fredag 4 oktober 2013

Vår nya soffa och tv

Jag trodde seriöst att det var torsdag idag! Jag var tvungen att kolla kalendern för att förstå att det var fredag, haha. Yes, fredag! Så härligt! Dock så är det så himla synd att min sambo har haft så mycket att göra på jobbet, så att han har inte haft ledigt någon dag alls i denna vecka. Han kommer även att jobba på helgen, vilket är synd.

Förra helgen så blev det även en massa byggande. Vi fick vår nya soffa och även tv som vi hade beställt. Vi hade även köpt en nytt soffbord från Jysk. Så min sambo var duktig och satte ihop allt i helgen, dock inte på samma dag. Men nu denna helg, så blir det bara att slappa och se på film och spela :).

Soffan är riktigt skön och känns mycket bättre att sitta länge i, än den där gamla bäddsoffan. Även tv:n är riktigt bra! Det är härligt att äntligen få spela tv-spel ordentligt! Innan så hade vi ju vår gamla tjock-tv som endast var 32 tum och det var svårt att läsa undertexter o.s.v. när man spelade.. Den som vi har nu är 50 tum och mycket bättre att se film på och spela.

Vår nya soffa!

Och tv...

Vi båda är riktigt nöjda och samt glada att vi har fått både, soffan, soff-bordet och tv:n för väldigt bra priser.

Inga kommentarer: