torsdag 31 mars 2011

Nooo computah! Don't diee!

Min dator har betett sig väldigt stört nu de senaste dagarna...

Scannade datorn och hade tydligen virus :O Men nu är dem borta som tur... Men datorn är fortfarande konstig! Ibland när jag surfar så får jag upp ett meddelande där det står att Firefox har slutat att fungera (jag har den senaste uppdateringen) och allt laddar segt ibland. Andra grejer slutar också att fungera och vill inte samarbeta med mig... hmmm... Får låta gubben kolla på den sen :)

Aja, datorn får vänta lite... Ska spela lite Elder Scrolls IV: Oblivion strax!

onsdag 30 mars 2011

Ugh! Så trött på dem!

Var på gymmet idag! Skönt att äntligen komma iväg :) Tränade lite kondition tills man svettades som en gris, haha.

Så nu är jag hemma, eller ja, jag har varit hemma nu en halvtimme, har städat lite och ska strax duscha!

Warning! Rant incoming! Warning!

Ugh! Fick också ett brev från Arbetsförnedringen... Dem ville jag skulle söka ett arbete som dem har skickat ett papper på! Och söker jag inte arbetet så blir dem sura och drar in min socialbidrag! Dem jävlarna...

Problemet är att detta jobb är verkligen inget som passar mig. Tiderna är helt fucked up och jobbet ligger utanför stan. Och inget av det som jobbet kräver av mig passar in på mig.

Men störigast av allt är att jag gillade min nya handläggare eftersom hon skulle låta mig fixa jobb själv när jag sa att jag inte behövde hjälp med något. Ändå prackar hon på med saker! Jag som trodde hon inte var som andra på Arbetsförnedringen... men jag trodde antagligen fel.

Suck, och jag är tvungen att göra detta också... Dem hade inte ens brytt mig om jag hade haft cancer, jag hade ändå varit tvungen att söka jobbet... Idioter alltså!

Vuxenlivet ger mig sjukt mycket ångest och depression... :(

måndag 28 mars 2011

Skulle egentligen ha gått till gymmet idag... Men påvägen dit kände jag: Nej, jag vill inte gå dit ensam utan gubben. Och plus att det är så tråkigt att träna själv. Förra gången jag tränade själv var jag bara där i en halvtimme typ.

Så nu är jag hemma igen och ska städa istället haha...




Yay 53 dagar kvar tills gubben slutar sin praktik!

Ugh, två månader kvar...

söndag 27 mars 2011

theHunter

theHunter är en jaktsimulatorspel, ett av de bästa som någonsin har gjort!

Jag är själv inte intresserad av jakt, men jag har alltid gillat jaktspel. Har testat på allt från Deer Hunter till Trophy Hunter. Jag brukade spela sönder Trophy Hunter 2003 tills förra året, då min älsklingsgubbe läste om ett jaktspel som heter theHunter. Han visade mig en video och jag var helt tagen.

Grafiken var sanslöst vacker, djuren var sjukt realistiska och allt verkade bara så sjukt bra! Vi fick reda på att det var ett online jaktspel, och man var tvungen att registrera sig på deras hemsida för att kunna spela. Dock kostade det att spela, men om man registrerar sig kan man spela gratis hela tiden, dock kan man bar skjuta en sorts djur med en sorts vapen. Man kunde också bara spela på den ena ön. Men trots begränsningen så var det kul att vandra runt på den stora ön, höra fågelkvitter medan man strövade runt i den täta skogen.



Dock finns det att betala så man kan spela i tre månader, 4 månader och sedan ett helt år! Alla som man kan köpa innehåller alla djur och alla tre öar där man kan jaga. Det enda som skiljer sig är att den för 12 månader har alla vappen som går att köpa och annat smått och gott. Och den för 4 månader har tre olika vapen.
Och i förgår var älsklingen så söt att låta mig spela för tre månader! Det kostade 89kr, vilket är billigt! Så nu spelar jag på som fan haha! :D

Allt känns så verkligt... Man har med sin HunterMate ,en sorts GPS som man spårar djur med, och vandrar runt tills man ser ett spår av något djur. Man typ "scannar" spåret med sin HunterMate för att se vad det är för djur och i vilken riktining den har gått. Sedan är det bara att börja spåra djuret. Att spåra ett djur kan vara allt från enkelt till riktigt sjukt utmanande. Det händer ofta att jag spårar ett djur ett bra tag, och helt plötsligt försvinner spåren! Jag vandrar runt i cirklar och är helt vilsen, plus att jag har tappat bort spåret totallt!



Det som också gör spelet realistiskt är att det kan ta lång tid innan man stöter på något djur. Ibland har man tur och ibland ingen tur alls!





Även om spelet är online så är det inget man kan spela tillsammans med. Man spelar ensam, dock delar man en server med andra såklart. På hemsidan har dem dock alltid en massa olika jakttävlingar. Man kan vinna något som kallas för em$, det är spelets egna valuta. För em$ kan man köpa saker, som vapen och annat utrustning. Och man kan även köpa olika licens till olika djur om man inte känner för att betala för att kunna spela i tre månader. Då kan man köpa licens som vara allt från en dag till 24 dagar. Men jag tycker det är bättre att köpa en tre månaders medlemskap och då får man alla de olika licenser.



Spelet växer hela tiden, med fler medlemmar som strömmar in ju mer kan skaparna ge oss. Och dem planerar att lägga in två nya djur! Älg och svartbjörn! Förhoppningsvis kommer vi att få se dem i spelet i April :)



Spelets hemsida finns här för dem som är intresserade!

theHunter

Och deras facebook sida här!

fredag 25 mars 2011

The Sims Medieval = Bleh

Ok... Jag skulle spela mer The Sims Medieval igår... Men så fort jag startade spelet tröttnade jag när jag insåg hur begränsat allt var. Min sim fick ett barn igår... men när han växte upp så kunde man inte kontrollera honom som en vanlig sim, detsamma som min sims make.



Jag förstår att man bara ska fokusera på sin hero sim, men det blir lite tråkigt efter ett tag. Min sims make vandrar runt i kungariket någonstans... Har inte sett honom sedan bröllopet haha. Och när min sims barn växte upp så försvann han också någonstans.

Och de uppdrag man får blir snabbt tråkigt under tiden. Och man kan inte göra så mycket i sitt kungarike. Det finns andra simmar runt om i världen, men dem gör inte mycket mer än vandrar runt. Jag köpte en marknad till riket, men det står där helt orörd, likaså med det andra byggnaderna som jag har köpt. Man kan inte heller bygga egna hus och byggnader. Det enda man kan göra med sitt slott är att möblera med de enstaka möbler som finns.



Så ja... jag är glad att jag inte köpet spelet. Men jag var skeptisk redan från början, men jag ville ändå testa se om jag hade fel.



Dessa var de enstaka bilderna som jag tog i spelet. Ville ta fler men det var svårt eftersom kameran i spelet är helt knasig. Man kan inte vända runt 360 grader när man är i sitt slott. Så man kan inte riktigt se sig omkring precis som i The Sims 2 och 3. Det funkar som ett dockskåp helt enkelt.

Så istället spelade jag lite The Sims 3 igår haha! Tror jag kommer att hålla mig till det efterhand!

torsdag 24 mars 2011

Lokas nya

Smakade Lokas nya vatten med melon/citron smak idag! jag älsakar vattenmelon så tänkte att denna skulle säkert smaka underbart. Den var god ja, men tycker inte att den smakade vattenmelon alls, tyckte att den bara smakade citron.

Gubben kunde i alla fall smaka melonen... Kanske det är något fel på mina smaklökar haha.

The Sims Medieval och The Sims 3 Unleashed

Igår *ähem* laddade jag ner The Sims Medieval för att testa på spelet. Eftersom jag var väldigt skeptisk på hela spelidéen så ville jag inte slösa 400 spänn på ett spel som jag är osäker på. Så ja, det fick bli en snabb besök hos piraternas bukt! Så ja, jag har testat hela kvällen igår och ja, spelet i säg är rätt underhållande men inte tillräckligt underhållande för att vara värd mina pengar. Hela spelet känns på en punkt rätt begränsat.

Man skapar en sim som kommer att vara min kung/drottning karaktär och med denne ska jag skapa ett kungarike genom att göra quests. Själva questen är väl rätt roliga men känns lite tjatigt efter ett tag. Man kan även gå på äventyr men det är tyvärr en så kallad "Rabbit hole" där ens sim bara försvinner in i skogen/ut på havet m.m. och blir borta för ett tag, så man får alltså inte se när min sim är ute på äventyr.

Spelet är dock inte dåligt, man får saker att göra ett tag, men det är allt känns det som. Man får dock inte börja tro att The Sims Medieval är exakt som The Sims serien. Visst man kan skapa simmar och dem lever sina liv i medeltiden, men det finns ett par twistar. Man har bara två behov alltså Hunger och Energi, och på den punkten kan jag förstå varför inte alla behov finns. Annars skulle det inte finnas tid till att göra annat i spelet. Man gör quests och bygger upp sitt rike... Dock kan man fortfarande gifta sig och skaffa barn, är dock inte helt säker på hur det funkar ännu. Har gift mig med en snubbe men han bor inte hos mig hmmm... Ska kolla mer om det sen.

Så ja, The Sims Medieval håller på att testas för tillfället. Är inte imponerad... Men det är rätt underhållande på sitt sätt. The Sims 3 är fortfarande roligare.

Bilder från spelet kommer sen :D

Och en annan lite kul grej som jag upptäckte idag...

"The Sims 3 Unleashed"

Ett nytt expansionspaket med djur! Det finns redan trailer ute på youtube och det lustiga är att vi inte har fått något veta från EA om detta. Det ska snart släppas ett annat expansion som heter The Sims 3 Generations, och det har vi vetat om nu ett tag, men helt plötsligt finns det en annan expansionspaket med djur?? Jag är förvirrad... och misstänksam!

Trailern ser inte heller för imponerande ut... Men på trailern står det att det släpps i Oktober. Så kanske är det en trailer som har oavsiktligt läckt ut från EA... Tror det faktiskt... Och att titeln "Unleashed" är bara ett tillfälligt titel, eftersom husdjurexpansionspaketet till första Sims spelet hette exakt så.

I trailern får vi se hundar, katter, skunkar, tvättbjörnar och även en häst! Känns skumt minst sagt. Många Sims fans har länge velat ha hästar i spelet, men jag är inte en av dem lustigt nog. Jag vill bara ha hundar och katter och kanske andra smådjur. Grafiken på djuren ser skumt ut... De ser väldigt stela ut... och hästen ser bara så... "out of place" ut.

Jag är inte så speciellt imponerad fast att jag är en av dem som längtar efter en expansion med djur. Men förhoppningsvis ser det bättre ut senare...

Här finns trailern till The Sims 3 Unleashed

tisdag 22 mars 2011

Har varit hos Arbetsförmedlingen idag... Men det gick bra som tur var! Min nya handläggare var snäll och trevlig och ingen sån som försöker att pracka på en massa kurser och liknande...

Vädret idag är vackert! Solen skiner och fåglarna kvittrar! Och nästan all snö är borta :)!

Gubben är hemma idag!!! Han är lite förkyld så han valde att stanna hemma stackaren... Men det är också skönt att han är hemma från praktiken :D Så slipper jag att vara ensam hemma!

Wooh!

måndag 21 mars 2011

Ugh Måndag igen...

Nu är det Måndag återigen och jag saknar redan helgen med all godis och pepsi. Aja, snart är det helg igen haha.

Oh noes, imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen... :( Hatar dem så innerligt! Aldrig får man någon ordentlig hjälp från dem och när dem äntligen gör nåt, så är det att skicka mig på möten och CV skrivar kurser som man redan har gått flera gånger på...

Aja, nu ska jag klä på mig lite och äta lite frukost... kom lite väl sent up haha... Min alarmklocka stänger av sig på något magiskt sätt haha. Och ska även se på det senaste avsnittet av "My Little Pony Friendship is Magic" haha :D

fredag 18 mars 2011

Mer snö! Noo!

Åhh nej! Var kommer all detta snö ifrån??

