fredag 30 september 2011

Godis!

Eftersom det är fredag idag så var jag och gubben såklart och handlade lite godis på Willy:s! Så det blev lite lösgodis, som förövrigt också var riktigt billig! Det som är bra med lösgodiset på Willy:s är deras fina små burkar som man kan ha godiset i, istället för en vanlig påse. Och idag var det en väldigt annorlunda burk!


Hello Kitty!

Jag är inget vidare fan av Hello Kitty, men visst är det lite sött och annorlunda, haha. Och mest speciellt för att Hello Kitty är från Japan!

Så nu ska jag strax gå och avnjuta lite gott!

Tre veckor kvar!

Hej fredag!

Vaknade vid 10 idag, för att Lucy skulle hela tiden springa omkring i sängen. Så det blev inte så mycket mer sömn till mig. Men det är okej, för jag var rätt pigg ändå :).

Wooh! Det är tre veckor kvar tills "The Sims 3 Pets" släpps! Och idag är det den sista dag i September och imorgon är det Oktober! Yes!

Jag har för övrigt också avinstallerat "The Sims 3 Pets" demot. Jag vill inte spela det för mycket. Man vill liksom spara lite tills det riktigt spelet har släppts.

Här finns två länkar till lite bilder

The Sims 3 Pets bilder!

Mer The Sims 3 Pets bilder

Finns endel nya bilder på några fölar. Som förövrigt är riktigt söta! Dock tycker jag att deras ögon känns lite för svarta och själlösa.

Längtar så till att börja avla djur i spelet! :)

Ha en underbar fredag!

onsdag 28 september 2011

Speeel

Idag fick vi ett litet grönt paket ner igenom brevinkastet!

Och det var ett spel! Vad annars liksom! ;)

I helgen vann vi ett billigt spel på Tradera! Ja, vi köper alltid våra spel på Tradera, billigast då. Vi köper oftast dem som är inplastade istället för begagnade spel. Det är lite chansning när man köper begnagnat, för fast att vissa skriver att skivan/fodralet ser bra ut så kan den ha repor och skit. Både jag och min sambo har typ ett OCD när det gäller skivor haha. De ska vara fina och utan repor!



Fallout 3! :D

Jag hade ju spelat det på datorn men tyckte att det var dags att skaffa det till konsol istället. Så vi hittad en billig på Tradera. Dock begagnad, men vi hoppades på att killen som sålde den var ordentlig med skivor. Men när jag packade upp den idag var fodralen lite repig och skivan var också rätt repig med fingeravtryck. Fast att han som sålde den sa att han hade bara spela igenom det en gång.

Aja, men det är spelbart. Men ibland kan man bara inte fatta varför vissa (oftast killar) inte tar bättre hand om skivor.

Sålänge det funkar så är jag nöjd, även fast skivan kunde ha sett bättre ut. Vi kanske köper en ny sen haha.

fredag 23 september 2011

Fler djur!

Det blev lite mer pillande i The Sims 3 demot ikväll!

Har nu skapat Lucy! Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd!











Sedan kunde jag inte hjälpa att nörda mig och skapa karaktärer från "My Little Pony: Friendship is Magic" serien!




Fluttershy!


Blev väldigt nöjd med henne! Fick även till hennes "cutiemark" på rumpan!





Skapade även Applejack! Som jag såklart glömde att ta bild på... Blev också rätt nöjd med henne. För hennes cutiemark så fick jag själv pilla med lager funktionen. Äpplena på hennes rumpa blev kanske inte det snyggaste. Men det är väl kreativiteten som räknas, väl? :)

Insomnia?

Usch, har haft många sömlösa nätter nu de två senaste veckorna. Av någon anledningen så kan jag inte sova och det är första gången på typ fyra år. Jag brukade ha rätt många sömnlösa nätter när jag fortfarande bodde hemma. Men när jag flyttade ihop med gubben min, så sov jag som en baby, fram tills nu.

När jag försöker sova, så finns det alltid något som inte står rätt till. T.ex min kudde känns fel eller en liten kant i kudden "sticker" in i mitt öga. Och av någon sjuk anledning så får jag riktigt mycket med saliv i munnen. Nästan hela munnen fylls och om man sväljer det så känns det torrt och skumt i munnen.

Jag kan ligga vaken kanske i en timme eller mer, sen går jag upp och sätter mig vid datorn för att försöka bli trött. Men det funkar inte!

Inatt hade jag också en riktigt skum dröm. Jag drömde att jag gick på en skola (typ gymnasiet) och helt plötsligt kommer en utländsk kille fram till mig. Han frågar om allt står bra till med mig. Och jag svarade att jag bara var lite tankspridd. Sedan påpekade han att han hade sett mig stå och klämma ihop min näve hela tiden och han frågade om jag hade tics. Jag sade nej och sade sedan att jag bara hade mycket att tänka på det senaste tiden. Senare sitter jag på en buss. En kille som sitter bredvid mig frågar om jag mår bra, och jag svarar det samma till honom som jag sade till den andra killen, att jag var tankspridd. Men jag minns att jag kände mig lite deppig när jag satt på bussen.

Hela drömmen känns skum och kanske innerst inne så är jag orolig för något eller stressad. Jag känner mig dock inte orolig eller stressad, men det kanske är så djupt inne i mig.

Hmm... Skumt är det i alla fall.

Fler Sims skapelser

Har pysslat lite mer med The Sims 3 Pets demot och här är resultaten av mina verk ikväll!


En rätt så misslyckad försök att skapa en leonberger... Får inte till färgerna så bra.


Min vargkaraktär Icewolf! Det var svårt att få till, men det lyckades någorlunda!






"My Little Pony"? Nja, bara en rosa häst! :D


Gud vad man är sugen på att spela nu! Jag vill spela med mina djur! Och avla dem!

27 dagar kvar, suuuck!

torsdag 22 september 2011

The Sims 3 Pets Demot är här!

Äntligen!

"The Sims 3 Pets" demot har äntligen släppts!

Man kan ladda ner den här

Men man måste ha en Origin konto för att kunna ladda ner. Alltså ditt "The Sims" konto.

Jag har även testat lite nu och det kul! Det kan bli lite laggigt ibland när man drar och pillar för att få djuren se bra ut. Jag hoppas att det bara är demot som är laggigt. När man skapar simmar laggar det inte alls.

Men i alla fall så testade jag att skapa Lucy! Det var lättare sagt än gjort. Jag ville att hennes kännetecken skulle bli så likt så möjligt. Hennes mask var svårast, för jag fick skapa den helt själv. The Sims 3 Pets har en ny funktion som heter "lager funktion". Man kan lägga fläckar på ränder på fler fläckar var man än vill! Vilket gör det lättare (eller svårare) att göra en kopia på sitt husdjur. Har ingen bild på Lucy, men ska fixa det senare :).

Lekte runt lite och skapade lite hundar och sedan såklart: hästar! Hästarna var riktigt snygga och såg lite mer realistiska ut än hundar/katterna. Jag skapade en bläcksvart hingst med vitt ansikte.


Av någon anledning blev bilden en aning mörk...


Och det är den enda bilden jag har tagit än sålänge. Eftersom man måste ta Printscreen och kan bara ta en bild åt taget. Men fler kommer senare! :)

onsdag 21 september 2011

Gott-gott!

Ikväll är det sötebrödsdag!

Så vi stack till ICA (svindyra förövrigt) och köpte lite gott att äta! :)

Det är även vår dag idag! Vi har varit ihop i snart 4 år :).


Gott!

måndag 19 september 2011

My Little Pony: Friendship is Magic Säsong 2

Nu i helgen började tydligen "My Little Pony: Friendship is Magic" säsong två! Den skulle egentligen komma i December, men tydligen blev skaparna klara tidigare!

