tisdag 25 december 2012

Nu är julen över

Wow, då var den julaftonen överstökat!

Igår hade vi ju åkt ner till Skåne för att träffa båda våra familjer. Det gick bra, om inte lite stressigt och körigt runt omkring. Sen sist till kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och firade jul där. Sedan åkte vi hem sent på kvällen.

Vi hade även fått min sambos mammas gamla tvättmaskin, så den tog vi med hem i bilen, haha. Dock väl hemma blev saker och ting inte som man förväntade sig. Tvättmaskinen är riktigt sjukt tung och vi kunde omöjligt få upp den för trapporna. Vi bor på tredje våningen och vi har ingen hiss alls. och eftersom det var så sent på kvällen så ville vi inte heller ställa till med en massa rabalder i trapphuset. Så än så länge har vi ställt ner den i källaren. Sen gick vi upp, packade upp en massa saker och sedan hoppade vi in i duschen och efter det blev det dags för sängen. Sambon skulle nämligen upp tidigt på morgonen och åka till jobbet. Han började klockan sju och jobbar fram till sex på kvällen.

Jag själv sov lääänge. Lite för länge faktiskt, haha. Jag hade ingen alarm på. Sen gick jag upp och åt frukost och sedan började jag att städa lite. Sen vid fyra ska jag även tvätta kläder. Sen kan man äntligen ta det lugnt.

Har haft lite ont i huvudet idag och även känt mig lite vimsig i skallen och skakig. Jag vet inte vad det kan bero på.

Inga kommentarer: