torsdag 30 juli 2015

Glossybox Juli

Igår så fick jag äntligen min Glossybox som var några dagar försenad.

Fick endel trevliga saker. Men jag hade förväntat mig lite annat.

Fick en läppenna från "Glazel Visage". Det fanns två olika färger som man kunde få. "Raspberry Pink" eller "Orange Nude". Jag fick den sistnämnda. Testade den och den var godkänt.

En annan lite cool sak som jag fick var en "Liner Brush for Nails" från "Yves Rocher". Det är alltså en pensel som man kan måla på naglarna med. Dekorera etc. Ska bli kul att testa någongång.

Fick återigen ögonskugga. Lösögonskugga från "Hot Makeup".  Guldig färg.

En stor tub med body scrub från "Cocoa Brown By Marissa Carter". Gillas, då jag älskar scrub!

Och tillsist fick jag en liten tub med "Base Serum Enhancer" från "NoxiDoxi". Vitaminberikande och fuktgivande serum.

Som sagt, så är jag nöjd. Lådans design är också riktigt cool! Snyggaste lådan hittils. Jag hoppas dock att jag snart får en mascara, haha. Lite fondation vore också trevligt! ;)


måndag 6 juli 2015

Ny spelkonsol!

Vi har skaffat en ny spelkonsol... En Playstation 4!

Vi har länge velat ha en, men har väntat på det rätta tillfället (prissänkning, haha) och Elgiganten hade rea på dem, med ett riktigt bra pris! De försvann väldigt fort, så jag är glad att vi lyckades nappa en.


Det finns så många bra spel till PS4-an och det kommer fler och fler hela tiden. Både jag och sambon valde denna istället för Xbox One då PS4-an har fler intressanta exklusiva spel.

Såklart så behöver vi även spel, så vi skaffade "The Witcher 3: Wild Hunt"! Min sambo är ett stort fan av spelen. Jag gillar också spel-serien, men har inte spelat ettan eller tvåan. Har dock tittat på medans min sambo spelade. Men jag ska spela trean, absolut.


Det finns även en massa andra spel som man vill ha till vår PS4, men det får bli sen! Nästa spel blir kanske "Dragon Age: Inquisition".

Äntligen är det över!

Värmeböljan är äntligen över. Men än känns det lite fuktigt. Det skulle bli åska nu i natt. Det har varit kraftig åska i både Tyskland och Danmark, så jag hoppades på att det skulle bli åska här med. Men nope! Det regnade lite inatt dock, men det var allt.

Nu idag så är det ganska stormigt. Och solen är gömd bakom alla mörka moln. Det är riktigt härligt att slippa den där jädra solen. Temperaturen ligger runt 19-20 grader, vilket är precis lagom.

Fick dock lite panik idag när jag skulle sätta på min fläkt, då jag var riktigt varm efter att ha bytt sänglakan. Fläkten snurrade riktigt långsamt. Jag blev väldigt nervös och tänkte: "Shit, nu dör min fläkt!" Men efter ett tag så började den snurra fortare och fortare, phew. Jag är dock väldigt orolig att fläkten kommer att dö närsomhelst, haha.

söndag 5 juli 2015

Afte

Alltså... Jag vet inte varför, men jag har fått en himla massa afte-sår dessa senaste månaderna. Ni vet, dessa små vita, runda såren man får inne i munnen och som gör skit ont ifall man råkar röra vid dem.

Jag får dessa då och då. Men nu har jag fått en himla massa på en kort tid. Innan så kunde jag få ett eller två sår någongång under ett år. För någon månad sedan, så fick jag ett sår inne i kinden. Den försvann och efter en två veckor, så fick jag en ny på tungan. Den försvann också men ersattes av TVÅ sår på vardera läpp. En på ovanläppen och en på underläppen. Seriöst, vilken otur man kan ha! När de äntligen försvann så fick jag ännu ett sår runt tandköttet. Den försvann också såklart och nu så har jag en ny på tungspetsen...

Jag har aldrig varit om något liknande! Jag börjar misstänka att det kanske är min bettskena som kanske retar upp slemhinnorna inne i munnen. Men nja... Helt sjukt i alla fall!

Denna värmebölja!

Det har varit väldigt varmt denna veckan. Såklart har en mindre trevlig värmebölja fått för sig att resa igenom Europa. Kan vi inte slippa dessa hemska värmeböljerna? Sol och värme, jo visst, men värmebölja? Nej tack! Torka, folk som svimmar, djur som lider. Mycket trevligt! Stackars lilla Lucy håller sig mest på golvet och försöker hålla sig sval.

Som tur så har det knappt varit någon värme i år. Det är ju bara först denna vecka som det har varit väldigt varmt. Och jag hoppas att det kommeratt vara den enda. Nästa vecka så ska det bli regn och låg temperatur igen, men jag är lite orolig att värmen kommer tillbaka.

Man har liksom ingen lust att göra något. Jag stannar hellre inomhus hela sommaren. För ute i solen så är det verkligen som helvetet. Brännande sol och ingen vind. Men det är knappast bättre inomhus. Värst är det på kvällen då vår lägenhet är uppvärmd från dagens hetta. Testade att öppna två fönster igårkväll så att det blev korsdrag. Hjälpte inte direkt. Istället fick vi in en massa kryp! En mal som försvann och sedan en läskig husspindel som Lucy jagade men sedan försvann någonstans...

Idag när jag vaknade så kändes hela lägenheten som en bastu! Det är tur att man har en fläkt.