söndag 24 juni 2012

Idag är det söndag och min sambo ska komma hem igen efter att ha snabbt varit nere på besök hos sin familj men även för att hämta bilen. Har ingen aning vilken tid han kommer att vara hemma, men jag antar att det blir runt sex eller sju.

Jag har städat rent lägenheten och slängt en massa sopor. Så allt är fint tills han kommer hem! Lucy har även saknat honom. Igår så gick hon i hallen och väntade på att han skulle komma hem. Till sist så tröttnade hon att sitta i hallen och sen gick hon och lade sig för att sova.

Hon var även riktigt sjukt jobbig imorse. Hon var hungrig och gick runt i sängen och luktade på mig för att sedan hoppa upp i fönsterkammen och tugga på blomman, som hon vet att hon inte får. Sen reser jag mig upp för att säga till och såklart ska hon fara ut ur rummet som en raket och ut i köket och förväntar sig få mat. Hon testar sina gränser genom att slänga ner saker på golvet och klättra på ställen hon inte får. Dum som jag är så reagerar jag och säger till. Jag borde ignorera henne. Katter är ju som små barn och kan jävlas på en massa sätt bara för att de vet att man ger dem uppmärksamhet *suck*

Nu sitter jag här med blött hår och väntar på att det ska torka lite. Efter det ska jag nog spela lite Skyrim!

lördag 23 juni 2012

Då är man ensam hemma.

Sambon gick upp klockan åtta imorse och gjorde sig i ordning och tog sedan bussen in till stan halv tio. Jag själv fortsatte att snooza lite i sängen ;).  Och sedan gick jag upp vid tolv, så lat som jag är, haha!

Ska väl ta och spela lite sen :).

fredag 22 juni 2012

Glad Midsommar!

Trevlig midsommar allihop!

Vi firar dock inte midsommar, det är inget viktigt för oss. Och hur kul är det att vara ute och dansa runt midsommarstången i ösregnet? ;) Vi är hellre hemma och myser! Vi har ätit lite god mat och ätit glass. Vi skulle haft jordgubbar också, men har ännu inte fixat några. Det får bli sen! Efter midsommar är jordgubbarna väl också lite billigare. Dyrast som vi har sett var 40 spänn! Helt sjukt! Bara för att de vet att folk köper dem till vilket pris som helst.

Imorgon ska även älsklingen min åka iväg till sin familj. Det är så att hans mamma har varit så snäll och köpt en bil till oss! En billig dock, men väldigt fin. En Skoda Felicia från 90-talet. Hon tyckte att vi behövde en, så att vi kunde komma på besök oftare, haha. Annars måste vi åka tåg var eviga gång, vilket blir tröttsamt men även dyrt. Så han åker tidigt imorgon och är hemma igen på söndag. Jag hade gärna följt med så jag även kunde besöka min familj snabbt, men ingen kan ta hand om Lucy, så jag är tvungen att vara kvar här. Men det är ingen fara! Nu när vi snart har bilen, så kan vi äntligen besöka våra familjer oftare! Just nu träffar jag min familj som oftast tre gånger på ett år, vilket känns så sjukt trist. Man får dåligt samvete att man missar så mycket därhemma och så klart så saknar jag dem alla. Det ska bli så sjukt skönt att bara kunna ta bilen och åka iväg istället för att vänta på tåg och för att sedan byta tåg, usch.

Det blir väl att festa loss hemma sen! ;) Vem vill komma?

Haha, nej det blir knappast någon fest. Jag som ogillar fester och allt vad som tillhör. Jag är mer den lugna typen som hellre stannar hemma och spelar tv-spel, ser på film eller ritar. Det slår alla fester! Det blir väl lite myspys i soffan med en film och godis!

lördag 16 juni 2012

Myslördag

Vilken mysig lördag det är idag!

Det regnar väldigt mycket därute och åskan mullrar lite då och då. Min sambo spelar Skyrim och jag sitter och tittar på medans jag dricker pepsi och äter marabou mjölkchoklad!

Riktigt myspys!

fredag 15 juni 2012

Wooh!

Ahh, idag är det fredag! Myspys dags!

Jag vägde mig imorse och på vågen stod det 68,9! Wooh! Det känns så bra! Jag dricker inte ens Nutrilett längre. Det enda jag gör att jag äter mindre mat. T.ex en macka till frukost istället för två, eller lite fil. Jag minns inte när jag senast vägde så lite. Som högst har jag vägt 74. Sen nu när jag började med Nutrilett vägde jag 71 och sedan gick det neråt. Min plan är att väga 60-65 ungefär.

