lördag 9 november 2013

Blizzcon 2013

Igår så började det årliga Blizzcon. Eftersom jag och sambon har precis börjat spela World of Warcraft igen, så ville vi följa Blizzcon för att se vad Blizzard har planerat för vår älskade mmo. Vi tänkte att spelet kanske skulle få ett sista expansionspaket, då Blizzard redan håller på att jobba på ett nytt mmo. Men sådan var ej fallet! Vi får ett nytt expansionspaket nästa år vid namn "Warlords of Draenor".



Vi fick reda på en massa nya funktioner och annat kul. Men det mest intressanta än så länge, är att Blizzard ska äntligen uppdatera de gamla karaktärsmodellerna! Jag tjöt av lycka när de sa det! Nu när vi har våra söta pandaren som är så pass snygga, så kan man inte låta bli att jämföra dem med de riktigt gamla modellerna.

Som tur så visade Blizzard några av de nya modellerna. Jag själv väntar ivrigt på hur nattalverna ser ut!

Ny modell till vänster och gammal till höger. För dem som är blinda...

Nya modellen på kvinnliga varianten av gnome. Min sambo spelar som en gnome och ser nästan precis ut som den vänstra versionen, fast med grönt hår. Jag måste erkänna att det såg först lite konstigt ut med de mer högupplösta texturerna och snyggare designen, men såklart mycket snyggare!





Hon ser verkligen jättesöt ut! Mer uttryck, mer rörelse och verkligen mer personlighet! Det kommer att bli jättekul att spela WoW med dessa nya snygga modeller!

Gnome och dwarf.


Tauren.

Blizzard ska göra nya versioner av alla raser förutom pandaren. Även de relativt nya raserna worgen och goblin ska få en mindre förändring. Men alla nya modeller kommer ej att finnas på plats när spelets släpps, tyvärr. Det är mycket jobb och tar sin tid. Man får bara hoppas att den ras man spelar med får sin ansiktslyft innan spelet släpps, det vill säga Night Elfs.

Blizzcon är fortfarande igång och man kan hoppas att de visar oss fler bilder på de nya modeller.

Inga kommentarer: