fredag 20 juli 2012

Shoppingrunda!

Idag har det varit mycket håll i gång! Vi tog bilen och körde till stan för att shoppa lite. Först åkte vi till ÖoB för att inhandla lite städsaker och sedan bar det sig åt till Tassar & Morrhår för att vi behövde köpa en ny spade till Lucy, då den gamla tyvärr gick i sönder. Sedan hittade vi lite annat smått och gott till henne...


Vi köpte denna unika spade, dock lite stor, haha. Men den funkade jättebra och man behöver inte att sila bort sanden när man plockar upp bajs eller kiss. All sand bara rann igenom!


Köpte även denna fina tallrik till Lucy. Platt och låg, så att hon slipper att stöta in med sina känsliga morrhår i kanterna. Tyvärr glömde jag att ta bild på den innan jag gav henne sin mat, haha. Det är i alla fall två katter framför en måne.


Sedan hittade vi denna här lustiga saken! Jag har ingen aning om vad man kallar den, men man kan trycka ihop den så att den skjuts iväg. Den är väldigt lätt också, så den flyger lätt runt överallt när man leker med den. Lucy älskar verkligen saker som lätt flyger runt. Allt från ihopknyckta papper till plastsaker.


När vi var klara på Tassar & Morrhår så gick vi till Gottegrisen och köpte lite godis till helgen. Eftersom jag även behövde nya skor så drog vi också till Din Sko. Hittade ett par trevliga vardagliga skor för 149 och var nöjd :).


Efter det bestämde vi oss för att äta middag på Max och efter det drog vi till Willy:s för att handla mat. Och nu är man hemma och har fixat lite andra saker som att städa och lägga in allt man har köpt. Och nu kan man äntligen ta det lugnt och spela lite!

6 kommentarer:

Katja sa...

En sån tallrik har jag till Flinta också fast den röda där det är en måne med kattögon samt ett par katter nedanför månen, perfekt och servera blötfoder i, kanterna är inte för höga eller branta heller för den delen samt att blötfodret hamnar inte på golvet som det alltid brukade göra här förut.

Jag köpte förresten en sån där liten kackerlacka som du postade för ett tag sen, du hade köpt en blå sån om jag minns rätt, jag köpte en sån jag med för inte så längesen nu och den vart jätte poppis. Kanske skulle prova köpa den där lustiga saken också!

Sicka bra tips du kommer med :-D

Icewolf sa...

Båda var väldigt fina och jag är väldigt nöjd med min :). Tycker inte att Lucy kladdar så mycket med maten nu längre heller, vilket är skönt, så slipper man de torkade blötmatsbitarna på golvet.

Åh, kul! Japp vi köpte en blå. Dock tog batteriet slut ganska fort och vi har ännu inte bytt batterier på den, haha. Borde ta och fixa det snart.

Hur reagerar din/dina katter på den? Springer de mycket efter den? Lucy sitter mest och spanar in den, haha. Lite synd, då man vill att hon ska springa efter den o.s.v. Men hon har alltid varit en katt som gillar att titta på. Dock när kackerlackan försvinner ur synhåll så ska det springas fram till den för att se vart den tog vägen.

Haha, tack så mycket :). Vi köpte nyligen en trasmatta på City Gross för 20 spänn. Tänkte att Lucy skulle kunna få ha en sån och leka med. Hon gillade att ligga i mattan och rulla runt samtidigt som hon jagar sin leksaksmus. När man vaknar på morgonen ser man alltid mattan ligga helt åt helvete haha!

Katja sa...

Min hankatt Flinta är inte lika lekfull av sig, han får sina tokryck ibland och dom är väldigt kortvariga, så leksaker för honom är inte så intressant :-/ Klösträd är mer hans grej.

Wilma är lite som Lucy skulle jag vilja säga, hon leker ganska intensivt med leksaken en liten stund i början sen går hon iväg och spanar in den, sen precis som Lucy så springer hon fram om den försvinner utom synhåll men det blir inget mer med det. Den är väldigt spännande och titta på, haha.

Ibland kan det vara en aning frustrerande då hon behöver aktivering, hon liksom leker inte när man leker med henne och går man ja då vill hon leka, haha, ett under att jag inte är skallig än! :-P

Vad smart med mattan! Wilma har också en egen matta, dock så är det egentligen husses födelsedagspresent men hon hade ihjäl den så fort man la ner den så den ligger i hennes lekhörna nu, haha, dessa katter!

Icewolf sa...

Haha ja, Lucy är exakt så! Vi behöver också aktivera henne då hon har börjat bli lite för tjock. Men det är så svårt då hon visar så lite initiativ på att leka haha. Själv står man där med laserpekaren eller en vippa, men hon kollar mest på medans man står där som en idiot och viftar. Sen tröttnar man själv på att leka då hon inte gör någonting alls *suck* Det kan bli rätt jobbigt.

Vi försöker verkligen att leka med henne varje dag. Men det är svårt att bli motiverad då hon inte är det, haha. Dock ibland får hon sina ryck efter att hon har varit på lådan eller när hon helt enkelt är hyperaktiv, då passar man på att leka med henne :).

Haha stackars husse som inte fick ha kvar sin matta! Vår matta ligger alltid huller om buller varje dag. Det är i alla fall ett bra tecken på att hon leker :).

Unknown sa...

Ååååh sicken sööt misse >:3

MVH Petrah "liw" "Iwy"

Icewolf sa...

Tack! :D