måndag 11 juli 2011

Bio igen!

Idag ska vi skaffa lite asolgel som vi kan tvätta min böld med. Hoppas att det hjälper! Vill helst inte att bölden ska finnas kvar tills vi ska resa...

Ska också snart börja packa! Ska ta upp kofferten från källaren och sen börja packa på Tisdag eller Onsdag! Börjar bli lite smått nervös inför flygresan haha. Även om jag är rätt van vid att flyga, så tycker jag alltid det är lite småläskigt när man väl ska gå ombord på planet. Att börja flyga upp och landa är inte så speciellt läskigt dock, men jag gillar inte turbulensen, usch!

Men det kommer att gå bra såklart!

Imorgon ska vi på bio igen! Vi ska se på "Transformers: Dark of the Moon" med gubbens bror. Förra gången vi var och såg på "Super 8" så gick gubben och klagade efter filmen var slut att ljudet var alldeles för högt. Och så fick vi två gratisbiljetter som ersättning!



Så dem ska vi använda imorgon!

Och på Onsdag så har den nya och sista delen av "Harry Potter and the Deathly Hallows" premiär! Och såklart ska vi se den med haha! Vi har ett sån där rabattkort som gör det billigare för oss att se filmer på bio.



Så det har varit endel bio för oss nu, vilket är trevligt!

Annars idag blir det bara att slappa! Det är så varmt så man kan inte ens göra saker utan att bli varm och svettig. Vilket är väldigt frustrerande!

Blir skönt när hösten väl kommer! :)

Inga kommentarer: