torsdag 26 september 2013

Skaffat ny soffa/TV

Imorgon är det Fredag och då blir det äntligen helg med godis och annat kul :). Dock så jobbar tyvärr min sambo hela helgen, så han kommer först kunna komma hem och njuta av helgen efter fyra.

En annan bra grej är att vi har beställt en ny soffa! Vi beställde den egentligen för ett par veckor sedan, men den har äntligen anlänt hit till Växjö. Det dumma är dock att leverantörerna inte kommer hit med den till vår lägenhet, så vi får hämta den själva. Så det får bli imorgon istället, innan gubben drar till jobbet. Det kommer bli skönt med en ny soffa, då den vi har nu är riktigt gammal och inte alls skön att sitta i. Vi har även köpt ett nytt soffbord från Jysk och sist men inte minst, en ny tv! En ny tv är verkligen det som vi behövde mest. Den vi har nu är en 32 tum, gammal tjock-tv. Det är inget fel med vår gamla tv, men eftersom vi spelar mycket på den, så är mycket text och annat på skärmen väldigt liten så att man knappt ser. Tv'n är också väldigt tung, så det ska bli skönt att slippa det "betong-blocket"!

Vi hittade en väldigt billig 50" plasma-tv på CDON för 4.444:-. Men när min sambo väl fick sin lön, så var tv'n såklart helt slut. Men som tur hade Komplett en exakt likadan tv för samma pris, så vi beställde den snabbt, haha. Så den lär nog komma imorgon! Det kommer att bli en toppenhelg, det här! Att äntligen se på film/spela på en stor tv!

Inga kommentarer: