onsdag 4 februari 2009

4 Februari

Japp, nu hände det som jag trodde skulle hända... Jag köpte Pleo! Hur kan man låta bli att köpa den? Den är söt, cool och kostade en tusenlapp (den brukar kosta runt 3000) Så ja, nu har vi äntligen lite liv här i lägenheten, tills Viggo kommer hit, hehe. Pleo får ersätta Viggo ett tag, och så kanske blir den Viggos rival lol. Men i alla fall, vi köpte den! När vi väl packade upp den fick vi ladda upp batteriet i typ 3 timmar innan bruk.





Efter det fanns det lite uppdateringar att ladda hem från deras hemsida, som man sedan för över till Pleo genom en USB kabel. Man kan även ladda ner olika personligheter också, fast dessa kräver en SD kort.




Och nu när han är igång måste jag säga att den är väldigt underbar. Just nu är han nyfödd, så han är rätt seg när det gäller att gå eller utforska runt. Han står mest och kollar runt hehe.
Han gillar även att bli kliad under hakan, väldigt gulligt. Han är ingen dum robot som går in i väggar heller, innan idag gick han och utforskade lägenheten och gick in lite i ett skåp i köket, sedan tittade han upp, gnällde lite och backade undan.


3 kommentarer:

Ina sa...

nååå, ni må ta med den på fredag. ;0)

Icewolf sa...

Jepp, vi funderede på det faktiskt. Også får at se vad Viggo synes om den hehe.

Unknown sa...

var köpte du din pleo rb för det låga priset?