måndag 25 februari 2013

Har ännu en gång varit uppe sedan sju för att fixa frukost till min sambo. Även denna vecka ska han jobba tidigt, eftersom där han jobbar håller på att renoveras. Så han är där och hjälper till med att flytta saker o.s.v. Trots att det är lite jobbigt med att gå upp tidigt, så gillar jag att hjälpa min sambo. Hade jag inte väckt honom på morgonen, så är risken att han försover sig, haha. Han är riktigt dålig på att gå upp tidigt.

Senare idag, så kommer det en låssmed. Alla lägenheter i området håller på att byta lås. Jag hatar dock att invänta besök från folk som ska fixa något i lägenheten... Jag gillar inte när främmande människor kommer in hit, haha. Och förutom det så fyller jag år på fredag. Då fyller jag 25 år! Helt sjukt hur tiden går... Jag blir bara äldre för varje år som går, usch.

*Gäsp*

Jag hade gärna sovit lite till...

måndag 18 februari 2013

Gäsp

gäsp* Då är det måndag igen...

Gick upp kvart i sju idag. Jag trevade upp ur den varma sängen och gick upp och började fixa frukost till min sambo. Han ska jobba hela veckan och börjar tidigt. Så upp gick jag och fixade både frukost åt sambon och vår katt Lucy, så är alla nöjda, haha. Sen när han väl åkte iväg till jobbet, så smög jag tillbaka till sängen och sov lite timmar till! Jag hade inte fått så mycket sömn inatt, så det var skönt att sova lite till. Senare så gick jag upp och började städa lite. Det är så skönt att städa nu när man har möblerat om. Det känns mycket lättare och smidigare och även mycket renare, då det inte dammar lika mycket som innan.

Igår så såg vi även på den nya Disneyfilmen "Wreck-It Ralph". Den var väldigt bra! Jag älskade alla tv-spel referenserna. Det är bara synd att det inte är många småbarn som kommer fatta dessa referenser. Jag anser att denna filmen är mest en film för oss äldre, då den ändå handlar om gamla
 arkadspel m.m.


Så nu ska jag äta lite lunch... Vi har inte så mycket hemma för tillfället... inte ens bröd, haha. Så jag får se vad jag hittar. Och efter det blir det väl lite spelande.

onsdag 13 februari 2013

Har möblerat om!

Denna veckan har det varit mycket grejer att fixa. Förra veckan så bestämde jag och sambon för att möblera om lite, vi ville flytta ut datorerna från sovrummet in till vardagsrummet. Jag gillar att ha datorerna inne i sovrummet, det är väldigt mysigt. Men nackdelen är att det blir så sjukt dammigt därinne, just att rummet är relativt litet och att det är mycket möbler därinne. Plus att när min sambo sitter inne i vardagsrummet och spelar och jag i sovrummet, så blir det endel skrikande fram och tillbaka när vi frågar varandra saker. För att gå fram och tillbaka, haha.

Så, i måndags börjde vi att flytta omkring på möblerna. Tanken var bara att flytta in skrivborden med datorerna och inget annat. Men såklart så eskalerade alltihopa, haha. Vi flyttade omkring på allt i vardagsrummet. Tv'n och soffan står annorlunda nu och våra datorer står längst inne i rummet där vi hade soffan innan. Och det blev verkligen mysigt! Nu när jag spelar eller surfar på min dator, så kan jag se på medans sambon spelar. Och det som är skönast, att det inte kommer att bli lika dammigt, då det är större yta härinne. Det kunde bli dammigt inne i sovrummet bara efter en timme efter man hade städat. Och nu är sovrummet bara till för att sova i!

Det känns fortfarande lite ovant med möblerna, men det lär gå över snabbt!

fredag 1 februari 2013

Änltigen har den kommit...

Idag så har äntligen min Hitman-vinst kommit! Efter så lång tid så har den äntligen anlänt! Fick ett brev med posten att det fanns ett paket att hämta, då visste jag direkt vad det var för ett paket. Det var minst sagt ett stort paket, den vägde fyra kilo!

Paketet innehöll:

* Hitman - Absolution Samlarutgåva med figur
* Hitman Kavaj
* Hitman skjorta
* Hitman t-shirt
* Manschettknappar


Vit t-shirt med streckkod och en svart fin skjorta. Tyvärr glömde jag att ta en bild på själva kavajen. Både kavajen och den svarta skjortan var lite för stora för min sambo, vilket är synd.



Och de fina manschettknapparna i en fin liten sammetsask.


Den grymma figuren som föreställer spelets huvudkaraktär Agent 47. Riktigt cool!


Och sist men inte minst... Själva spelet tillsammans med en art-book.

Detta var en riktigt trevlig överraskning på denna underbara fredag. Och inte bara det, vi har även två nya spel som vi har att spela nu, vilket är "Far Cry 3" och "L.A. Noire". Så det blir mycket spel nu! Och nästa vecka på tisdag så kommer onlinespelet "Tera Online" bli gratis att spela! Wooh, så mycket spel nu, så man vet inte vad man ska spela, haha!

Ha en underbar helg! För det kommer jag definitivt ha!