fredag 27 februari 2015

Glossybox Februari

Så, nu fick jag äntligen den efterlängtande Glossybox med kärlek som tema. Det var en väldigt fin låda denna gången.

Shades of Love.
Jag tog dock inte en bild på varenda produkt som förra gången...


Jag måste säga att jag är liiiite besviken på innehållet. Eftersom detta var en "alla hjärtans dag" tema, så förväntade jag mig lite mer smink.

Fick en body butter som heter "Fuji Green Tea" from The body Shop. Tydligen så är vi som premenumerar på Glossybox de första i Sverige som får testa på dem. Den luktar gott och verkar funka bra.

Sedan fick jag en "Colorluxe Powder Blush" från Nicka K. En liten burk med rouge i löspuderform. På toppen sitter den en liten puff som man kan applicera rougen med. På lockets ovansida finns även en liten spegel.







 Sedan fick jag två små påsar med... rynkkräm. "Protect & Perfect" och "Advanced Serum & Intense Andvanced Serum" av Boots NO7. Njaaa, nej tack. Inte inte ens så gammal! Jag sparar dem tills jag är 50+! ;)

Sedan fick jag även en "Mineral Eye Shadow, 50 Shades" av Marsk. En väldigt liten burk med löst puder. Gråsilvrig färg. Helt okej.



Och tillsist så fick jag en lite påse med plackers... What?! Har redan en påse med plackers liggandes här hemma! Plackers är såklart alltid bra att ha, men det är inget som jag vill få i min Glossybox.

Så ja, det var en okej låda. Blev lite underväldigad, haha. Trodde verkligen att just denna låda skulle innhålla en massa trevligt smink och så. Jag vet, man ska inte förvänta sig grejer. Med rynkkräm och plackers? *skakar på huvudet*

Är mest nöjd med krämen (body butter) och rougen, samt ögonskuggan.

Mysig dag igår!

Igår så var min mamma och pappa på besök hos oss. Vi satt och fikade och pratade om allt möjligt. Senare vid halv fem så körde vi till 4-Krogar och åt grekisk mat. Samma ställe som jag och sambon åt på vår sju-års dag. Efter det så åkte vi hem till oss igen, tog lite kaffe och efter någon timme, så åkte mina föräldrar hem igen. Det var en riktigt trevlig dag. Som alltid när mina föräldrar kommer på besök :).

Jag fick även en födelsedagspresent, då jag fyller år på söndag! Fick femhundra kronor och en stor burk med lösgodis!

Kommer jag ens orka att äta upp allt det där!? :D

Nu sitter jag ensam hemma då min sambo är ute och ska sälja vår gamla bil till en person. Efter det så ska han ut och shoppa presenter till mig! ♥

Jag fick även min Glossybox igår. Kommer strax lägga upp bilder!

måndag 23 februari 2015

Så, har tagit mitt första cellprov!

Är hemma igen från gynekologen!

Nu har jag tagit min första cellprov och det var verkligen inte så farligt. Jag visste ju att det inte var farligt, men det var ju ändå lite läskigt. En äldre kvinna tog testet på mig, frågade även lite frågor o.s.v. När hon väl gjorde testet, så var jag paff att det knappt kändes, plus att det gick så pass fort! Det var nog över på en minut! Hon gav mig även beröm för att vara så avslappnad när hon satte in den där läskiga metallsaken. Ahh, skönt att ha det överstökat! För er därute som skippar cellprovtagning för att det verkar läskigt, gå dit ändå! Det är verkligen inte så läskigt alls och det rä alltid bra att kolla sig så att man inte får livmoderhalscancer eller annat hemskt. Jag skippade cellprov sedan jag fyllde 23 år och nu är jag 26. Jag ångrar att jag inte gick dit tidigare.

Denna veckan är en bra vecka! Har gjort mitt första cellprov, min sambo är ledig hela veckan (yay ♥), på torsdag så kommer mina föräldrar på besök och vi har även lyckats sälja för bil på Blocket. Han som ska köpa den ska hämta den på fredag!

Och nu ska jag anvjuta en glass för beröm för att jag tog cellprov! :)

Good week is good!

Cellprovtagning

Ska snart till vårdcentralen för att göra ett cellprovtagning. Man känner sig lite nervös. Men det kommer att gå bra. Jag har ju min sambo med mig :). Plus att det hela kommer att vara över på några få minuter! Jag önskar att jag gjorde detta tidigare, men jag visste inte bättre då. Aja, bättre sent än aldrig! Det kommer vara läskigt att vänta på svaret...

torsdag 19 februari 2015

Då var det dags...

Nästa vecka på måndag så ska jag till cellprovtagning för allra första gången. Jag har alltid undvikit att gå dit eftersom det verkar så läskigt. Men nu, efter alla dessa år, så tar jag mig själv i kragen och går dit! Det tar ju ändå bara max tre minuter. Jag kommer att ta med sambon så att han kan hålla mig i handen, haha.

Trots att det är läskigt, så kommer det att bli skönt att få det gjort!

fredag 13 februari 2015

...

