onsdag 9 juli 2014

Phew, så varmt det är idag. Usch, usch, usch! Kan det inte för en gångs skull vara en normal sommar med normal, torr värme? Varför ska det alltid vara så fuktigt??

Förra fredagen så var vi ju och kollade på "How to Train Your Dragon 2". Den var riktigt, riktigt bra! Bästa animerade på länge! Sjukt snyggt animerat. Dock så är det lite synd att de svenska undertexterna alltid suger när det gäller animerade filmer. Trots man ser filmen på engelska, så tar de som översatte filmen, alltid namnen från den svenska dubbningen. Det var så störigt med alla de svenska namn när man såg den engelska. Hicke och Tandlöse? Seriöst? *ryser* Jag försökte ignorera att läsa namnen i texten, haha.

In other news... Vi fick även besök av min sambos mamma och broder i lördags. De hade vägarna förbi och kom på en snabb liten besök, vilket alltid är trevligt. Sedan åkte de och man städade undan lite och sedan åt man yummy, yummy tacos och tittade på serien "Hemlock Grove".

Imorgon ska jag till tandläkaren... Det kommer att bli min näst sista besök. Och sedan en gång till och efter det så slipper vi betala dyra tandläkarräkningar, ugh. Varje hål ligger ju fan på nästan tusen spänn. Det borde kosta ungefär femhundra att få laga. Det kommer att bli så skönt när det är över!

Inga kommentarer: