sak... och skaparna av WoW tycker antagligen att man inte kan flyga runt på en kvast mitt på sommaren... Men bryr sig?? Jag dödade inte bossen bara för att få en tillfällig mount som jag kan ha i två veckor!! Jag vill kunna ha den hela tiden! Är det så mycket begärt? Aja, vi får se hur det blir efteråt.



Jag och Mickes flygande kvastar! :D Micke är den lilla gnomen! <3




Händer mycket här!





Och nu strax ska vi fortsätta med vår achievement jakt!

måndag 12 oktober 2009

Yes! Vi får pengar från socialen i alla fall för nästa månad! Men exakt när vet vi inte... sägs bara att vi får den i slutet av oktober. Men jag hoppas vi får den tidigare, för just nu har vi inte en öre i plånboken... *suck* Varför måste allt vara så jobbigt? :P Vi har inga pengar och måste låna av folk hela tiden, vilket känns skämmigt. Och nu har vi inga pengar alls... Jobbigt jobbigt. Vi har inte ätit nåt på hela dagen, men vi ska se om vi kan låna lite pengar av nån. Och idag slutar även vår subscription av WoW! NoooO! Inte bra! För på Söndag är det Hallow's End! En halloween event som kommer att vara i två veckor eller nåt. Hoppas verkligen Socialen snabbar på sig lite och ger oss våra pengar! >:(

lördag 3 oktober 2009

Dumma Socialen

Nu är det osäkert om vi ska sälja bilen eller inte... För det första, så skulle vi fixa ena framlampan på bilen och det hade kostat runt 100kr, och för det andra, så skulle vi inte ha fått så mycket pengar från att sälja den heller. Och igår fick vi höra från Mickes mamma att socialen får inte tvinga oss att sälja bilen och att hon kände några som får pengar från socialen OCH får behålla sin bil... Så att sälja den vore bara dumt, för vi lär inte få mycket för den ändå, och att skrota den ännu mindre. Så socialen kan inte komma och förvänta sig att vi ska överleva på en sådan liten summa länge. Så, Micke ska ringa till dem på Måndag och klaga. Och förhoppningsvis för vi pengar från dem igen då... hoppas det... Annars har vi inga pengar till varken mat eller räkningar.

Aja, slutpratat om det! Nu till något bättre! :D Förhoppningsvis kommer vi att flytta denna månaden, runt den 20:onde, och ville visa hur lägenheten ser ut!

http://www.vaxjohem.se/apartments/show/518

Den är riktigt fin! Stor också, för att vara en 2:a! :) Jag vet att vi kommer att trivas där! Och Lucy kommer säkert också gilla det- Stackarn har stått ut med vår lilla etta :P