Första avsnitt kom i söndags tror jag, så nästa kommer tydligen att visas varje fredag, precis som första säsongen.

Nu ska jag äta frukost och se på första avsnittet! ;)

Toodle-pip!

fredag 16 september 2011

Trevlig Helg!

Ahh, fredag, härliga, gudomliga fredag!

Fredag betyder godis och massor av mys med gubben! Ska bli skönt att ha honom för mig själv nu i helgen då han har "jobbat" hela veckan.

Eftersom jag "råkade" komma lite för sent upp ur sängen så ska jag snabbt ta och äta lite frukost och sedan blir det att hoppa lite hopprep. Ska även städa lite... Jag städar varje dag. Mest blir det att dammsuga, men vore det inte för en viss katt så behövde jag inte att dammsuga varje dag!

Trevlig Helg!

torsdag 15 september 2011

Create a Pet demo

Det har varit lite segt med ny info på "The Sims 3 Pets" fronten. Men idag fick jag en glad överraskning!

Nästa vecka, den 22 September, så kommer man få testa på att skapa djur i en "Create a Pet" demo! Man kan då testa på att skapa både hundar, katter och hästar.



Mer info här

onsdag 14 september 2011

Dumma klockfan!

Vad f..!

Satte faktiskt min alarmklocka på 10:00 inatt och imorse när den ringde så var jag alldeles för trött att gå upp, så jag satte den på snooze...

Och såklart slutar klockan att ringa och jag vaknade 12:50! Jag som ville upp tidigt och fixa en massa... :(

You snooze, you loose!

tisdag 13 september 2011

*gäsp*

Godmorgon allihop!

Hehe ja, "godmorgon", jag vaknade precis! Gubben gick upp sju på morgonen och sedan åkte han iväg till det där distanssupporten. Jag minns att jag satt klockan på elva, men eftersom det tog ett tag för mig att somna om så sov jag lite extra, hehe!

Så nu ska jag käka lite frukost! Och sedan blir det att städa lite... Och vid tre ska jag till Willy:s för att möta sambon och därefter ska vi handla :).

lördag 10 september 2011

Hemma igen!

Ahh, äntligen är min älskling hemma igen!

Han skulle egentligen komma hem vid sex, men det blev lite strul med lastbilen som skulle flytta möblerna.

Men nu är han hemma i alla fall! I säkert förvar! :)

Filmmusik del 2



"The Neverending Story" är också en barndomsfavorit. Musiken har många härliga inslag av elgitarrer, vilket känns sådär härligt 80-tal!




"Fluke" är också en av dem smått underskattade filmerna. Kanske för att det är en så kallad "sockersöt" djurfilm? Visst det finns hundar med i den, men den är inte som vanliga filmer med djur. Det är en film som har fått mig att gråta så många gånger, för att handlingen är så tragiskt.



Jag har inte sett filmen "Casper" på herrans många år. Så jag minns inte så mycket av den. Jag kan inte heller direkt säga att det är en av mina favoritfilmer, även om den säkert var jättebra. Men för nån månad sedan hörde jag "Casper's Lullaby" på youtube och blev förvånad att det fanns så bra musik i filmen.



Denna härliga danska tecknade filmen har en sådan sjukt episk filmmusik. Bara att lyssna på den ger mig sjukt med gåshud. Jag har letat efter denna musiken sålänge, har hittat den på Youtube, men jag skulle jättegärna vilja ha den själv.


Denna filmen hade många bra sånglåtar, men såklart också bra instrumental musik, som såklart är skapad av Hans Zimmer! Denna härliga musiken dedikerar jag till min älskade sambo som också älskar denna låten. Jag älskar dig! ♥



"Transformers" är inte direkt en av mina favoritfilmer, men musiken är väldigt grym.

