onsdag 10 augusti 2011

Jag har haft mycket för mig idag! Jag lät gubben slappa idag och tog hand om alla sysslor. Det brukar annars vara han som gör mycket här i huset.

Så jag gjorde frukost, bäddade dammade av, dammsög, diskade och senare lagade jag mat och diskade, torkade av spisen, gick ner med soporna och så slutligen tog jag ner lite saker till källaren. Och pojkvännen min har bara suttit i soffan och spelat "Batman: Arkham Asylum" :) Det har han förtjänt!

Så nu sitter jag bara här och slappar framför datorn... som vanligt!

Oh! Jag har blivit farligt sugen på att skaffa en ritplatta! En "Wacom Bamboo Pen".



Jag vill lära mig att rita på datorn och slippa all strul med att inte kunna scanna in mina bilder o.s.v. Jag fick engång en ritplatta av min syster och hennes sambo i födelsedagspresent. Men den pajjade :( Pennan blev helt knasig och jag kunde inte få igång plattan heller. Och den var även väldigt stor, så den tog mycket plats på datorbordet.

Som tur är den som jag vill ha relativt billig. Man kan få en ny för runt 400 kr och på Tradera går en aktion just nu där den är uppe i 275 kr. Den kostade först 105 kr och jag hoppades på att den skulle stanna kvar i det priset, men såklart var det nån typ som lade bud på den! :(

Det är alltid tider som den här att man ångrar att man köpte något annat skit för sina födelsedagspengar, haha. Dem 500 kr jag fick av mina föräldrar på min födelsedag hade funkat bra just nu. Man borde skrive en lista på saker man vill köpa i framtiden för att undvika sådana här situationer!

Aja, kanske hittar en billigare någon dag!

Inga kommentarer: