måndag 11 april 2011

Fat, Ugly or Slutty

Måste förresten också presentera denna trevliga bloggen som jag följer...

Det är en sida där olika tjejer sänder in bilder på olika meddelanden som dem har fått när dem har spelat online på t.ex X-box 360. Det är inte ovanligt att killar skickar onlika sjuka meddelanden eller kommentarer till tjejer som spelar spel.

Massor av tjejer har fått många sjuka och väldigt patetiska meddelanden av killar som antigen har blivit slagen av tjejen i spelet eller bara känner sig kränkt att det är en tjej i "hans" spel och hon är bättre på att spela än honom själv. Så vissa tjejer får ofta meddelande som t.ex: "Vad gör du här? Stick ut till köket där du hör hemma!".

Vissa killar kanske bara försöker vara roliga, men vissa är tyvärr sådana idioter.

Men!

Syftet med denna sida är inte att få andra att bara tycka synd om oss tjejer eller att vi är offer för allt möjligt. Syftet med sidan är bara att visa hur fåniga och patetiska vissa killar är mot tjejer i spel. Och i stället för att ta åt sig alla dessa patetiska försök att kränka oss så skrattar vi åt killarna som i alla fall försöker.

Men fast att det är rätt kul att se hur idiotiska kommentarer vissa tjejer får, så är det ändå riktigt sjukt att det finns sådana typer därute som beter sig så.

Aja, här är länken! Fat, Ugly or Slutty

Inga kommentarer: