onsdag 30 november 2011

Idag blev det nyttig middag!



Pastasallad med kyckling!

I salladen finns:

* Babyspenat
* Cocktail tomater
* Röd och gul paprika
* Citronmelis
* Fetaost

Och såklart den obligatoriska pastan och stekt kyckling!

Det var väldigt gott, och det var skönt att äta lite annat och mer nyttigt. Fetaosten var lite för salt tycker jag, men min sambo tyckte att det var alldeles perfekt salt.

Så nu har vi en massa sallad i kylen som räcker i flera dagar haha. 



tisdag 29 november 2011

Nu är allt skinande rent!

Ahh, nu är allt städat och klart! Och jag är nyduschad och ren! Det är en skön känsla :).

Var även nere i källaren och hämtade upp det lilla julpyntet vi har. Tänkte att jag kunde likabra fixa det nu. Kanske köper en ny tomte på Willy:s på fredag :).

Min sambo är och handlar just nu, han sa att han skulle köpa lite gott till mig för att jag har varit så duktig idag, haha. Det brukar annars vara min sambo som städar badrummet, men då brukar jag ta köket. Men idag fixade jag båda! Wooh! Jag är bäst! ;)


Nu sitter jag här och vilar mig med ett stort glas kallt vatten!

Idag ska det städas!

Sen förra veckan har man haft ont i halsen. Halsonten kommer och går, men verkar vara mest aktiv på kvällen och morgonen. Hoppas bara att det inte utvecklas till något värre skit, som hostningar, usch.

Idag ska jag storstäda! Badrummet och köket är det viktigaste. Badrummet ser ut som... ja... hemsk. Man borde kanske också ta upp julpyntet. Fast funderade på att först börja pynta den 1 December. Visst har det nyligen varit första advent, men jag räknar inte det som juletider förrens det är December! Så det så!

Redan i slutet av Oktober började affärer sälja julpynt och skit, och hela November har i princip varit "Jul Junior". Jag stör mig riktigt mycket på sånt!  Julen är först i December om ni inte har märkt det! Men såklart vill affärer börja sälja så tidigt som möjligt. Pengar, pengar, pengar!

Vi har dock inte så mycket pynt. Vi har en julstake och sedan kanske tre tomtar haha. Ville gärna köpa lite mer julpynt, men det får bli senare!

Nu måste jag komma igång med grejer!

fredag 25 november 2011

Det är fredag återigen och vi har handlat på Willy:s!


Nom nom nom!

 
Vi såg även denna som jag antar är relativt ny. Den måste såklart provas! Allt man ska göra är vispa och sen in i kylen.

Det ska bli skönt att avnjuta helgen med en massa gott! Lite film och såklart spela! Skyrim spelar jag fortfarande! Det är så sjukt roligt! The Sims 3 Pets spelar jag också såklart!  

Ska också börja spela theHunter igen snart. Slutade spela i September, för att spara lite pengar. Inte för att det är så dyrt att spela, men ändå. Vi hade lite kommande spel de kommande månaderna.

Trevlig helg!

fredag 18 november 2011

Helg och mer Skyrim!

Har en underbar helg med min underbara sambo!

Har spelat mycket Skyrim i veckan! Det är så underbart och riktigt roligt! Det är lätt det bästa spelet på hela året! Det är riktigt sjukt snyggt och det finns riktigt mycket innehåll. För att sett och gjort allt ska det ta 300 timmar! Phew! Jag har väl spelat sådär sammanlagt 10 timmar eller mer.

Jag valde att spela som en kvinnlig khajiit, en humanoid kattdjur. Och såklart skulle hon vara en krigare med det coolaste svärdet och grymmaste rustningen!

Hon ser lite ut som han här, fast coolare!


Det är också riktigt otroligt hur stort spelet är! Känns som jag borde ha klarat spelet för längesedan, men jag har knappt upptäckt halva kartan i spelet eller upplevt innehållet. Jag har inte ens klarat huvudstoryn, den gör jag lite här och där, haha. Det finns så mycket annat att göra! Plus att miljörena är så vackra! Skyrim är baserat på norden, så det är lite vikingainspirerat och det finns karaktärer i spelet med svenska namn, vilket är coolt. Något som också är kul är att karaktärerna i Skyrim pratar med en svensk dialekt. Det låter lite småskumt, men samtidigt väldigt coolt.

Fiiint!


Spelets huvudstory handlar om krig och drakar. Så man ska såklart döda en hel del drakar, vilket är riktigt kul! Tror aldrig att döda drakar har varit så kul i något spel alls, förutom i Skyrim. Drakarna är även helt spontana och kan dyka upp när man minst anar det. Och såklart dyker de alltid upp när man inte är förbered på det.




Ahh Skyrim, jag älskar spel som dig ♥ Och det är bara Bethesda som lyckas göra sådana spel. Spel där hela världen är öppen och gränslös, inga onsynliga väggar här nej! Och såklart, Rockstar, som har skapat "Grand Theft Auto" serien har också lyckas bra på att skapa underbara spel och spelvärldar. Speciellt "Grand Theft Auto 4" och "Red Dead Redemption", men det är en annan historia ;).

Men nu ska jag faktiskt spela lite "The Sims 3 Pets"! Spelade Skyrim för ett par timmar sedan och nu är det sambon som spelar haha.

Har förövirigt också jävligt ont i mina lår och ben! Jag gjord ett par övningar för rumpan och låren igår. Gjorde även plankan, där man ska ligga på armarna och tårna och hålla uppe kroppen. Att man har ont i kroppen dagen efter är ett tecken på att man i alla fall har gjort något bra :).

Ha en underbar helg!

måndag 14 november 2011

Ahh, måndag idag igen...

Igår var det min sambos födelsedag! Så jag skämde bort honom igenom att fixa allt :). Jag städade, gjorde mat och skämde bort honom med godis och pepsi! han fick inte lyfta ett finger alls!

Så idag blev det måndag igen. Så idag bestämde vi oss för att göra ett nytt försök på att göra frikadeller. Vi hällde i lite mer salt och peppar denna gången, men det räckte tydligen inte. Det smakade lite mer denna gången dock, men det är fortfarande inte perfekt!

Någon dag ska vi lyckas!

Så idag har det varit mycket att fixa. Städa, handla mat, laga mat och tvätta kläderna. Phew, nu när man äntligen är man klar så man kan njuta av kvällen :).

fredag 11 november 2011

På äventyr i Skyrim

Elder Scrolls V: Skyrim...

Nu är den äntligen här!!!

Eller ja, den kom med posten imorse, men har inte hunnit att skriva om det.



Med spelet fick man också en karta av spelvärlden. Kartan är gjord av nåt speciellt lyxigt papper för att ge den en mer tygig utseende.



Har spelat det nu i två timmar och älskar det! Det är så snyggt gjort och det finns så mycket att göra! Jag har inte ens gjort något förutom att tittat runt i världen.

Det känns som om det vore igår jag såg de första bilderna från spelet och blev superivrig! Nu sitter jag faktiskt och spelar det!

Min sambo ska också strax börja spela :D.


Ha en underbar kväll!

måndag 7 november 2011

Saknar att träna

Nu är det återigen måndag. Det är sjukt vad veckorna kommer och går!

Nu ska det sitta bra med lite frukost och sedan efter det blir det att städa lägenheten!

Något som jag saknar dock är att träna på gymmet. Vi tränar inte mera eftersom vår tid där gick ut. Plus att vi även bestämde oss för att spara pengarna efter det. Det var ju ändå rätt dyrt att träna där. Tanken var att vi tänkte träna på ett ställe som var billigare och låg mycket närmare där vi bor. Det tog ändå ett tag att gå till där vi tränade innan.

Men våra planer ändrades p.g.a. där vi ville träna gick ur konkurs. Vilket är väldigt synd för jag älskade verkligen att träna där. Vi fick testa på hur det var att träna där en dag helt gratis. Det var stort och relativt lite med folk. Det kändes bra eftersom på den andra gymmet så var det rätt litet och trångt.

Så ja, det är synd att den andra gick ur konkurs. Så här hemma försöker jag motionera på alla sätt det går.
För några månader sedan gick jag promenader, men det började kännas så tjatigt och trist. Plus att jag lätt blir svettig så halvvägs på promenaden är man svettigt och vill bara hem fort. Sedan hoppar jag hopprep också, men det känns inte heller så givande eftersom jag inte orkar hoppa mer än några minuter. Jag vill kunna hoppa i 10 minuter, då har jag verkligen motionerat.

men jag gillar inte att hoppa hopprep. Man blir alldeles för flåsig och det är frustrerande om repet fastnar på benet eller nåt och man får börja om att hoppa.

Jag skulle hellre vilja ha en step-up bräda eller ett promenadband! Helst en promenadband, då man kan gå länge och sedan bara direkt in i duschen efteråt. Men tyvärr är dessa fortfarande för dyra för vår ekonomi. Så man får väl nöja sig med att hoppa så länge.

söndag 6 november 2011

Blev väckt imorse av en hungrig katt som satt och stirrade på mig på nära att hennes näsa vidrörde min. Visst blev man lite paff, haha.


Lite som denna bilden, haha.


Min sambo lyckades också hitta felet med sin skärm igår! Det var tydligen strömsladden till skärmen som inte funkade så bra mer. Han tog min sladd och testade den på hans. Och det funkade! Skönt att veta att det inte är skärmen.

Nu ska man bara ta och slappa efter att man har städat :).

lördag 5 november 2011

Då var det återigen lördag

Ahh lördag, veckans mysigaste dag!

Som vanligt blir det lite gott att äta och sedan mysa och spela!

Ska spela lite The Sims 3 Pets alldeles strax medan min sambo spelar på vår X-box 360 :). Stackarn kan inte sitta vid sin dator p.g.a. hans datorskärm har sagt godnatt. Den vill helt enkelt inte starta. Jag ogillar verkligen datorer, det finns alltid något fel med dem!

Aja, som tur kan han i alla fall spela på X-boxen ;). Och nästa vecka kommer också Skyrim! Längtar!


Kexchoklad och Bubbelchoklad!

Choklad!!!