tisdag 5 mars 2013

Den har kommit!

Trodde inte att jag skulle få den idag faktiskt... Men äntligen så plingade det till i min telefon och jag hade fått ett sms från posten där det stod att jag kunde hämta ut mitt paket!

Äntligen!

Den är så söt! Jag är glad att jag valde denna istället för katten.

 Ingen vidare bild kanske. Jag är ensam hemma, så det är svårt att hålla upp den samtidigt som jag tar bild. När gubben kommer hem, så kanske jag tar lite fler bilder :).

Den är förresten riktigt mysig att ha på sig. Dock blir man snabbt varm ifall man rör på sig mycket. Den passar nog bäst om vintern då det är som kallast. Men jag är riktigt nöjd i alla fall! Är glad att jag köpte den! :)

2 kommentarer:

Katja sa...

Nämen guud vilken söt jumpsuit du har köpt! :-D En sån skulle jag också velat ha, jag tror jag hade valt flygekorren, haha.

Det känns lite sådär japan-inspirerat på något vis. Dom har ju speciell klädstil tycker jag, lite annat än tråkiga sverige, roligt när folk vågar ta ut svängarna, önskade man kunde vara mer fri och göra det här men i värsta fall blir man väl nerpucklad för och vara annorlunda :-/

Roligt att ni haft så mysigt tillsammans! Ett jätte stort grattis i efterskott! :-)

Icewolf sa...

Ja, visst är den! Ja, flygekorren är också väldigt söt :).

Det är faktiskt japanskt "mode", haha. Det är därifrån dräkterna kommer. Kigurumis är också väldigt populärt i Japan. Ja eller hur! Sverige är så trist och stelt. Bara man klär sig lite annorlunda så ska folk stirra elakt på en. Ett lustigt exempel är att i Japan så använder många munskydd när de är förkylda eller har en annan allergi. Det är rätt vanligt att se folk går runt med sådana i stan där. Men ifall vi hade gjort samma sak (vilket man egentligen borde) så hade folk stirrat som vanligt och undrat vad för fel det är på en, haha. Så trist att det är så här :(.

Tack så mycket! Jaa, det var jättemysigt! :D

Hoppas att du själv har haft det bra!