fredag 28 november 2014

Har klippt mig!

Igår var jag hos frisören och klippte mig! Äntligen så slipper man tänka på det sen. Såklart gick det bra, som alltid. Men det är alltid lika pinsamt när jag inte hör var frisören säger och ber dem upprepa hundra gånger, åhh! Sitter sedan där och hatar mig själv för att jag hör dåligt. Men, det gick ändå bra och mitt hår är klippt fint och fräscht. Frisören nämnde även att jag hade fint och glansigt hår! Det trodde jag inte. Tycker att mitt här ser så torrt och risigt ut... Antagligen inte! Så nu är mitt långa här återigen kortklippt.

tisdag 25 november 2014

Shoppat!

Idag så har jag och gubben varit ute och kört runt i stan och shoppat och tittat i affärer. Först så åkte vi till Erikshjälpen där vi donerade lite gamla kläder och så fick vi gratis fika som tack. Så vi tog lite kaffe och varsin chokladboll! Det var väldigt mysigt :). Efter det så åkte vi till Grand Samarkand och tittade runt i affärer. Sedan hamnade vi hos New Yorker och så klart "råkade" vi köpa lite kläder. Fast vi behövde det. Jag behövde verkligen lite nya långärmade tröjor, så jag hittade två fina och så så klart en ny tröja med kattmotiv!


Försöker även köpa lite kläder med lite mer färger än bara en massa grått och svart.

Hur kan man liksom motstå denna??

Köpte även en annan blå långärmad tröja utan motiv. Skönt med lite nya långärmade tröjor (ja, minus den med katterna...). Ska gå igenom min garderob och sortera ut lite snart!

Efter det så åkte vi till Maxi och köpte lite småsaker, inkluderande denna adventskalender till mig! Jag är ett stort barn, okej?!

Adventskalender med Kinder choklad? Såld!

Sedan åkte vi vidare till Willys för att handla mat. Vi köper alltid mat där. Efter att vi hade handlat, så var det redan så pass sent, så istället för att åka hem och äta, så åkte vi till Max. Efter det, så åkte vi hem, mätta och med ömma fötter.

måndag 17 november 2014

Till audionomen imorgon

Imorgon så bär det sig iväg till lasarettet för jag ska till hörselundersökning! Det ska bli intressant att se ifall hörseln har förändrats. Hoppas inte på det, i alla fall! Sedan blir det nog en liten snabb besök hos Specsavers för att spänna bågarna på mina glasögon, som är lite lösa. Och nästa vecka så ska jag till frisören...

Och om snart två veckor så är det redan första December... What!!! Vart tog hela året vägen liksom??

torsdag 13 november 2014

Sambon fyller år!

Idag är det min sambos födelsedag! Vi har firat lite med pizza och tittat på senaste säsongen av American Horror Story och nu har han åkt till jobbet. Han skulle egentligen inte jobba alls idag, men de var i behov av en person på jobbet, så varför inte. Sen när han kommer hem igen, så blir det lite sen prinsesstårta. Vi ville inte äta den direkt efter pizzan, så det får bli sen när han kommer hem. Kan fortfarande inte fatta att han fyller 29 år... Han blir alltså 30 nästa år! Jag gillar det inte, haha. Mest för att vi båda blir äldre hela tiden och ungdommen försvinner helt och hållet och jag kan inte göra något åt det! Kändes som det var förra året man fyllde 20...

En annan glad nyhet är att bananflugorna verkar ha försvunnit helt nu! Jag dödade en del igår och efter det så syntes det inte till fler. Hittade en idag dock, men den dog snabbt. Skönt att slippa svärmar av flugor!

onsdag 12 november 2014

Bananflugor överallt! Åhh!

Av någon konstig anledning, så har vi fått besök av en massa bananflugor! Vi har ofta bananflugor, speciellt om sommaren. Men det är väldigt ovanligt att vi har dem nu i höst. Det är helt sjukt alltså! Sedan hela förra veckan, så har vi gått och haft ihjäl en massa flugor. Oftast sitter det en massa på väggen bakom vasken i köket. Det sjukaste är att vi har haft så många som sju på en gång i köket! Jag förstår verkligen inte var alla dessa kommer ifrån. Vi slänger soporna regelbundet. Vi har ingen frukt eller annan mat ute. Våra växter verkar inte vara invaderade av ägg. Det är riktigt skumt.

Igår dödade vi riktigt många. Min sambo gick och slängde soporna, där påsen med organiska soporna kryllade av minst fem flugor. Efter det, så var det endast ett fåtal kvar och på kvällen så var det inga alls. Annars så fick man hela tiden syn på nya flugor så fort man gick till köket. Men igår kväll, inga alls, skönt!

Men imorse när jag gjorde frukost, så satt det banne mig en fluga på väggen vid vasken. Jag tog lite hushållspapper och lyckades döda den. Hoppades på att det var den sista. Senare i förmiddags när jag skulle diska, så satt det tre stycken JÄKLA FLUGOR på väggen igen!!! Vart kommer dessa ifrån?! De kan inte komma från soporna, då vi inte har någon mat där. Avloppet i vasken är omöjligt då vi har hällt i kokande vatten för att döda möjliga flugägg. Jag blir så frustrerad på dessa kryp! Jag vet att de är ofarliga, men det är ganska störigt att de flyger omkring överallt och plus att de har inget att göra i vårt kök! Man tycker att alla borde vara döda vid det här laget, men det dyker upp nya hela tiden!

Jag önskar verkligen att vi hade en spindel i köket som kunde hjälpa oss bli av med bananflugorna!

måndag 10 november 2014

Ingen mer helg? :(

Ahh, ja, då var det måndag igen, haha. Haft en mysig helg med gubben, som vanligt. Vi såg på första Alien filmen på Blu-Ray, vilket var trevligt!

Vi var ju även på bio och såg Interstellar. Den var väldigt, väldigt bra! Väldigt spännande och bra musik. Den var ganska lång, men det behövdes för just denna typ av film.

På torsdag så har ju även min sambo födelsedag, så vi får se vad vi hittar på med då! Och nästa vecka så ska jag till audionomen och kolla upp min hörsel. Förhoppningsvis så är allt som vanligt.

Ugh, känner även att jag snart måste klippa mig. Mitt hår känns så vanvårdat och fult och det börjar bli långt också. Men åååh, vad jag hatar att gå till frisören!  Dock så har jag en bra frisör som alltid är tyst, men det känns ju ändå lite skämmigt. Måste verkligen bli bättre på att ta hand om mitt hår. Alltid använda balsam och inte borsta mitt blöta hår. Och jag får sluta att torka håret med den högsta värmen på hårtorken... Vill bara att det torkar snabbt! Och, så får jag sluta upp med att duscha i helvetes hett vatten, haha! Det är ju så sköönt! Men inte för håret... Har ofta funderat på att klippa håret själv, men det verkar ganska jobbigt. Kanske lika bra att klippa sig...

fredag 7 november 2014

Dags att gå på bio igen!

Äääntligen så är det helg! Är så sjukt sugen på godis, haha! Väntar ivrigt på att min sambo slutar jobba så vi kan åka och handla, efter det hem igen och äta middag, sedan senare ikväll åker vi till bio för att se på "Interstellar"


Skulle egentligen har varit hos veterinären förra torsdagen, men fick ett telefonsamtal från dem där de sa att han som skulle utföra nersövningen på Lucy var sjuk. Sedan sa det att de skulle ringa tillbaka senare och ge oss en ny tid. Men det hände aldrig, så sambon ringde dit själv och fick en tid i December istället. Att få bort tandsten plus söva ner Lucy kostar en del. Tror det låg på 1800 något. Just nu så krånglar även vår bil. Den vill inte riktigt sätta igång när man sätter in nyckeln och vrider om. Man måste vrida i någon speciell vinkel ett tag för att få den att gå igång. Men som tur ska bilen fixas på måndag nästa vecka. Sedan är det även min sambos födelsedag nästa vecka! Wooh, en massa saker på engång, haha.

onsdag 5 november 2014

Promentheus to Alien utgåvan har anlänt!

Igår så kunde vi äntligen gå och hämta vår "Prometheus to Alien" Blu-Ray utgåva hos posten! Som tur så fick vi den i bra skick utan några hack och hål. Dock så hade den yttre lådan, som Blu-Ray utgåvan skickats i, fått några smällar, men som tur påverkade det inte produkten.

Den är mycket mindre än vad jag förväntade mig. Jag trodde den skulle vara lite längre. Det är dock inget som stör, jag blev bara lite överraskad.


Den är väldigt glansig, så det var svårt att ta en bra bild på den. Men fin är lådan i alla fall! Inuti fanns två fodral med alla Alien filmerna (1-4) och extramaterial och sedan i den andra fodralen ingår Prometheus i både 3D och vanlig 2D samt en hel drös med extramaterial!




Det finns totalt nio skivor! Det är mycket filmer och extramaterial för 199 kr. Jag är nöjd! Dock, den enda lilla grejen som jag stör mig på att det finns två utgåvor av denna. Denna svenska och sedan en brittisk version som är samma förutom den innehåller en massa coola prylar, som t-shirts, posters, bilder m.m. Vår utgåva har ingenting förutom filmerna och original priset ligger på tusen kronor... TUSEN! Den engelska ligger på runt sexhundra, har jag för mig.


Detta är vad den brittiska versionen innehåller... Jag vill jättegärna ha den, men nu var jag ändå mest ute efter att ha filmerna på Blu-Ray. Så denna kan vi väl skaffa senare, ifall man hittar den för ett bra pris! Sverige har alltid varit så tråkiga när det gäller begränsade utgåvor... Men aja, annars är jag nöjd med vår!

Det lär nog bli en Alien maraton i helgen!