Aja, det är dags för mig att äta lite och sen ska jag städa och sedan kamma Lucy!

söndag 10 juni 2012

Aliens

Igår fortsatte vi med vår Alien maraton och såg den andra filmen i filmserien, "Aliens".  Precis som den första filmen tycker jag att "Aliens" är tidslös. Jag blev helt chockad då min sambo berättade att filmen först kom 1986! Jag trodde innan att filmen kom runt 90-talet! Den kom t.o.m. innan jag var född! Helt galet då jag tycker att effekterna är sinnesjukt bra gjorda.

lördag 9 juni 2012

Alien maraton

Efter att vi har sett "Prometheus", så blev man väldigt sugen att se om alla "Alien" filmerna. Så just nu kör vi med en maraton. Igår såg vi den första "Alien" filmen från 1979. Jag älskar verkligen filmen, den är så sjukt bra. Och jag anser också att "Alien" är tidslös. Trots att filmen är från sen 70-tal så känns filmen relativt ny tycker jag. Och Ripley, som är spelad av Sigourney Weaver är så sjukt bra! Jag älskar henne verkligen. Det är synd att det inte finns lika många kvinnliga filmkaraktärer likt henne. Det finns såklart, men ingen kan mäta sig upp till Ripley.

Det lustiga är att spelet "Metroid" är baserad på "Alien". Och såklart är Samus Aran baserad på Ellen Ripley. Hade det inte varit för "Alien" så hade det inte funnits någon "Metroid" eller Samus.

torsdag 7 juni 2012

Nu har vi sett Prometheus!

Så igår åkte Viggo hem! Man saknar honom lite, men det är samtidigt skönt att äntligen få det rent här hemma! Senare på kvällen åkte vi till bion för att se på "Prometheus"!

Filmen handlar om två troende forskare, Elizabeth Shaw och Charlie Holloway som letar efter vem som skapade oss människor och har i flera länder hittat hieroglyfer som ser exakt likadana ut och alla visar en man som pekar upp mot rymden. De båda tror att det är en invitation som leder till dem som skapade oss. Så de båda forskarna och ett gäng besättning åker ut till dem planeter som syns i hieroglyferna. Efter att ha sovit i två år så är de äntligen framme och ska landa på planeten. Väl där blir det inte riktigt som de hade tänkt sig...

Det är svårt att skriva om den här filmen utan att avslöja för mycket! Så det här lilla får räcka, haha.

"Prometheus" är en film som man antingen kommer älska eller hata, eller nåt mitt i mellan. Både jag och min sambo tyckte att den var riktigt bra. Tycker att filmen visar en massa intressanta saker och bidrar verkligen en hel del till "Alien" universumet. Vi båda har haft djupa diskussioner om filmen och nu är man jättesugen att se om den! De är många som ogillar filmen för att den lämnar en massa luckor öppna och tycker att den är helt ologisk o.s.v. Jag själv gillar när man själv får tänka till i filmer och gissa sig till vad som hände eller hur det hände o.s.v. Jag tycker att det blir kul att diskutera med min sambo då!

Nu var filmen även i 3D. Den var filmat helt i 3D så det såg verkligen jättesnyggt ut! Nog en av de bästa filmerna som jag har sett i 3D. "Prometheus" och "Avatar" är helt klart de två snyggaste 3D-filmerna. Jag gillade även designen i filmen.

Den enda som jag kunde önska mig att filmen var lite mer läskig. Och att musiken var mer stämningsfullt. Men annars älskade jag den verkligen! Jag längtar efter att få se om den någon dag!


tisdag 5 juni 2012

Imorgon ska Viggo hem

Idag är det sista dag då vi har Viggo. Så imorgon kommer mina föräldrar och hämtar hem honom igen.

Tyvärr har det inte blivit så många bilder på honom detta året som förra året. Jag har helt enkelt varit för lat för att ta bilder, haha.

Imorgon ska vi även på bio och se på "Prometheus"! Det blir spännande! Det blir även första gången sen sommaren förra året att jag går på bio.

Så idag har jag som vanligt städat en massa. Jag gjorde även en storstädning inne på badrummet och nu är allt skinande rent därinne! Sen när Viggo har åkt så ska vi städa hela lägenheten. Dammsuga ordentligt och tvätta golven. Vi ska såklart även byta sänglakan, vilket blir skönt. Han fäller endel och har även sovit i sängen, så det är en massa stickande päls i sängen, usch.

Jag har även börjat med Nutrilett (igen!).  Och denna gången har det gått väldigt bra! Har verkligen hållit mig från att äta onyttiga saker under veckan, förutom helgen då. Och jag har gått ner ungefär tre kilo. Nu är jag i alla fall under 70 kilo! Vilket känns jätteskönt!

Just nu tar jag det bara lugnt och väntar på att min sambo ska komma hem!