tisdag 25 juni 2013

Åhh, jag har inte uppdaterat min blogg på ungefär två veckor! Jag är alldeles för lat... Plus att jag har inte haft något bra att skriva om. Men det är lika bra att jag börjar att uppdatera lite igen.

Det har inte hänt så mycket här. Det är varmt och jag längtar redan till den kalla vintern och det är inte ens Juli än! Det har varit rätt så varmt i Juni och jag skulle inte bli förvånad ifall Juli kommer att bli stekhett, usch. Det är så störigt, för jag kan inte göra något utan att börja svettas massivt. Så fort jag anstränger mig lite, t.ex gå upp för trapporna eller liknande, så börjar man bli varm som fan och svettas mycket i pannan och i nacken. Det hjälper inte heller när man har långt hår. Det blir så varmt i nacken. Som tur kan det fixas med en totte.

Jag borde verkligen åka och klippa mig. Jag har inte klippt mig sedan December! Men ugh, jag tycker det är jobbigt att klippas av främlingar och att de ska prata med mig en massa, haha. Jag är ganska antisocial av mig. Dock så gick förra klippningen bra, då min frisör inte sa så mycket, som tur. Får väl pallra mig dit någon dag.

Dennna veckan blir det lite kul saker att göra! Imorgon ska vi på bio och även äta på Zacks! Och sedan på fredag så ska jag och min sambo shoppa! Vi båda behöver lite nya kläder, speciellt sommarkläder.

Idag ska vi dock bara handla mat. Vi behöver bunkra upp kylen nu!

Inga kommentarer: