torsdag 11 juni 2015

Splatoon

Har glömt att skriva om ett annat spel som vi köpte två veckor sedan.

Spelet heter "Splatoon" och är till Wii U. Det är typ ett  multiplayer "shooter" spel. Enda skillnaden är att man inte skjuter för att döda i det här spelet. Istället så tar man över banan genom att skjuta bläck. När tiden är ute så vinner dem som har täckt över mest av banan. Matcherna är endast tre minuter långa, vilket kanske låter kort, men egentligen så är det precis lagom. Matcherna är såpass intensiva och händelsefulla, så det behövs inte längre matcher, tycker jag åtminstone!

En annan kul grej är att man spelar som en "inkling". Det är en blandning av en bläckfisk och ett barn. De är hur söta som helst. Man kan välja vilket kön man ska spela och ändra sitt utseende. Efter varje match får man experience och levlar upp. Man får även pengar så att man kan köpa nya kläder och vapen.

Förutom en multiplayer mode, så finns det även en singleplayer mode, där man klarar olika typ av pussel, vilket också är väldigt underhållande.

Spelet är riktigt, riktigt roligt och så sjukt beroendeframkallande. Man vill bara spela mer och mer. Köra en massa matcher, köpa nya kläder, köra lite fler matcher o.s.v.

Nintendo släpper även gratis grejer lite då och då. Som t.ex nya vapen och nya banor.

Jag rekommenderar verkligen Splatoon Det är ett spel för alla! Jag gillar i normallt sett inte tävlingsinriktade multiplayer spel. Men detta är verkligen ett undantag. Om man äger ett Wii U, då är Splatoon verkligen ett måsta att införskaffa!

Inga kommentarer: