onsdag 30 oktober 2013

Nya kattlåda och spade till Lucy

Eftersom Lucy hade tröttnat på sin PeeWee träpellets, så var vi ju tvugna att fixa sand till henne istället. Vi hade slängt hennes gamla låda som var till för vanlig kattsand eftersom vi trodde att hon skulle använad PeeWee hela tiden, men så blev det tyvärr inte. Så nu har vi även köpt en ny låda till henne. Lucy är en väldigt stor katt, så vi valde att köpa en riktigt stor låda med huv till henne.


Den påminner mycket om den gamla hon hade, eftersom det var av samma märke. Enda skillnaden är att denna är dubbelt så stor.

Vi har även köpt en ny spade till henne. Vi såg den på nätet och tyckte att den verkade bra. Den "heter Litter Lifter" och är bra på att samla upp minsta lilla smula från lådan, så att man slipper sila runt som en galning.


Jag har testat den och den är faktiskt riktigt bra. Den enda dumma med spaden är att den är väldigt stor. När vi plockar upp Lucys kissklumpar och bajs, så brukar vi slänga ner det i en bajspåse, men denna spade är så stor att det är stor risk att man smular. Dock det som är bra med storleken är att man slipper sträcka efter sig som en tok inne i lådan, när man plockar. Annars är jag väldigt nöjd!

Inga kommentarer: