tisdag 29 april 2014

Det har varit riktigt fint väder enda sedan påskhelgen och det är för en gångs skull inget som jag klagar över. Jag gillar sol och fint väder, men de senaste åren, så har sommaren endast varit supervarmt och fuktigt. Ska jag kunna njuta av vädret så ska det åtminstone vara en torr värme. Det är bara synd att jag inte har något att göra därute. Har ingen trädgård att sitta och njuta i, har inga sysslor att göra utomhus. Vi har en balkong, men inga utemöbler. Jag verkligen önskar att man hade en hund just nu, då hade man en anledning att gå ut varje dag, haha.

Ska även klippa mitt hår på lördag, äntligen! Det har blivit så långt och slitet. Jag borde verkligen klippa det oftare, men, men. Det ska i alla fall bli skönt att få det lite kortare.

tisdag 22 april 2014

Haft en trevlig påskhelg

I påskhelgen så var jag och min sambo nere och besökte våra familjer. Vi åkte ner i fredags och åkte hem igen i söndags. Det har varit riktigt mysigt!

På lördagen så kom min syster och hennes man på besök, vi skulle nämligen ha en stor middag på kvällen med hela familjen. Min syster och hennes man har även skaffat två hundar. Två små söta chihuahuas, en vuxen och en liten, liten pälsboll till valp. Så sjukt söta var dem! Sedan vid kvällen så kom resten av familjen och vi åt en god middag. Min sambo kom även på kvällen och höll oss sällskap vid middagen, sedan åkte han hem igen till sin familj. Senare på söndagen, så kom han igen och vi stannade till middagen där vi åt grillad mat.

När vi väl skulle hem, så stannade vi vid en bensintank för att tanka lite extra så att bilen kunde köra hela vägen hem. Då sa min sambo helt plötsligt: "Älskling... Jag har gjort ett misstag..." Sedan sitter man där och undrar: "Va??" Sedan visade det sig att han hade glömt nycklarna till tanklocket hemma... Vi åkte hem igen till mina föräldrar för att se ifall min pappa kunde hjälpa oss. Efter ett tag så åkte vi till Billisten och de hjälpte oss med att bända loss locket. Det tog ett tag, men de lyckades. Sedan tankade vi och vi kunde äntligen köra hem igen.

torsdag 17 april 2014

Glad Påsk!

Små gula kycklingar, färgglada ägg, häxor! Nu är det påsk tydligen! Vilket är alltid trevligt, dock så firar vi inte direkt påsk. Jag saknar då man var liten och fick påskägg av mina föräldrar. Dem där genomskinliga med färggranna fjädrar runt omkring! Och så satt man där i soffan och tittade på påskfilmer och annat kul tecknat. Jag minns mycket väl att Bröderna Lejonhjärta brukade sändas vid påsk, åtminstone på den danska kanalen Dr 1. När man hörde musiken från Bröderna Lejonhjärta och satt där och åt sin godis, då kändes det verkligen som påsk. Man kanske borde återuppliva den traditionen? Köpa påskgodis och titta på Bröderna Lejonhjärta varje år? :)

Dock det enda som min kropp vill ha på påsken, är dessa små lila äggkartongerna med fyra himmelska chokladägg fyllda med krämig mjölkkräm. Åt dem förra året, men kan inte hitta dem mer :(. Det är snart påskhelg och ingen affär verkar sälja dem.

Bild från förra årets påskägg. Vill ha, nu!

Det är lite olagligt att dessa goda ägg bara säljs en gång om året. Och ännu mer olagligt att de är såpass svåra att hitta! Och så ska vi inte ens börja prata om priset! Tror den kostar 30-40 spänn, för ett paket med fyra ägg. Men då äter man den också bara en gång om året. Men det kanske inte blir någon det här året :(.

Imorgon så ska jag och sambon också åka ner till våra familjer. Sen på söndag åker vi hem igen. Lucy ska lämnas hos en kattpensionat. Vi tänkte ta med henne, men jag vill så gärna kunna slappna av hos min familj utan att tänka på vad hon hittar på med. Hon brukar uppföra sig bra, så det är inga problem, men ändå. Men det kommer endel gäster, så jag blir då tvungen att stänga in henne i ett rum, vilket är lite synd för henne. Plus det är inget kul att släpa med sig hennes tunga kattlåda. Förra året så använde hon PeeWee Pellets, vilket var så bra och så lätt att ta med sig. Saknar PeeWee...

Så glad påsk alla! Bidrar här med en bild som jag ritade förra året, som ska föreställa vår katt Lucy med kaninöron ;).




måndag 7 april 2014

Nerv i kläm?

Ahh, vilken helg, det har varit mysigt! Ätit god choklad och gräddbullar och kollat på film och serier. Så synd att det redan är måndag, usch, då måste man vänta till nästa helg för mer gott-gott... :(

Något konstigt har hänt med min arm. För ett par veckor sedan, så hade jag denna skumma känslan i högra armen. Det kändes som en muskel som klämdes åt. Ibland kunde det tryckas åt så hårt att det kändes som om någon petade mig på armen. Har seriöst blivit skrämd ett par gånger då jag helt plötsligt känner att något trycker mig på armen när det inte finns någon där, haha.

Igår så började det göra ont istället. Hamnar armen i vissa positioner, så gör det ont. Ibland så kan det göra ont som fan! Det hugger till och sedan får man obehagliga rysningar igenom armen. Ibland gör det mindre ont och ibland mer. Det är ganska läskigt då det kommer plötsligt.

Jag och min sambo gissar på att det är en nerv som är i kläm. Men kan det verkligen göra så ont? Det verkligen blixtrar till i armen och känns sjukt obehagligt. Jag gjorde för att tag sedan lite armövningar och dum som jag var, så gjorde jag inga uppvärmingar innan. Så det kanske är därför? Det kom liksom inte plötsligt, det kom mer smygande. Får hoppas att det går över, annars så får man kanske kolla upp det.

fredag 4 april 2014

Helg, ljuva helg!

Då har man städat klart och allt är rent och fint inför helgen! Ska bli så gott med lite godis och läsk, mm.

Var även hos tandläkaren i tisdags. Men det gick bra! Var lite nervös inför det hela, men som tur gick det hela på en kvart och det kändes inget speciellt. Så, då var en av fem tänder fixat!