tisdag 28 februari 2012

Äntligen lite rent

Idag köpte min sambo en sopkvast, haha. Nu har jag sopat rent hela lägenheten! Det var sjukt jobbigt! Fick ont i ryggen och allt!

Men nu är det i alla fall rent! Känns så skönt! Det är inte super rent, men renare än vad det har varit på en vecka!

Imorgon blir det att storstäda köket och toaletten!

Åhh!

Åhh! Så sur jag är!

Min sambo har ringt Webhallen och de sa vi får troligen dammsugaren nästa vecka... Nästa vecka!!! Det tog dem en hel vecka att hantera ordern när de fick tillbaka varan! Fan va irriterad man är nu!

Vi får väl ta och köpa nån kvast eller nåt...

Nu har jag liksom ingen lust alls att städa och göra det fint.

Ugh...

Fortfarande ingen dammsugare!

Det är tisdag och vi har fortfarande ingen dammsugare! Jag börjar få smått panik och undrar om Webhallen (där vi köpte dammsugaren) vet vad dem sysslar med! Man tycker att det borde gå fort att skicka tillbaka en ny dammsugare och vi trodde att vi redan skulle få vår nya torsdagen eller fredagen förra veckan. Men nope!

På lördag kommer mina föräldrar på besök och får jag inte dammsugaren snart så får jag panik! Jag måste städa en massa också! Tvätta golven! Och det kan jag inte göra förrens jag har dammsugit! Gubben min ska ringa Webhallen och fråga vad fasiken som händer just nu.

*suckar*

Vi har redan fått post, men jag hoppas att det kommer mer vid 13:00. Jag väntar även på mitt nya grafikkort! Han vi köpte den av skickade den redan igår, så man tycker att vi borde ha fått den idag.

Hoppas, hoppas att dammsugaren kommer senare idag...! Och även grafikkortet!

måndag 27 februari 2012

Har inte städat på en vecka!

Ahh, ännu en ny vecka har börjat... Det ska fixas en massa denna vecka! Ska städa en massa o.s.v. Men för att städa behöver jag först en dammsugare! Och vår är i sönder, igen!

Det började för ett par månader sen. Vår gamla dammsugare gick i sönder. Slangen var så styv och plastig att den inte riktigt klarade av att dras runt med. Så en dag när gubben städade, så gick slangen i sönder. Så klart så skyllde jag på honom, för han har en tendens att ha sönder saker ;). Så vi fick köpa en ny men billig dammsugare.

Efter ett par dagar fick vi den och kunde äntligen städa igen! Trots att den var billig så kändes den bättre än vår gamla. Slangen var mer mjuk och följsam. Dock var sladden rätt kort tycker jag. Men en dag, så pajjade den så klart! Eller ja, dammsugaren i sig gick inte i sönder. Men själva sladden började automatiskt åka in i dammsugaren när man drog ut den, hela tiden!

Så förra veckan skickade vi tillbaka den och väntar ivrigt på att få en ny. Men vi har inte fått den ännu...  Vi har inte städat på en vecka! Det känns så smutsigt och äckligt! Värst är Lucys kattsand som ligger lite överallt i lägenheten. Vi har inte heller någon sopkvast som vi kunde ha använt. Dock har vi en sådan liten dammsugare som man brukar använda till soffan och andra möbler. Men det är inte direkt kul att gå och böja sig ner och dammsuga med den.

Jag hoppas på att vi skulle få den idag, men det verkar inte som det :(. Kanske imorgon hoppas jag!

Annars är allt bra :).

Riktigt slö helg

Det har varit en riktigt slöhelg denna vecka! Både jag och min sambo har i princip bara suttit framför datorn och grejjat. Men det har också varit trevligt såklart! Har spelat The Sims 3 och fixat lite andra saker.

Vi såg även på film igår! Hugo Cabret heter den, eller bara Hugo. Den handlar om en pojke som är föraldralös och bor ensam mellan väggarna i en station i Paris. Han håller stationens alla klockor i trim och iaktar människornas liv i stationen som inte vet att han är där. Men viktigast för honom är att försöka fixa en mekanisk docka som Hugo och hans pappa försökte reparera innan hans far dog.

Jag tyckte att den var bra, faktiskt en av de bästa filmerna som jag har sett på ett tag. Visst har jag sett många bra filmer de senaste månaderna. Men just denna, Hugo, känns verkligen som en kvalitetsfilm. Det känns som det var längesedan en sådan här familjefilm har blivit gjord.

Åh! Vi köpte även ett nytt grafikkort till mig idag genom Blocket! Min börjar bli lite gammal och måste uppdateras för framtida spel. Så vi hittade denna grymma grafikkort på Blocket för 600 spänn! Den kostar egentligen nästan 2000kr i nypris. Och han som sålde den har bara använt den i ett år och har skött ordentligt om den. Sen på nästa torsdag så fyller jag år! :)

onsdag 22 februari 2012

Seg vecka!

Åhh, jag är så sjukt dålig på att uppdatera nuförtiden! Det kanske beror på att det inte händer så mycket som är kul att skriva om.

Denna veckan har varit mer eller mindre slö. Igår tyckte jag att allt var så tråkigt! Jag kunde inte hitta på nåt vettigt att göra! Och idag känner jag mig riktigt slö och trött. Vaknade med halsont och en mindre huvudvärk och kände bara för att mysa i sängen. Stackars min sambo fick åka och handla alldeles själv för jag kände mig så lat och trött. jag har typ bara spelat lite "The Sims 3" och lite "theHunter".

Har inte så myckte att bidra med i detta inlägg. Men jag kan lägga upp en bild som jag ritade förra veckan!


 Det var en kille från sidan deviantArt som ville jag skulle rita NES-versionen (Nintendo Entertainment System) av Samus Aran från spelet Metroid. Hon skulle vara fast i ett kletigt bubbelmark. Det tog mig nästan en vecka att bli klar med! Det var kul att rita i alla fall! Har alltid föredragit NES Zero-suit Samus framför den nyare varianten, med den blåa dräkten och blont hår. Så jag är nöjd med bilden, jättenöjd! Det är kul att få uppdrag från personer ibland. Just nu kan jag inte ens komma på något vettigt att rita, vilket är riktigt störigt!

Så! Nu känns det lite bättre när man har skrivit lite i bloggen, haha! Nu ska jag fortsätta kvällen med lite spel :).

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!

Glad alla Hjärtans dag!

Hoppas att alla därute har någon att dela denna underbara dag med! :)

Min sambo var så gullig och gav mig en ros och en Snickers, haha! Älskar honom! Själv gav jag honom en bild som jag hade ritat åt honom. Han blev väldigt glad han också!


Jag hade egentligen tänkt en finare bild, men kunde inte komma på nåt bra. Så fick rita nåt snabbt och enkelt igår. Men gubben älskade den, så det gör mig glad! :)

söndag 12 februari 2012

Ingen mer helg

Så är den helgen på väg att ta slut... :)

Det har varit en mycket mysig helg med både film och spel! Det vanliga haha! ;) Har spelat en massa The Sims 3, vilket jag inte har gjort på ett tag då jag tröttnade lite efter alla dessa buggar som härjar i spelet. Men jag bestämde mig för att börja spela igen och än så länge har jag inte stött på några störiga buggar. Det verkar mest bugga sig när jag spelar med familjer som har hästar. Så ja, är helt fast i spelet, återigen, haha.

Alltid när jag spelar så försöker jag skapa stora familjeträd! Jag börjar med en sim och försöker sedan leta upp en potentiell man eller kvinna åt simmen och sedan gifter de sig och skaffar barn. När barnen har växt upp och flyttat hemmifrån så upprepar jag hela proceduren! Det kanske låter rätt trist, men jag tycker att det är riktigt kul haha.

Och så har vi som sagt tittat på film! Och vi valde att se den nya Puss in Boots. Tyvärr var det meningen att vi ville se den på bio i 3D, men såklart finns filmen bara med svensk dubbning! Hemskt, hemskt! Så vi valde... tja... "låna den", haha!