*suckar högljutt*

Jag vill så gärna åka utomlands... nu, just nu! Nej, det är inte för att jag är trött på kalla vintriga Sverige. Jag är uttråkad och fyller snart 27 år. 27 år!!!! Åååh...! Om några år så blir man 30... Jag känner att jag inte har gjort något vettigt av mitt liv alls. Har inget jobb, har inte studerat, nada! Har mig själv att skylla såklart. Jag känner att tiden rinner iväg. Livet känns tråkigt och meningslöst. Har ingen motivation för någonting alls. Jag vill åka utomlands och uppleva världen! Jag vill åka till USA, Storbritannien, men framförallt... Japan. Har en sådan craving på att åka till Japan just nu! Spendera en eller två veckor där. Shoppa, uppleva kulturen, språket, aaahh! Jag blir så sjukt avundsjuk på alla som åker utomlands. Folk runt omkring mig verkar leva ett rikare liv än mig. Jag kommer säkert inte göra något vettigt alls av hela mitt liv. Kommer säkert vara arbetslös hela livet också. Suuuck! Så mycket självömkan här att det nästan stinker, haha.

onsdag 4 februari 2015

Igår var vi ju på bio och såg "Big Hero 6". Den var bra, men kanske inte så bra som jag hade önskat. Den var dock söt och rolig för stunderna :).

Dock så fanns det en hel del störningsmoment. Inte i filmen utan bland publiken. Det var ganska lite publik, vilket var skönt. Men det som var irriterande var att det fanns två familjer med barn. Klart, vi kollade på en Disney film. Men vem tar med barn på 6-7 år och ser en film med engelsk tal? Det stör mig som fan, haha. Som tur var ungarna relativt tysta. Förutom en rikigt störig unge som hostade med öppen mun hela tiden. Vem i hela friden tar med sjuka barn till bion? Tack så jävla mycket ifall jag blir sjuk! Ja, jag är bitter, haha!

Och så en annan grej... Detta 3D elände! Kan SF-Bio inte snart skrota detta strunt? Eller i alla fall ge oss alternativ att se en film utan 3D. Vissa biografer gör ju så, men inte alla. Det är så störigt. Jag vill inte se filmer i 3D. 3D'n ger mig inget och då är jag ändå en person som älskar 3D-effekter. RIKTIGA 3D-effekter. Alltså grejer som poppar ut ur skärmen och sådant kul. Alla filmer idag har inte någon ordentligt 3D, bara djup. Ska jag alltså betala extra pengar för att få se en film med extra djup effekt? Nej tack. Men tyvärr så måste man ifall det är en film man vill jättegärna se på bio. Som "Big Hero 6". Det fanns ju knappt några effekter där. Kunde likabra ha kollat på 3D, om det fanns... Plus, det är inget kul att behöva sitta där med 3D glasögon framför dina riktiga glasögon. Nej, skrota 3D'n säger jag bara. Folk lär inte sakna den ändå.

tisdag 3 februari 2015

Big Hero 6

Idag blir det bio! Vi har inte varit på bio ett tag nu, så det kommer att bli kul :). Vi ska se den nya Disney filmen "Big Hero 6", som som tur visas på engelska här. Det är dock väldigt synd att den har premiär här i Sverige så sent. Filmen visades i USA november förra året, om jag minns rätt.

Filmen har inte heller fått någon vidare marknadsföring här heller. Har inte sett en enda trailer på tv eller inte heller sett några posters på stan. I fredags när den hade premiär, så visades den endast 14:50 med engelsk tal och i helgen så visades den inte alls, bara den svenska versionen. Men nu idag och även igår så visas den på engelska vid sex-tiden, men ingen svenska, haha. Har ingen aning vad SF sysslar med. Inget förtroende för filmen kanske?



Ser fram emot att se den ikväll!

måndag 2 februari 2015

Ingen mer bil...

I december när jag och sambon körde ner till mina föräldrar för att fira jul, så märkte vi hur bilen började skaka helt galet när vi körde snabbt på motorvägen. Vi stannade för att titta till bilen och sedan körde vi iväg igen. Så fort man kom upp i hög hastighet, så började den att skaka, speciellt ratten och däcken. Det var riktigt läskigt, så vi körde lite långsammare för säkerhets skull. Tydligen enligt min sambo, så hade bilen gjort detta sedan innan.

Sedan när vi åkte hem, så skakade den ännu en gång, så min sambo fick köra extra långsamt hem och det tog verkligen ett tag att köra hem, haha. Väl hemma så märks det även av att däcken skakar när man kör på mindre vägar och svängar.

Sedan var bilen även på besiktning, där vi fick reda på att drivaxeln inte satt ordentligt fast och även att avgasröret läckte gas. För att fixa allt skulle det ligga på några tusenlappar. Köpa grejerna och sedan även betala för att verkstaden ska fixa bilen. Så vi bestämde oss för att vi skulle ställa av bilen och sedan sälja skitet. Förhoppningsvis kan vi köpa en bättre begagnad bil senare i år. Vår var riktigt gammal, från 90-talet.

Sedan i fredags, när gubben skulle åka hem från jobbet, så lossnade drivaxeln helt plötsligt. Som tur så körde min sambo när detta hände, utan den lossnade när han var på väg att köra ut från parkeringen. Så han ringde mig och berättade om bilen och sa att han fick ta bussen hem. Jag är så glad att han inte körde när detta hände...

Så nu är bilen i sönder och även avställd... Ingen mer bil... :(