måndag 26 december 2011

Nu är julen över...

Nu har vi kommit hem från vårt besök hos familjen! Eller ja, vi kom hem vid sju. Sedan har vi packat upp alla saker och julklappar som vi har fått och sedan gått in och duschat.

På julafton åkte vi till min sambos familj för ett snabbt julfirande (åt lite, öppnade paketer och socialiserade ) och sedan åkte vi hem till min familj igen för att fira jul där också. Det var mycket ståhej, just med tanke på barnen, men annars var det väldigt mysigt. Och så åt vi jättegod dansk julmat! Det bästa julmaten! Jag tycker inte att svenskt julmat är särskilt gott. Köttbullar och prinskorv är inte så juligt enligt mig. Och så var det mycket julklappar som skulle öppnas. De flesta var till barnen såklart, men kan inte hjälpa att bli lite avundsjuk, haha. Det blev en massa fina julklappar från både min familj och min sambos.

Sedan på söndagen var vi bjudna hem till min sambos mammas ex-sambo. Där åt vi mer julmat och fick varsin julklapp. Vi båda fick varsin jacka, riktigt fina var dem :).

Sedan åkte jag hem till min familj igen och gubben åkte hem till sin mamma. Väl hemma hos min familj satt vi framför tv:n och kollade på film. Efter det blev det kvällsmat och efter det så lärde jag mig att spela UNO för första gången haha ;). Jag vann aldrig!

Idag var det jullunch med min familj klockan tio på morgonen och efter ett par timmar så åkte resten hem. Så var det lugnt tills jag och min sambo själv skulle åka hem, hans bror körde hit honom och så hämtade de mig och sedan körde han oss till tågstationen.

När vi väl var i Växjö igen så åt vi lite mat på MacDonalds för att vi var riktigt hungriga. det är bara synd att det finns så många fjortisar som härjar där. Åh, man kan tydligen få "My Little Pony: Friendship is Magic" figurer i Happy Meal på MacDonalds nu :O! Trodde aldrig att vi skulle få de i Sverige p.g.a. serien inte är lika populär här i svensk tv som i amerikanskt. Måste ta och skaffa lite figurer sen, haha. Så länge jag får Applejack så är jag nöjd!

Så, ahh, det är skönt att vara hemma igen. Även om att det är skönt att komma ut lite också ibland. Men det är alltid skönast att komma hem!

Så ikväll blir det bara att slappa!

Inga kommentarer: