lördag 30 juli 2011

Kinectimals Now With Bears!

För några dagar sen utannonserades ett tilläg till "Kinectimals".

Björnar!

Om ett par månader kan man ladda ner Björnar från X-box Live till spelet "Kinectimals". Eller om man inte har internet så kan man som tur också köpa det vanliga "Kinectimals"spelet där björnarna också kommer att inkluderas.

Intresserad? Inte?

Då får dessa bilder nog tala för sig själva!









Kolla bara in pandan! Awww! Man vill bara krama om honom!

Jag vill fortfarande ha "Kinectimals" men har ingen Kinect ännu... :( Men nu kommer jag definitivt att köpa versionen med björnarna!

Jag hoppas att spelskaparna kommer att ge oss fler söta djur i framtiden! Jag håller tummarna och hoppas på vargar!

Helg!

Trevlig helg allihopa!

Har precis kommit hem från Willy:s med mat för helgen, plus lite annat gott!

Ska snart spela lite theHunter och senare idag blir det lite "Alice: Madness Returns"!

torsdag 28 juli 2011

Alice: Madness Returns

Idag kom det ett nytt spel ner igenom vårt brevinkast! Och det var:

"Alice: Madness Returns"!

Det är uppföljaren på "American McGee's Alice" som är baserad på "Alice in Wonderland", fast mer våldsamt och blodigt.

Spelen handlar om Alice vars familj dog i en brand och Alice var den enda överlevande. Efter ett tag tappar hon greppet om verkligheten och hamnar på ett mentalsjukhus. 10 år senare sedan hon blev antagen på sjukhuset så hamnar hon i "Wonderland" som är helt förstört och vrickad p.g.a. hennes psykologiska sinne.

I uppföljaren som utspelar sig bara ett litet tag efter ettan så har Alice släppts från mentalsjukhuset och bor nu på ett barnhem. Där finns en psykolog som försöker hjälpa henne att förtränga de hemska minnena då hennes familj dog i eldsvådan. En dag då hon vandrar genom byn på väg till apoteket för medicin ser hon en vit katt och börjar springa efter den. Och innan hon vet ordet av det, så befinner hon sig i Wonderland återigen.

Jag har inte kommit så långt in i spelet nu, men jag älskar det! Fightsystemet är riktigt kul och jag bara älskar Alice's olika klänningar.









Vill ha hennes klänning!

tisdag 26 juli 2011

Enhörningar i "The Sims 3: Pets" m.m.!

Idag släpptes det en hel drös av information om "The Sims 3: Pets" som någon då hade hittat i den senaste patchen som man kan ladda ner till "The Sims 3".

* Hästar kan få föl, men endast en per graviditet.
* Det finns enhörningar!
* Fölar kan dia sin mamma eller få mjölk på nappflaska.
* Det finns ett bra antal nya "traits" till djuren och simmarna.
* Katter kan jaga fiskar, fåglar m.m.

Mer information kan läsas

Här

Måste säga att jag är ännu ivrigare än någonsin! Det var längesen jag var så ivrig inför ett kommande "The Sims"spel.

Jag längtar tills vi får se en bild/video på ett föl! Känner mig extremt taggad, haha!

Återkommer när jag hittar mer nytt!

Stay tuned!

Release-datum för "The Sims 3: Pets"!

"The Sims 3: Pets" har fått officiellt release-datum!

I USA kommer det att släppas den 18 Oktober och i Europa kommer vi att få den antingen den 20-21 Oktober.

Jag hade hoppats på lite tidigare som September, men jaja, nu har man i alla fall något att se fram till! Även om jag redan har många spel och filmer att se fram emot! :)

måndag 25 juli 2011

Kato Stalos del 2

Här kommer lite fler bilder från resan! :)





Hemlösa katter finns det gott om runtomkring i Grekland...










Hamnstaden Chania!















Denna söta katt kom och besökte oss ibland på vår altan. Stackarn var jämt hungrig när han kom och jamade när man pratade med honom. Så han fick lite vatten och så lite ostskivor.



Och så slutligen: Vårt hotelrum!









Det var en riktigt mysig resa som jag ännu en gång tackar mina härliga föräldrar för!

Kato Stalos

Nu kommer det lite bilder från den underbara resan Kato Stalos!



Passade på att ta en bild från flyget. Det ser så fint ut när man passerar över fluffiga moln!

Det tog tre timmar och tjugo minuter att flyga till Kreta. Tur att man hade med sin Nintendo DS som man kunde spela på, även om det mest var gubben som spelade, haha.

När man väl kom fram och steg av planet så blev man rätt chockad av värmen. Även om jag har varit i Grekland ett par gånger förut så lyckas jag alltid bli lika förvånad.





Utsikten från vårt hotell Hermes.





Vad sägs om att fira en "härlig svensk midsommar" i Kato Stalos?









God mat från Grekland! Beef Burgers, med tillbehör.









Lägger in fler bilder i ett nytt inlägg senare, så att detta inlägget inte blir så långt :)

lördag 23 juli 2011

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en härlig resa till Kreta med familjen!

Vi kom egentligen hem igår, men så sov vi över hos mina föräldrar och sedan idag åkte vi hem :)

Lucy (efter en vecka boende på ett katthem) verkar mer än lycklig att vara hemma! Så fort vi öppnade luckan till transportburen så for hon ut och började stryka runt i lägenheten.

Skönt att vara hemma igen!

Foton och mer berättandet om själva resan kommer senare :)

torsdag 14 juli 2011

Snart åker vi!

Uppe tidigt idag!

Har precis duschat och schasat upp gubben från sängen, sen ska vi äta frukost!

Och senare vid tolv åker vi in till stan för att ta tåget in till Skåne :) Sen imorgon ska vi flyga till Kreta!

Vi är hemma igen den 23 Juli!

Vi ses!

onsdag 13 juli 2011

Hemma igen från bion...

Nu har vi kommit hem från bion!

Var ju och såg den senaste Harry Potterfilmen! Den var bra men nådde inte upp till mina förväntningar. Den sista filmen har ju blivit uppdelad i två delar och den andra delen hade premiär idag.

Regissören David Yates som har regisserat dem senaste filmerna tänkte att det skulle vara en bra idé att dela upp filmen i två delar så de kunde få mycket med från boken. Jag har aldrig gillat denna David Yates eftersom han ändrar jättemycket i filmerna och lägger till egna saker som han tycker skulle passa bra i filmen. Men den första halvan av "Harry Potter och Dödsrelikerna" var väldigt bra och jag tänkte att han kanske hade tagit sig i kragen och ansträngt sig lite mer. Såklart hade jag höga förväntningar innan vi skulle se den andra delen av filmen.

Men ja, den var inte lika bra som jag hade tänkt mig. Filmen kändes väldigt jäktad och innan man visste ordet av det så befann vi i slutstriden. Såklart var det vissa saker som var ändrade och man fick den här "jaha" känslan.

Jag önskar att alla filmerna hade haft en och samma regissör sedan början, då det var Chris Columbus som regisserade dem två första filmerna. I tredje filmen var det en annan snubbe som regisserade och såklart blev allt annorlunda. Allt miljö ocj arkitektur runtomkring skolan Hogwarts hade ändrats och en av karaktärerna hade fått en helt ny makeover även det levande trädet "Piskade Pilträdet" som man först fick se i andra filmen ser helt annorlunda i i tredje filmen. Och de läskiga varelserna dementors i trean fick en helt ny utseende i femte filmen.

Även om det har varit fyra olika regissörer så tycker man ändå att de kunde ha gått samma steg och inte ändrat på saker. Men nu är sista filmen slut ovansett och det kommer att kännas lite konstigt att det inte kommer släppas fler Harry Potterfilmer.

Filmerna har funnits här i så många år och jag minns när jag såg den första filmen när jag var typ 13 år. Och så ser man den sista filmen nu när man är 23 år, haha.

tisdag 12 juli 2011

Bio idag igen

Idag började jag att packa så småningom! Håller också på att tvätta kläder som vi ska ha med till resan :)

Idag var vi också på bio och såg "Transformers: The dark of the Moon"! Den var väldigt bra, dock en aning för lång. Vi såg den även i 3D, vilket också var trevligt! Dock tycker jag att 3D hade varit mycket bättre om det faktiskt var saker som poppar ut från filmen och inte bara djup.

