torsdag 29 januari 2015

Glossybox Januari

Så där ja! Nu har man äntligen hämtat sin låda (säkert en timme sedan...) och ska visa upp vad jag har fått för kul ;). Varnar för en bildbomb!


Lådan var mindre än vad jag hade förväntat mig.

Lyxigt inpackat!

Stuff, stuff, stuff!
Första grejen är en proteinbar och proteinpulver från FitnessGuru. Det är väl... okej, antar jag. Jag hade hellre velat ha den där flaskan med detox som man också kunde få, ifall man hade tur.


"Fruit Gorilla and Friends" läppbalsam. Den ska tydligen smaka frukt, men det gör den självklart inte, haha. Dock för tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla.


"Emite Make Up" läppensel.


"Absolute New York Garlic Nail Treatment" basnagelack med vitlöksextrakt som tydligen ska vara bra för naglarna.




"Make Up Store - Microshadow" Mörk, brun/grå/guldig ögonskugga.


Och slutligen, så fick jag en "Glossy Mag" tidning. Det står om allt från tips och olika produkter.


Lucy ska själv klart testa lådan... :)


Det var allt! Längtar redan till nästa låda! Hoppas bara att den kommer tidigare denna gång...

Ska äntligen hämta min Glossybox!

Min Glossybox finns att hämta hos ICA, yay! Ska strax bege mig dig för att hämta den. Det kommer att bli spännade att se vad jag får för grejer :).

onsdag 28 januari 2015

Glossybox Y U DO DIS TO MEEEH!

Gaah, gick upp idag, hörde sedan att posten anlände. Men det fanns inget brev bland högen! Blir så sjukt irriterad! Jag vet att man får sin Glossybox i slutet av månaden, men jag tänkte inte så här jäkla sent! Plus när jag följer kollinumret på postens hemsida, så står det att den är i Göteborg. Det har den gjort sedan förra veckan... Sedan när min sambo ringde posten igår, så sa dem att den fanns i Torsvik. Alltså, va??

Detta är verkligen ingen bra första intryck av Glossybox! Blir så trött på att vänta, ååh! Antar att jag inte kommer att få något idag heller. Så jag få "stå" ut med ännu en dag... igen!

tisdag 27 januari 2015

Fortfarande ingen box

Klockan är fyra och ingen Glossybox har kommit så det lär inte komma något idag... Sjukt besviken! Jag vill inte få min Glossybox så jädra sent varje månad. Hoppades på att få den tidigare då Småland ändå ligger någorlunda nära Stockholm.

Så måste man tråka sig igenom ännu en dag... *suuuck*

måndag 26 januari 2015

Det var en underbart mysig kväll!

I fredags förra helgen så var det min och min sambos sju-års dag som jag har nämnt i tidigare inlägg. Vi firade det genom att äta på restaurang. Vi skulle ju äta på en grekisk restaurang, men av någon anledning så hade de lagt ner och vi blev hänvisade till 4 Krogar som ligger vid sjön nära stan. Där finns en annan grekisk restaurang som vi bokade bord hos. Det var riktigt mysigt där, modernt och fint. Det fanns en massa akvarium att titta på medans man åt. Mysigt!

Vi båda beställde keftedes. Typ grekiska köttbullar. De kan typ göras på olika sätt med olika kött, som lamm, nötfärs m.m. Den vi åt var nötfärs. Det var gott, men jag är inte helt förtjust i just nötfärs, det känns så segt. Till det kunde man välja att ha pommes eller andra potatis "snacks". Jag valde pommes medan min sambo valde skivade potatis.


Det var som sagt väldigt gott. Hade gärna haft lite mer tzatziki till. Efter att vi hade ätit oss mätta, så åkte vi och handlade lite godis till helgen.


Sedan drack vi även en god champagne och njöt av kvällen tillsammans. Myspys!

Nu är tyvärr helgen slut... :( Men jag har min Glossybox att se fram emot denna veckan! Troligen så kommer den imorgon.

fredag 23 januari 2015

Sju-års dag idag!

Så idag gäller det! Det är idag vår sju-års dag och vi har bestämt att gå ut och äta på en grekisk restaurang. Sedan har gubben köpt lite gott att dricka och senare ska vi handla lite godis och sådant! Det kommer att bli väldigt mysigt :).

torsdag 22 januari 2015

Ätit semlor!

Igår så åt vi semlor! Eller rättare sagt, vaniljsemlor. Istället för mandelmassa, så finns det vaniljkräm i dem. Det är lätt mycket godare! Speciellt grädde/vaniljkräm blandingen, mmm! Har aldrig gillat mandelmassa. Älskar mandlar dock, haha. Men mandelmassa? Smakar bara konstigt. Mm, den var så god igår! Är sugen på fler!

Vaniljsemla in all it's glory!

Jag väntar fortfarande på att min Glossybox ska anlända. Tydligen så kommer de alltid runt slutet av varje månad. Lite sent, tycker jag. Om jag har tur, så kommer den imorgon, då jag fick ett sms i tisdags där det stod att den packas. Om inte, så får jag den nästa vecka. But I want it now!

Imorgon så är det även min och min sambos sju-års dag!

måndag 19 januari 2015

Det är snart vår sju-års dag ♥

Whoops! Har inte uppdaterat bloggen på två veckor, haha. Ber om ursäkt för det, fast att jag inte har några följare ändå... Det har väl varit ganska lugnt och det har inte hänt särskilt mycket. Dock, den kommande fredag, så är det mig och min sambos sju-års dag! Kan inte riktigt fatta att vi var varit ihop såpass länge! Det känns minst sagt som att vi träffades för ett-två år sedan... Sjukt! Vad vi kommer göra på fredag är osäkert. Vi kommer väl säkert bara ta det lugnt, som vanligt, haha.

Det snöar just nu... Vi har inte haft någon ordentligt snö på ett tag och det är riktigt tråkigt. Så fort det snöar, så smälter det. Det är helt enkelt för varmt för att snön ska stanna kvar. Usch, vill verkligen inte tro att detta är den globala uppvärmingen som står bakom detta, hoppas inte det. Jag hoppas att detta bara är tillfälligt. Vill verkligen inte ha varmare vintrar och ännu varmare somrar! Får ångest bara av att tänka på den kommande sommaren!

tisdag 6 januari 2015

Ingen mer jul

Då var julpynten nerplockat. Det känns väldigt tomt och naket utan julgranen och våra julstakar i fönstren... :( Men det kommer återigen upp om tolv månader ;) Nja, det är väl ganska skönt att julen är över.


fredag 2 januari 2015

Nytt år

Det var en väldigt lugn nyårsafton. Även utanför. Det smälldes ganska mycket vid tolv och efter det blev det ganska snabbt tyst. Vår katt Lucy får some tur inte panik när det skjuts, men hon är inte heller stormförtjust i det heller. Hon går alltid och gömmer sig under sängen.

Så ja, nu är det återigen ett nytt år och detta är årets första inlägg! Förra året var väl bra, men det hände inte särskilt mycket. Något som ger mig ångest, då för varje år som går, blir jag äldre och jag känner att tiden rinner bort. Jag är visserligen bara tjugosex, men det känns som åren går alldeles för fort. Jag har inget jobb och har inte varit utomlands. Mina bästa år är snart slut och jag känner jag har slösat bort dem på ingenting. Min stora önskan är att vinna mycket pengar på Triss, så man kan åka på resor som jag alltid har drömt att åka till. Japan, USA, England m.f. Jag hade gärna velat göra sådana saker medans jag ändå var "ung". Om bara ett par år så blir man trettio, fy fasiken. Då känns det verkligen som allt går nerförsbacke och helt plötsligt är man åttio år. Jag vet att det låter fånigt, men sedan jag flyttade hemifrån, så gick allt så fort. Från tjugo till tjugosex, bara sådär!

Skitbra... börja året med mer ångest, trots att det var mitt löfte att inte ha ångest alls, haha. Kanske borde gå till terapi...