Och den var väldigt bra. Den kunde ha varit lite längre då tycker jag, den kändes lite kort. Men jag antar att den var så pass underhållande så att tiden gick fort. Puss var så söt! Och hade gärna sett fler scener där han beter sig mer som en katt, t.ex. lapar mjölk och jagar ljusprickar. Det lär säkert komma en uppföljare så jag hoppas att de lägger in fler sådana scener. Just kul också hur han går från en tuffing till en vanlig katt, så att säga! Skulle t.ex. vara kul att se honom bli hög på kattmynta, haha.

fredag 10 februari 2012

Ingen mer Nutrilett

Nu i onsdags slutade jag med min nutrilettdiet. Så nu har jag återgått till det vanliga igen. Eller ja, inte helt och hållet. Jag äter inte bröd numera, inte ens mörkt bröd, utan jag äter fil med müsli och linfrö. Och sedan under dagen äter jag lunch och mellanmål som t.ex. knäckebröd eller riskakor. Jag dricker inte heller juice längre. Jag har inte druckit juice på flera månader! Jag minns inte ens när jag drack senast. Nu drickar jag mest vatten och ibland lite mjölk.

Ja, hur gick det med nutrilettdieten då? Första veckan gick som bäst, då hade jag lyckats bli av med ett kilo. Men de senare veckorna gick inte lika bra. Det hade nog varit bäst att bara druckit nutrilettshaken och inte ätit riktig mat på kvällen. Men jag ville inte heller tortera min kropp genom svält. Hade jag motionerat lite mer så hade det säkert blivit bättre då. Men aja, nu har jag i alla fall testat det! Och det är skönt att äta normalt igen. Att jag ens har börjat äta mer ordenligt måste väl ändå räknas som en förändring :).

Vanlig fil med müsli och linfrö!

Idag åt jag dock en nutriliettbar till middag. Vi ville äta nåt enkelt idag, så min sambo valde färdigmat medans jag tog en bar. De fyller väldigt bra i magen!

torsdag 2 februari 2012

Min nya mobil är grym!

Min Iphone 4s är suverän! Riktigt grym! Dock eftersom jag väntar på att mitt nummer ska ändras till mitt gamla mobilnummer så kan jag inte göra så mycket med min Iphone än så länge, ringa, ladda ner saker o.s.v.

Siri är också riktigt grymt! Det är bara synd att den inte funkar så bra här i Sverige som den gör i USA. Här kan Siri inte leta upp ställen eller personer. Säger jag åt henne att skicka meddelande till min sambo så tror hon att jag menar någon helt annan person, haha. Man kanske kan ändra hans namn till nåt som är lättare att uttala på engelska, då kanske det funkar. Så ja, Siri är inte särskilt användbar ifall man bor i Sverige. Jag sa till henne att jag var hungrig (på engelska såklart) och hon svarade med att hon inte kunde hitta restauranter i Sverige. Lite synd, men ja, vad ska man göra. Det är dock kul att prata med henne, då man också kan hålla vanliga konversationer med henne. Det funkar typ som en chatrobot, enda skillnaden att man pratar med henne och inte skriver.

Annars är jag supernöjd med min mobil! Det enda som jag inte gillar att den är så ömtålig. Båda skärmen och baksidan är av glas, så ifall jag skulle tappa den så hade det inte varit så bra.

Min stackars gubbe har gått och blivit förkyld också :(. Det började i söndags och senare har det bara blivit värre. Så jag har fått ta hand om honom :). Varit i affären och handlat och städat, lagat mat m.m. Som tur har jag inte blivit sjuk, dock har jag fått ett munsår och nu har han också råkat få en. Tycker så synd om honom :(. Hoppas han blir bättre snart!

onsdag 1 februari 2012

Iphone 4s!

Kanske dags att avslöja vad jag har hämtat! Även om det var ett par timmar sedan jag kom hem med paketet.



Wooh! En Iphone 4s! Hittade ett relativt billigt abonnemang och vips, so hade vi beställt en! ;) Nu har jag äntligen en helt ny mobil! Är så lycklig! Kan dock inte använda den helt ännu, för jag ska byta nummer till min gamla som jag hade förr. Så alla som har mitt gamla mobilnummer, det är bara att ha kvar den :). Jag är väldigt nöjd med den! Så glad, så glad, så glad!


Paket ska hämtas!

Ska alldeles strax gå och hämta ut ett paket på ICA! ;)