Visst det fanns vissa småsaker från just den här filmen som poppade ut, men inte på ett "Oh my God, it's in my face!!!" sätt. Plus att 3Deffekterna ser bättre ut i scener där saker inte rör på sig för mycket.

Men annars var allt bra! Förutom ett par idiotor bakom oss som skulle hålla på att prata i tid och otid! Plus att de även drack alkohol! Vem fan dricker alkohol i en biograf? Och varför, VARFÖR måste folk prata under filmen?? Och högt också! Prata kan man göra i sitt eget hem, men på bio borde man väl ändå visa lite hyfs och vara tyst!

Jag älskar att gå på bio verkligen! Men jag avskyr verkligen av hela mitt hjärta folk som har problem med att hålla munnen stängd! Och folk som skrattar under vissa olämpliga scener. Speciellt tjejer ska alltid fnissa när man ser på skräckfilm på bio.

När vi såg på "Paranormal Acitivity 2" blev nästan alla läskiga scenerna förstörda av ett par tjejer som fnissade och skrattade när det hände saker i filmen. Och i senaste Harry Potter filmen var det en tjej som skrattade under en dödsscen! Skrattade! Ibland undrar man om vissa personer...

Ett biobesök är som ett kinderägg, man vet inte vad man får, haha!

Aja, nu ska jag ta och spela lite theHunter! När tvätten väl är klar så kan jag fortsätta att packa!

måndag 11 juli 2011

Bio igen!

Idag ska vi skaffa lite asolgel som vi kan tvätta min böld med. Hoppas att det hjälper! Vill helst inte att bölden ska finnas kvar tills vi ska resa...

Ska också snart börja packa! Ska ta upp kofferten från källaren och sen börja packa på Tisdag eller Onsdag! Börjar bli lite smått nervös inför flygresan haha. Även om jag är rätt van vid att flyga, så tycker jag alltid det är lite småläskigt när man väl ska gå ombord på planet. Att börja flyga upp och landa är inte så speciellt läskigt dock, men jag gillar inte turbulensen, usch!

Men det kommer att gå bra såklart!

Imorgon ska vi på bio igen! Vi ska se på "Transformers: Dark of the Moon" med gubbens bror. Förra gången vi var och såg på "Super 8" så gick gubben och klagade efter filmen var slut att ljudet var alldeles för högt. Och så fick vi två gratisbiljetter som ersättning!



Så dem ska vi använda imorgon!

Och på Onsdag så har den nya och sista delen av "Harry Potter and the Deathly Hallows" premiär! Och såklart ska vi se den med haha! Vi har ett sån där rabattkort som gör det billigare för oss att se filmer på bio.



Så det har varit endel bio för oss nu, vilket är trevligt!

Annars idag blir det bara att slappa! Det är så varmt så man kan inte ens göra saker utan att bli varm och svettig. Vilket är väldigt frustrerande!

Blir skönt när hösten väl kommer! :)

söndag 10 juli 2011

Skumt rött märke

I Fredags fick jag ett skumt litet märke på mitt högra innanlår som ser ut som en liten röd finne. Men när jag började peta på den så kände jag till min förskräckelse att det fanns en liten bula under den! Sedan blev jag såklart nervös och nojjig. Den var lite öm när man petade på den men jag försökte att inte tänka på den så mycket.

Igår såg den likadan ut men det var lite mer öm. Den sitter ju på det dummaste stället på kroppen så när man går så gnuggas den mot andra låret och blir irriterat.

Idag är det lite mer blålila... Borde jag drabbas av panik? Den verkar inte ha blivit större, smärtan är samma som igår, bulan under märket verkar vara i samma storlek som i Fredags. Allt är som det brukar förutom färgen...

Bör man ringa vårdcentralen eller låta det gå över av sig själv?

Jag har surfat runt på nätet och allt jag har hittat som stämmer in på mitt märke verkar antingen vara:

* Inflammerad hårsäck
* Insektsbett
* Eller något helt annat oförklarligt!

Kanske får ringa vårdcentralen, men jag är bara nervös om jag måste åka in och låta dem titta på den... och kanske peta med en nål och tömma den på var eller något. Jag hade inte brytt mig i fall märket hade suttit på armen eller något annat mindre privat ställe.