Och nu avslutar jag denna inlägg :). Jag kanske kommer med fler favoritmusik i framtiden. Men just nu, är jag nöjd!

fredag 9 september 2011

Filmmusik

Jag har kanske nämnt i följande blogginlägg att jag älskar filmmusik. Eller kanske inte. Filmmusik är något av det bästa jag vet och föredrar instrumental musik framför musik med sångtexter. Enda sedan jag var liten så fascinerades jag av denna typen av musik.

Det finns sjukt mycket bra musik i filmvärlden. Mycket av det musik som jag älskar kommer också från mina favoritfilmer såklart.




"The Lion King" är verkligen en av mina favoriter, både som film och musik. Musiken är skapad av Hans Zimmer, som är en av mina favorit filmmusikkompositör.




Musiken i "Spirit: Stallion of the Cimarron" är också gjord av Hans Zimmer. Underbar musik.



"How to train your dragon" är ett sällsynt fall nuförtiden där både storyn och musiken är som barnfilmer brukade vara på 90-talet, alltså seriöst. Det är synd att de flesta barnfilmer som släpps nuförtiden är bara komedier med en massa skämt och referenser som ändå bara flyger förbi barnen, för att de inte förstår skämten som vi vuxna. Vad hände med seriösa barnfilmer?




*suck* Denna filmen var verkligen en favorit när jag var liten. Minns att jag ofta sa åt min pappa att sätta på "Klippmannen", haha. Musiken här är gjord av ingen mindre än Danny Elfman, också en av mina favoriter. Hans musik är ofta hört i Tim Burtons filmer och är verkligen magiska.




Sedan jag var liten har jag alltid älskat dinosaurier. Och det gör jag fortfarande! Så det är inte konstigt att "Jurassic Park" är en favorit. Coola dinosaurier, häftiga effekter och vacker musik. Det behövs egentligen inte sägas något mer. John Williams, en av dem stora musikkompositörerna skapade denna godis för öronen. Han har även gjort musik för de flesta filmer som finns, ofta i Steven Spielbergs filmer.




"Bicentennial Man" är verkligen en underskattad film, vilket är väldigt synd för den är så underbart vacker. Sorglig är den också för all del, och hur konstigt det än låter så älskar jag sorgliga filmer. Varje gång jag har sett denna med sambon så har jag bara bölat och bölat. Tyvärr var det endel som trodde att filmen skulle bli en raktigenom rolig rulle bara för att Robin Williams har huvudrollen. Visst är filmen rolig ibland, men det viktigaste är alla känslorna som är inblandade. Och för dem som inte vet så handlar filmen om en robot som önskar att bli mänsklig. Musiken är så sorglig och vacker, och jag kan inte hjälpa att få en klump i halsen när jag hör "The Wedding". Musiken är förövrigt gjord av James Horner som såklart också är en stor favorit!

En massa underbar musik! Men jag är inte klar ännu! För att inte svämma över inlägget med text och bilder så kommer jag att ta fler filmmusik i nästa kommande inlägg :).

Fast nu ska jag äta min middag! Adios!

Fredag och ensam hemma!

Helg älskade helg!

Idag ska min sambo åka till sin bror i Karlskrona för att hjälpa honom att flytta. Sen han kommer att sova över och sedan komma hem imorgon igen. Så jag ska vara alldeles ensam hemma! Synd om mig! :( Nä men det kommer att gå bra :).

Ska äta korv och pommes ikväll haha, lätt och enkelt ;). Sen kommer jag förmodligen att spela lite eller se på film.

Min sambo ska även börja på distansupporten på Måndag nästa vecka. Så nu måste han verkligen njuta av sin ledighet! Han slutar 15:00 varje dag, så det är väl ändå skönt. När han praktiserade på Dressman så slutade han 18:00 varje dag. Så det var inte mycket kväll över för honom.

Just nu sitter jag och väntar på att gubben ska komma hem från hans ärenden i stan. Han skulle lämna in papper och gå till banken för en ny dosa och sedan åka till Willy:s för att köpa mat och godis! :D

Och nu ska jag bidra med den mest briljanta bilden någonsin!


