lördag 3 oktober 2009

Dumma Socialen

Nu är det osäkert om vi ska sälja bilen eller inte... För det första, så skulle vi fixa ena framlampan på bilen och det hade kostat runt 100kr, och för det andra, så skulle vi inte ha fått så mycket pengar från att sälja den heller. Och igår fick vi höra från Mickes mamma att socialen får inte tvinga oss att sälja bilen och att hon kände några som får pengar från socialen OCH får behålla sin bil... Så att sälja den vore bara dumt, för vi lär inte få mycket för den ändå, och att skrota den ännu mindre. Så socialen kan inte komma och förvänta sig att vi ska överleva på en sådan liten summa länge. Så, Micke ska ringa till dem på Måndag och klaga. Och förhoppningsvis för vi pengar från dem igen då... hoppas det... Annars har vi inga pengar till varken mat eller räkningar.

Aja, slutpratat om det! Nu till något bättre! :D Förhoppningsvis kommer vi att flytta denna månaden, runt den 20:onde, och ville visa hur lägenheten ser ut!

http://www.vaxjohem.se/apartments/show/518

Den är riktigt fin! Stor också, för att vara en 2:a! :) Jag vet att vi kommer att trivas där! Och Lucy kommer säkert också gilla det- Stackarn har stått ut med vår lilla etta :P

4 kommentarer:

Ina sa...

der er forskellige regler på forskellige steder. Men hvis ni ska sælje bilen, kan ni ikke "sælje" den til nogen i kender for en tier eller noget sådant og så köbe den tilbage når ni ikke behöver socialen længere... Men socialen er idioter... thats a fact. Har ni forresten snakket om hvor i vil holde jul?

Icewolf sa...

Jo det ved vi, men man kan altid håbe på det beste. Og ja, det er virklig nogle idioter, hehe. Nej vi har ikke riktigt fundet ud af noget endnu.

Ina sa...

det kan man. Vi tänkte da mor og far kommer at ha hele huset fuldt av börn etc så skulle man måske pröve at finde på noget selv.

Ina sa...

you got mail