*nojjig*

Edit:
Vi ringde nyss till vad-den-nu-var-för-nåt (det var inte vårdcentralen i alla fall) som man kan få råd av o.s.v. Och jag fick prata med en kvinna och svara på frågor.

Eftersom jag inte hade feber eller såg konstigt så var det inget allvarligt. Det var tydligen en böld av något slag som typ var inåtvänt Hon rådde mig att köpa asolgel och tvätta bölden med det, sen skulle det nog försvinna av sig själv.

Men tyvärr är det fortfarande helg så vi för rycka ut till Apoketet imorgon och köpa asolgel!

Dock sa hon ifall bölden blev större än en centimeter så bör jag åka in till vårdcentralen *ryser* Jag vill helst inte veta vad som skulle hänt då.

Det känns lite bättre nu, nu när man vet att det inte är något allvarligt.

fredag 8 juli 2011

Vi hade ingen internet hela dagen igår. En dag kändes som evigheter haha!

Det hade visst hänt något här i Växjö som gjorde att vi och många andra var utan internet hela dagen.

Så vi spenderade dagen igår på att se på tv-serier haha. Vi kollar just nu på "Lost", som jag aldrig har sett förr. Jag har bara sett ett eller två avsnitt, men tröttnade. Och just nu har vi sett 8 eller 9 avsnitt. Och jag älskar den! Jag förstår inte varför jag inte har sett på den tidigare. Dock känner man sig lite obegalig till mods att se en serie som den här innan man själv ska flyga, haha.

Min urinvägsinfektion har också försvunnit tack och lov, som sagt det var bara en mind version. Så jag passade på att dricka mycket vatten och kissa mycket och sen *poof* borta!

Snart dags för Kreta! Nästa vecka på Fredag flyger vi!

tisdag 5 juli 2011

Urinvägsinfektion igen!?

*suck*

Jag har tydligen fått urinvägsinfektion igen! Dock som tur är det inte lika allvarligt som förra gången då jag kissade blod. Men jobbigt som fan är det i alla fall!

Började i helgen, då efter jag hade kissat så kunde jag inte komma undan den här obehagliga känslan av otömd blåsa. När jag kissar gör det inte ont, men det känns som magpartiet krymper ihop till som en russin.

Varför har jag en sådan otur??

Jag dricker en massa vatten just nu så jag eventuellt kan kissa ut allt jag har.

Hoppas det snart är borta...

söndag 3 juli 2011

Mer om The Sims 3 Pets!

En härlig helg har snart passerat och imorgon är det återigen Måndag :)

Och så tänkte skriva om lite mer information om "The Sims 3: Pets"!

Man kan skapa egna hästar i "Create-A-Pet" precis som hundar och katter. Kan man skapa hästar så kan man definitivt ge dem egna karaktärsdrag. Om hästar kan få föl är fortfarande ovisst, men jag hoppas innerligt att dem kan det!

Hästar kommer tydligen inte finnas med i Playstation 3 och X-box 360 versionen, är inte helt säkert dock.

Finns inte så mycket information om spelet än så länge, tyvärr. Det är fortfarande ett par månader kvar tills det släpps men förhoppningsvis så kommer vi snart se mer :)

Här är ett omslag som säkert kommer att användas när spelet väl släpps. Denna versionen är polska men den svenska kommer mest troligt heta "The Sims 3: Husdjur".



Jag gillar Döden på den stegrande hästen, haha!

Godnatt alla!

fredag 1 juli 2011

Snart dags för Kato Stalos!

Trevlig helg alla!

Sitter här med ett glas pepsi i handen och ska alldeles strax spela theHunter!

Och senare ikväll blir det lite filmtittandet :)

Det är nu två veckor kvar till Kreta! Längtar! Det enda som återstår att fixa innan resan är att växla våra resepengar till euro och köpa solkräm!

Det blir spännande att åka till Kreta! Jag har redan varit där två gånger innan med mina föräldrar men det är första gången som vi ska till Kato Stalos. Det blir också spännande att resa med gubben för allra första gången! ♥



- What are you looking at? I got something on my face or what?