torsdag 8 oktober 2015

Lucy hemma igen!

I tisdags så kom Lucy äntligen hem! När vi anlände till veterinären i Läckeby, så var Lucy redan mycket aktiv och väldigt kelig. Vi pratade med en veterinär om vad som skulle hända nu när vi tog med henne hem etc.

Väl hemma så flög hon ut ur sin transport väska så fort vi öppnade den. Sedan for hon runt i lägenheten. Hon märkte ganska snabbt att vi hade tagit bort hennes klösträd. Vi tog bort den så att hon inte ska anstränga sig för mycket med att hoppa upp och ner o.s.v. Sedan fick hon lite mat och senare så sov hon som en stock resten av kvällen.

Nu är det bara att se till att hon tar det lugnt och hon ska även ha medicin varje dag. Hon får antibiotika och smärtstillande. Vi vet inte säkert att hon har smärta, men det är ju ganska svårt att veta med katter, så det är lika bra att ge henne det.

Annars så har hon det bra! Hon är fortfarande lite uppblåst, men det ska förhoppningsvis försvinna om ett par veckor. Sedan ska vi boka ett återbesök om en vecka ungefär, så att vi vet att allt går bra.


Inga kommentarer: