tisdag 31 juli 2012

Åhh, så skönt det är när det regnar! Hela förra veckan var så varm och äcklig och i helgen var det verkligen kvavt. Men igår och idag så har det varit svalt och skönt. Hoppas att det kommer att vara så länge till!

Annars var helgen trevlig. Jag och min sambo spelade Tera tillsammans och sen såg vi även på film. Vi såg "The Fly II", och det var den första gången som vi både såg den. Den var väldigt bra, dock inte lika äcklig som första filmen, men alla effekterna i uppföljaren var riktigt grymma. Åh vad jag älskar gamla skräckfilmer! Så mycket bättre än dagens!

fredag 20 juli 2012

Shoppingrunda!

Idag har det varit mycket håll i gång! Vi tog bilen och körde till stan för att shoppa lite. Först åkte vi till ÖoB för att inhandla lite städsaker och sedan bar det sig åt till Tassar & Morrhår för att vi behövde köpa en ny spade till Lucy, då den gamla tyvärr gick i sönder. Sedan hittade vi lite annat smått och gott till henne...


Vi köpte denna unika spade, dock lite stor, haha. Men den funkade jättebra och man behöver inte att sila bort sanden när man plockar upp bajs eller kiss. All sand bara rann igenom!


Köpte även denna fina tallrik till Lucy. Platt och låg, så att hon slipper att stöta in med sina känsliga morrhår i kanterna. Tyvärr glömde jag att ta bild på den innan jag gav henne sin mat, haha. Det är i alla fall två katter framför en måne.


Sedan hittade vi denna här lustiga saken! Jag har ingen aning om vad man kallar den, men man kan trycka ihop den så att den skjuts iväg. Den är väldigt lätt också, så den flyger lätt runt överallt när man leker med den. Lucy älskar verkligen saker som lätt flyger runt. Allt från ihopknyckta papper till plastsaker.


När vi var klara på Tassar & Morrhår så gick vi till Gottegrisen och köpte lite godis till helgen. Eftersom jag även behövde nya skor så drog vi också till Din Sko. Hittade ett par trevliga vardagliga skor för 149 och var nöjd :).


Efter det bestämde vi oss för att äta middag på Max och efter det drog vi till Willy:s för att handla mat. Och nu är man hemma och har fixat lite andra saker som att städa och lägga in allt man har köpt. Och nu kan man äntligen ta det lugnt och spela lite!

tisdag 17 juli 2012

Tera!

Idag så har Tera äntligen anlänt!


Anledningen till att det finns ett extra spel i lådan är för att min sambo också skulle ha ett exemplar. Då detta är ett onlinespel så kan man bara installera ett spel på datorn p.g.a. en unik kod. Synd då man måste köpa två extra spel bara för att båda ska kunna spela. Dock som tur får man en hel månad att spela gratis för!

Ska rensa runt på datorn lite och sen ska jag installera spelet!

söndag 15 juli 2012

Har beställt Tera Online

Hoppas att alla har haft en bra helg! Det har jag i alla fall! :)

Har tittat på film med gubben och spelat "The Sims 3". "The Sims 3" var sjukt buggigt innan och jag kunde inte spela normalt. Av någon anledning så fryste spelet med jämna mellanrum och sedan körde det på igen. Och efter ett par minuter så fryser bilden återigen! Det var riktigt sjukt irriterande! Men jag lyckades att fixa det genom att rensa på hushåll i grannskapet och har även en mod som heter MasterController, som kan rensa upp spelet på diverse saker. Efter det har spelet inte fryst en enda gång. Men jag är så trött på att EA aldrig fixat spelet ordentligt! Spelet är något av det mest buggiga som jag någonsin har spelat och fast att de släpper nya patchar så fixas aldrig nåt ordenligt! Innan jag skaffade The Sims 3 Pets, så var mitt spel inte särskilt buggigt. Men nu när jag har Pets så har jag en massa problem hit och dit. *suck*

I onsdags denna vecka så beställde jag och min sambo Tera Online Collectors Edition på CDON! Jag har längtat efter att få spela detta underbara spel sedan betatestet slutade. Det var meningen att vi skulle börja spela då spelet släpptes förra månaden, men eftersom vi inte hade tillräckligt med pengar, så fick det vänta. Men i onsdags såg vi samlarutgåvan för 499 kr! Jag tror att samlarutgåvan annars kostar runt 800 spänn. Så vips, beställde vi den! Eftersom vi beställde den i onsdags så trodde vi att den skulle komma på fredagen, men nix. Posten har varit otrolig seg och vi får "lida" igenom helgen utan Tera. Men imorgon borde vi få spelet! *hoppas jag*


  Klicka för större bild

 
Samlarutgåvan innehåller endel saker, som t.ex:
* T-shirt
* Artbook
* En karta över spelvärlden
* En skiva med musiken från spelet
* Spelkort

Och slutligen får man även med lite saker till sina karaktärer i spelet som t.ex ett vitt lejon som riddjur. Annars finns det bara en massa hästar att rida på i spelet.

Fiiin ♥

Filmerna som vi har tittat på i helgen var, "Tree of Life" och "Tales from the Darkside". En drama och en härlig rysare från 90-talet!

onsdag 11 juli 2012

Veckan går lugnt och stadigt och jag och min sambo njuter dagarna med spel såklart ;). Min sambo har även semester i två veckor, vilket är såklart skönt! Ingenting speciellt har hänt sen helgen.

Som tur är det svalt ute och inte lika äckligt kvavt som det var förra helgen.

Vi ska strax ta och åka till Willy:s för att köpa lite grejer :).

fredag 6 juli 2012

Phew, har gjort en massa idag. Allt från att städa till att byta sänglakan och sedan tvätta kläder! Sedan var jag även i stan för att fixa mina glasögon. Igår så råkade jag knäcka ena bågen då jag ville böja den lite. Knäck sa det! Och sedan stod jag där som en idiot och gapade, haha. Så vi åkte till Specsavers direkt och en optiker lagade den. Sen åkte vi hem och jag tyckte att den nya bågen satt lite snett. Dock tyvärr så hade affären redan stängt... Så det blev fixat idag istället! Och nu är de mycket bättre.

Sen efter allt pysslande i hemmet så spelade jag lite SimCity 4. Roligt spel, men någorlunda svårt haha. Min stad blir bra i början, men efter ett tag så försvinner mina pengar haha. Suger på att fixa med skatter och sånt i spelet. Jag vill att min stad ska bli stor och fin! Men allt bara kraschar :(. Efter lite träning så blir jag nog bättre på spelet, haha!

Nästa år så släpps det äntligen en uppföljare på SimCity! SimCity 4 släpptes år 2003, så det var ett tag sen. SimCity 5 ser ut till att bli en riktigt mysigt spel! Jag älskar, älskar, älskar effekterna som får spelet att se ut som en riktig minatyrstad!


Ahh, synd att man måste vänta till nästa år för att spela. Aja, får spela fyran sålänge!

Imorgon är det fredag, yosh! Goooodis!

måndag 2 juli 2012

Skönt att ha bil igen

Jag skulle egentligen skrivit en massa inlägg förra veckan och berätta om vår nya bil. Men seg och lat som jag är så blev det inte av!

I alla fall! Min sambo kom hem igen söndagen den 24 Juni, tillsammans med bilen. Den är liten och söt fast behöver lite städning både inne och utanpå. Det var sjukt skönt att kunna köra till affären och handla. Det är visserligen inte särskilt långt till Willy:s härifrån, men när man har handlat mycket så blir det tungt och jobbigt att gå hem. Speciellt om det är jättevarmt på sommaren eller jättekallt på vintern.

Det är även skönt att veta att man kan ta bilen ner till sin familj istället för att åka tåg.

Annars har det inte hänt så mycket här. Allt är lugnt och skönt!

Dock i fredags så började jag få ont i högra sidan av magen. Först kändes det som det vore äggstockarna som gjorde ont, men senare kändes smärtan längre upp. Sen i lördags kändes det lite mer som om man vore gasig i magen. Det gjorde lite ont i sidan och även runt magen. Dock började min sambo att prata om njursten och då blev man nojjig som fan. Jag blir alltid lätt nojjig! Det räcker med att jag känner en skum känsla i bröstet så blir jag rädd och börjar tänka på bröstcancer och liknande, haha.

Så jag kollade upp njursten på google och såg att symptonerna liknande mina. Men många skrev om intensiv smärta men det hade jag inte. Sen igår kändes det lite bättre, men smärtan som innan satt i sidan av kroppen var nu nere vid livmodern eller liknande. Det gjorde bara ont i fall man tryckte där.

Och idag känns det knappt, förutom lite på vänstra sidan om kroppen istället. Jag har ingen aning om man borde ringa vårdcentralen. Igår tänkte jag att jag skulle ringa ifall det fortfarande gjorde ont på samma sätt som det gjorde igår. Plus att jag hatar att ringa folk!

Aja, vi får se vad som händer. Nojjig som jag är så istället för att tro att det är njurstenar så börjar jag att nojja att det är cancer och annat sjukt som känns därnere haha. Jag börjar bli värsta hypokondrikern.