måndag 27 februari 2012

Riktigt slö helg

Det har varit en riktigt slöhelg denna vecka! Både jag och min sambo har i princip bara suttit framför datorn och grejjat. Men det har också varit trevligt såklart! Har spelat The Sims 3 och fixat lite andra saker.

Vi såg även på film igår! Hugo Cabret heter den, eller bara Hugo. Den handlar om en pojke som är föraldralös och bor ensam mellan väggarna i en station i Paris. Han håller stationens alla klockor i trim och iaktar människornas liv i stationen som inte vet att han är där. Men viktigast för honom är att försöka fixa en mekanisk docka som Hugo och hans pappa försökte reparera innan hans far dog.

Jag tyckte att den var bra, faktiskt en av de bästa filmerna som jag har sett på ett tag. Visst har jag sett många bra filmer de senaste månaderna. Men just denna, Hugo, känns verkligen som en kvalitetsfilm. Det känns som det var längesedan en sådan här familjefilm har blivit gjord.

Åh! Vi köpte även ett nytt grafikkort till mig idag genom Blocket! Min börjar bli lite gammal och måste uppdateras för framtida spel. Så vi hittade denna grymma grafikkort på Blocket för 600 spänn! Den kostar egentligen nästan 2000kr i nypris. Och han som sålde den har bara använt den i ett år och har skött ordentligt om den. Sen på nästa torsdag så fyller jag år! :)

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Har också haft en slöhelg. Eller... iaf en tråkig helg

Icewolf sa...

Ibland är det skönt att bara slöa, haha :)