söndag 29 mars 2015

Lazy Sunday

Idag är det en helmysig, regnig dag. Medans hela Sveriges befolkning sitter och gnäller om hur "kallt, blött och trist det är", så sitter jag här och njuter för fullt! Det har har varit så härligt med dessa gråa veckor! Man kan sitta och spela utan att det är en sol som konstanst lyser igenom fönstret.

Så vad gör man på en regning och mysig söndag? Spelar Animal Crossing: New Leaf, såklart och njuter av godis och läsk!

Dock, då och då så tittar solen fram mellan molnen och bländar mig! *väser*


lördag 28 mars 2015

Glossybox Mars

Idag, så kunde jag äntligen gå och hämta min Glossybox hos posten. Den hade egentligen anlänt igår, men posten var för lata för att skicka ut sms till mig. Fick först ett sms efter sju, då posten hade stängt...

Jag är faktiskt väldigt nöjd över denna månadens Glossybox. Jag var faktiskt lite orolig över att jag skulle bli besviken. Men icke!


Designen på mars-boxen är ganska cool!


Jag fick en "Tinties Lip Butter" med rosa färg av Royal Apothic. Denna lilla söta dosa fick vissa i februari-boxen och jag var lite butter eftersom jag inte fick en sådan. Men denna gång så fick jag den, yay! Den luktar väldigt gott och återfuktar läpparna bra. Läpparna får även en lite mer rosa nyans.

Sedan så fick jag en läppstift i lila färg från Make Up Store. Är inte helt hundra på att lila passar mig, men vi får se! Dock alltid kul med läppstift!

Fick en "Moisturizing Peeling" från Naobay. Behöver verkligen sådant, så jag är nöjd! Jag gillar locket på tuben som är gjord av riktigt trä.

Och äntligen.... ÄNTLIGEN! En eyeliner med namnet "You're so FINE Liquid Eyeliner", haha. Har längtar sååå! Min gamla tog slut flera månader sedan... :( Så nu fick jag en liquid eyeliner från Elizabeth Mott.

Tillsist fick jag en 3D White Luxe Pearl Shine tandkräm från Oral-B. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna. Jag är lite nervös när det gäller whitening tandkräm. Denna säger visserkligen är den är säker för emaljen. Men... kan man lita på det? Jag reagerade lite på att den innehåll krossade skaldjur och krossade pärl pulver, haha. Alltså what? Måste läsa på lite om denna på nätet. Om den verkligen är säker, så kommer jag att använda den! Har redan en tand vars emalj är halv borta, vill inte riskera att jag försämrar den ännu mer! 

måndag 23 mars 2015

Har fått svar på mitt cellprov...

Förra månaden så var jag hos gynekologen för att ta mitt första cellprov. Idag så kom brevet med svaret...

Jag var väldigt nervös och ville först inte öppna brevet. Vad som helst skulle kunna stå där! Men efter lite velande, så öppnade jag brevet, men vände om pappret så att jag inte skulle se vad som stod. Efter lite mera velande, så vände jag på pappret och läste.

Mitt cellprov visade normal bild. Alltså inga tecken på cancer!

*blåser ut*

Även att jag hade på känn att det inte skulle vara något, så blir man ju ändå lite nervös!

Gött! Nästa gång så blir det väl mammografi ;).

fredag 20 mars 2015

Hmm, ja. Har inte uppdaterat på ett tag nu, haha. Det är lite svårt att skriva om saker när det inte händer så mycket kul! Plus att man inte heller har några följare, så finns det liksom ingen motivation för att skriva.

Men ja, vad har hänt dessa veckor... Jag och sambon har varit på bio och kollat på filmen "Chappie". Den var bra, men nog inte likabra som jag hade önskat. Sedan har vi också sett klart andra säsong av "Hannibal"! Nu är det bara att vänta på säsong tre som ska komma i juni. "Hannibal" är riktigt bra! För er som inte vet, så är det en serie baserad på "Red Dragon", eller kanske mer känt som "När Lammen Tystnar". Den danska skådespelaren, Mads Mikkelsen spelar Hannibal. Jag måste erkänna att jag var ganska skeptiskt till att just han skulle spela som Hannibal. Men efter att ha sett båda säsongerna, wow, Mads Mikkelsen passar riktigt bra! Han är slug och charmig och har en aptit för... ja, människor. Första säsongen kändes lite seg och svår att komma in i. Vi började att kolla på serien förra året, men slutade mitt i säsong ett eftersom jag inte kände för att se vidare. Men nu i år, så började vi kolla igen och kunde äntligen se klart första säsong och gå vidare till andra. Andra säsongen är mycket, mycket mer spännande. Okej, det låter lite som att första var dålig, det är det absolut inte. Det hände spännande saker och det var en intressant handling. Men den kändes ändå lite svårt att hålla upp intresset. Men i andra säsong, wow, så spännande! Serien är dock väldigt, väldigt blodig och grotesk, så det är nog inget för dem som är känsliga!


Igår så såg jag även en film med Mads Mikkelsen. Det är en dansk film som heter "Jagten" och som handlar om Lucas (Mads Mikkelsen) som blir falskt anklagad för sexuellt övergrepp på en liten flicka på förskolan. Den var väldigt bra och man förlorar verkligen all hopp om mänskligheten när man ser denna film. Fy fan för människor. Man kan bara undra hur många stackars män som har blivit falskt anklagade för pedofili. Ja, för allt egentligen. Människor! Sluta anta saker innan man vet helt säkert att något är fel!

tisdag 3 mars 2015

Super Smash Bros!

Har äntligen fått spelet "Super Smash Bros" till vårt Wii U! Det spelet som jag som mest har längtat efter. Beställde det i helgen och kom redan idag, vilket är härligt, då jag trodde att den skulle komma imorgon istället.


Det är skönt med lite fler spel till vår Wii U. Annars har vi bara kunnat spela Mario Kart 8, haha. Men det är ju också väldigt underhållande.

Har också skaffat en Amiibo figur, som man kan använda till "Super Smash Bros" och andra spel. Köpte såklart en Samus Aran figur, då hon är både min och gubbens favorit spelkaraktär!


Har även beställt en ny kontorstol hos Jysk. Min nuvarande är ganska sliten och platt, så man får ont i rumpan efter att man har suttit ett tag. Denna nya stolen som jag väntar på är ren lyx! Memoryskum och allt! Lär nog få den idag, när ICA känner för att skicka ett sms om när jag kan hämta den...

måndag 2 mars 2015

Min födelsedag!

Igår var det min födelsedag. Jag blev väckt av min sambo som sjöng "Ja må hon leva" och fick sedan presenter!




Sedan på kvällen åt vi en god calzone pizza! Annars så satt vi mest och spelade och tog det lugnt. Vi hade inte heller någon internet på hela dagen. Så man kunde inte uppdatera tidigare eller gå in på Facebook och tacka på alla gratulationer. Vårt internet kom först tillbaka vid tio ungefär.

Idag så började min sambo även att jobba igen efter att varit ledig hela förra veckan. Den veckan gick alldeles för fort.