All snö var i princip borta och jag längtade efter att våren skulle börja... Men igår började det snöa lite... och sen mera och mera! :( Jag hoppa att det försvinner snabbt igen... fast att det fortfarande ligger en massa kvar.

tisdag 15 mars 2011

Bleh

*suck*

Känner mig riktigt uttråkad... Skulle egentligen till gymmet idag, men jag hade ingen lust att dra dit så det fick bli hundra hopp med hopprepet. Skulle ha städat och duschat för ett bra tag sedan, men sitter fortfarande i t-shirten som jag sov i haha. Jag är riktigt slö idag... har ingen som helst motivation för något alls.

Känner mig så ensam utan min älskling som är på praktik :(

Ska väl strax ta och dammsuga lite och sedan dra in i duschen. Efter det blir det väl någon film eller spel.

onsdag 9 mars 2011

Nu är den här!

Yes, nu är paketet äntligen här! :D Gick till Statoil och hämtade ut den!



Precious box... mmyeees...



Le gasp!!!



Lådan är ute! Och Lucy vill såklart vara med mig när jag packar upp haha.



Jake statyn! Har svårt att säga vad det är för material som den är gjord av... Den är ganska hård. Men snygg är den i alla fall! Fast det hade varit coolare med en staty av Neytiri, fast Jake duger också haha :D

*flämt*

Ve och fasa! Hans svans är av!!!



Den har inte knäckt, det är nog limmet som inte höll riktigt... Aja, får limma på den själv sen :) Tur att den inte var knäckt i alla fall...

Sen är det dags för Blu-ray/DvD'n!

Fiiiiiin...!







Sex skivor finns det som sagt, tre Blu-ray och tre DvD. Båda innehåller den förlängda versionen. Plus en massa extra material såklart! :)



Är mycket nöjd med den här! En väldigt fin utgåva!

Dock var Lucy inte like intresserad av vad jag höll på med längre... Rinnande kranvatten är ju så mycket coolare att kolla på...

My Little Pony Friendship is Magic

I väntan på mitt paket från Discshop så skriver jag om lite andra saker sålänge... :)

Igår började jag att kolla på en tecknad serie haha. Och det är inte vilke serie som helst, det är en ny omgång med "My little Pony", haha! Denna nya serie började sändas förra året i Oktober. Men det intressant med serien är att det är från samma skapare som gjorde "The Powerpuff Girls och" "Foster's home for imaginary friends". Och för dem som har sett dessa serier känner till den speciella stilen och flummiga storyn. Så ja, skaparen Lauren Faust gick med Hasbro och skapade denna unika nya serie "My Little Pony Friendship is Magic". Jag vet att namnet är hur äckligt sockersött som helst, men faktum är att serien redan har en massa äldre fans, både tjejer och killar.

Jag själv fick reda på om serien igår, på en sida som heter www.knowyourmeme.com, och där såg jag bilder från serien och undrade vad fasiken det var frågan om. Jag tänkte att serien skulle säkert vara riktigt rosa och sliskigt sött. Fast jag älskade den gamla serien från 80-talet när jag var liten. Men jag gick in på youtube och kollade om serien fanns där. Sagt och gjort, jag tittade på första avsnittet och så var jag fast! Jag älskade stilen, animationen och karaktärena var hur söta som helst! Jag var fast och kollade upp till avsnitt åtta, serien hade mig i sitt grepp haha. Och det roliga är att många killar gillar serien också, och säger att en riktig man kollar på My Little Pony, haha. Ja, en riktig man är en man som är säker med sin sexualitet :) Och inte är rädd vad andra säger!



Det är stilen som har lockat många fans, jag vet inte varför, men jag älskar också stilen! Dem är så små och söta, och man känner igen deras uttryck m.m.

Jag har också redan två favoriter haha :)

Applejack, en pony som fanns med sen den gamla serien. Hon är jättesöt med sin country cowboy dialekt (vad kallar man en sån dialekt egentligen haha?). Hon är så söt med sina fräknar.



En annan karaktär som jag gillar heter Fluttershy, hon ska tydligen också vara en gammal karaktär. Hon är en söt men väldigt blyg pony som jag känner igen mig vid mycket haha. Jag själv är också väldigt blyg och gillar inte att prata med folk och så.




Haha, detta inlägget känns väldigt flickigt haha :)

Jag minns när jag var liten så hade min syster en stor och fin samling med My Little Pony figurer. Jag lekte med dem ofta och hade hur kul som helst med dem :) Men tyvärr så gav min mamma bort hela huset med alla ponyer förutom baby Applejack till en yngre kusin eller nåt. Vilket är synd, för jag tror säkert att min syster fortfarande önskar att hon hade kvar sin samling.



Detta är samma hus som min syster hade. En "My Little Pony Nursery". Ååh vilka flashback man får när man ser den!



Så här såg den ut när den var stängd...




Vuxna Applejack



Och baby Applejack... Den som min syster fortfarande har kvar hemma hos sig själv :)


Jag själv hade inga My Little Pony leksaker... underligt nog. Fast jag delade samma intresse för dem som min syster. Men jag köpte egna när jag blev lite äldre. Det var My Little Pony andra generationen. Dem var inte lika fina som originalet, men jag hade kul med dem när jag lekte :) Jag tyckte alltid att den andra generationen såg ut som hästfölar eller något liknande. Aja, jag hade kul i alla fall och ska se till att jag får hem min lilla samling :)


Wooh! Fick innan ett sms från Discshop att jag kan hämta mitt paket på Statoil efter klockan fem! Äntligen! Trodde inte att jag skulle få något idag, eftersom posten inte har varit här...

tisdag 8 mars 2011

Hmm, ser dåligt ut med paketet idag... Antar att det kommer imorgon istället :(

Hoppas hoppas...

Kommer paketet idag?? Spänningen stiger...!

måndag 7 mars 2011

Godmorgon!

Godmorgon!

Blev väckt av min underbara älskling som hade köpt bullar till oss båda till frukost! Såklart kan man inte motstå härliga nybakta bullar, så jag steg up direkt, haha!

Ska strax ta och borsta mina tänder och klä på mig och sen bär det sig av till gymmet! Japp, ska träna själv idag... Behöver det :)

Oh, imorgon får jag min födelsedagspresent som jag har beställt haha :D

fredag 4 mars 2011

Nu vet jag vad jag vill köpa!

Så! Nu vet jag äntligen vad jag ska köpa för mina födelsedagspengar som jag fick av kära mor och far!

Nämligen denna!



Avatar - Ultimate Collector's Set!

Den innehåller Blu-ray/DvD med sex skivor, 3 Blu-ray skivor och 3 DvD skivor. Båda innehåller den förlängda (och även den bästa) versionen. Vi har visserligen inte en Blu-ray spelare, men tänker skaffa en senare när vi har råd. Så då är det bra att det finns med en DvD version :)

Man får även med en liten staty som föreställer huvudkaraktären Jake, vilket är riktigt cool!

Den kostade innan 799 kr, men är sänkt till 399 kr nu, vilket är ett kap ju! Så den ska beställas idag, så får jag den någongång nästa vecka.

Jag fårstår inte heller varför denna film får så mycket hat. Många klagar på att storyn i filmen är så likt andra filmer (Pocahontas, Dansar med Vargar osv) och visst man ser likheter. Men va fan, det finns så många andra filmer så också liknar varandra. Det finns så många skräckfilmer som har liknande stories, men ingen klagar på dem? Hmm, jag tycker i alla fall det är rätt fånigt med all hat. Jag älskar filmen! Den är vacker att se på, musiken är underbar... Allt är underbart och inte minst storyn! Känns som det är mainstream att klanka ner på vissa saker och ting ibland. Aja, jag och gubben älskar den i alla fall, och längtar efter att tvåan släppt! :)

Vad jag också har funderat på att köpa är ett hopprep! Nu när gubben pratikserar, så får vi inte så mycket tid till att träna. Jag kan visserligen själv gå dit, men jag vill inte träna själv. Och plus att gubben är hemma vid halv sju och sen är man trött och allt... Så jag tänkte det vore nice med ett hopprep som jag kan använda då dagar jag inte tränar. Så slipper jag få dåligt samvete haha.

Så nu, ska jag kolla om det finns ledig tvätttid så jag kan tvätta och efter det ska jag fortsätta spela lite Dragon Age!

tisdag 1 mars 2011

Grattis till mig!

Idag är det min födelsedag!

23 år wooh!

Har inte fått så mycket mer än 500 kr från mina föräldrar. Eftersom vi är rätt fattiga så har vi inte råd att köpa presenter.

Aja, nästa år blir bättre :D