Trevlig helg!

måndag 5 september 2011

Ännu en ny vecka har börjat!

Det var egentligen tänkt att min sambo skulle börja på distanssupport idag. Men hans handläggare på Arbetsförmedlingen svarade aldrig på hans mail som han skickade direkt efter att han hade kommit hem från mötet. Han skickade mailet på Onsdagen och han har inte fått svar varken på Torsdagen eller Fredagen.

Idag ringde han till sin handläggare och fick reda på att han hade åkt på semester! Hon hade ju för fasiken precis kommit hem från sin semester. Och sen åker hon bara iväg utan att meddela folk. Dålig stil tycker jag!

Jaja, som tur ringde han chefen på distanssupporten och han sa att han hade plats åt honom. Så min sambo kommer som tur att få vara med på praktiken/kursen eller vad det nu är får något, haha.

Har börjat spela lite Fallout 3 nu i helgen. Känner att jag inte har något kul att spela för tillfället och måste roa mig med något tills "The Sims 3 Pets" och "Elder Scrolls V: Skyrim" släpps.

Kul spel men man tröttnar en aning på milön i spelet. Var man än går är det ruiner och förstörda städer. Jag är mer en sån som föredrar lummiga skogar än öken/ruinermiljöer.

Har även börjat att spela lite Amnesia: The Dark Descent, alldeles själv! Eller ja... har bara vågat ta med igenom två hallar i spelet och sedan stängt av det haha. Det var ett tag sedan min sambo spelade det och jag tittade på. Bara att titta på medan han spelade var läskigt!

Jag älskar skräckspel och vill mer än gärna själv kunna spela sådana spel. Men när jag väl ska spela dem så börjar jag skruva på mig och mesa mig. Vi har sett en massa roliga videos på youtube där folk spelar Amnesia samtidigt som dem spelar in när de pratar i microfon. Det har varit en massa skrik och vrål, haha. Sedan blir man själv sugen på att spela själv för att bli skrämd.

Men problemet är att jag är rädd för att bli skrämd i spel... *slår mig själv på pannan* Det är ju liksom det som är poängen med skräckspel, att bli rädd! Andra problemet är också att jag inte gillar spel med förstapersonsvy. Då känns det verkligen mycket läskigare då allt det läskiga händer framför mitt ansikte!

Usch, haha :).

Men någon dag ska jag lyckas att spela mer än 20 sekunder!

fredag 2 september 2011

Min riddare på en vit springare!

Varför lär jag mig aldrig av mina misstag?

Inatt när jag lade mig så hade jag lite ont i huvudet. Tänkte att den säkert skulle försvinna under natten. Men såklart vaknar man sju på morgonen med en sådan sjuk spänningshuvudvärk! Jag som trodde att vila skulle hela huvudet, men nix. Jag har gjort samma misstag flera gånger innan och jag lär mig fortfarande inte!

Jag försöker att somna om men huvudvärken är så stark att jag inte kan sova. Man blir frustrerad och ledsen av smärtan. Vi hade inga värktabletter heller och jag ville inte väcka sambon som sov så sött bredvid mig. Men tillsist väckte jag honom och han frågade om jag hade ont, vilket jag då svarade att det gjorde jätteont.

Sedan börjar stackarn att klä på sig och säger att han ska köpa tabletter till mig. Han går och kommer tillbaka om några minuter. Han hade sprungit till Apoteket men dem hade stängt, sedan sprang han till ICA och köpte Treo. När han kom hem fick jag tabletterna och sedan gav han mig en våt handduk på pannan.

Han är verkligen min räddare i nöd! Älskar honom så mycket! ♥ Han är villig att gå upp tidigt bara för att köpa tabletter åt mig. Fler killar borde vara som honom, d.v.s. att det borde finnas fler gentlemen i världen. Tyvärr är världen dominerad av machomän. Tur att jag blev ihop med en gentleman i alla fall :).

Love you!